-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: 06pavyon123
Hocalarım şu an eczanelerde Ozempic, Saxenda vs türevleri diyabet ilaçları bulunabilir durumda bu ilaçlarla ciddi kilolar verenleri görüyorum ve bende zaten testlerimi yaptırarak doktor tavsiyesi üzerine kullanan biriyim. Benim sorum, bu ilaçlar öyle yada böyle işe yarayan ilaçlar bb forumlarında ve piyasa fazla konuşulduklarını görmüyorum bunun sebebini merak ediyorum şu an aktif kullanana biri olarak kas kaybı vs sorunlar yaşar mıyım sizce şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-
