Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

duayen1

Yağ yakım planlaması hk! (gw501516+mk2866)

Önerilen İletiler

duayen1    1

Selamlar ağabeyler, kardeşler.

Daha önce SR9009 ve GW-501516 kullanmıştım ama markadan dolayı pek verim alamadım. Şimdi 8 haftalık bir kür planlıyorum. Bu süreçte GW-501516 ve MK-2866 (Ostarine) kullanmayı düşünüyorum. Sizce bu ikili, kas kütlesi koruma + yağ yakımı + toparlanma hedefi için uygun olur mu? Ostarine’in baskılamasını gözlemlemek için kür öncesi test yaptırdım, sonuçları aşağıya bırakacağım.

SORULARIM:

• Kür bittikten sonra kan testi için en doğru zaman sizce ne zaman olur?
  • Ayrıca aşağıya yazacağım koruyucu takviyeleri listesine eklememi veya çıkarmamı önerdiğiniz bir şey var mı?

KORUYUCULARIM VE KAN TESTİM:

024eeeb2-8ce2-42a0-be80-24ee5241592d.thumb.jpg.fc628147ada7fdf7fce0d1d7877adb21.jpg s2s2s2s2.thumb.png.8deae667df74bd65b258be9a86915c71.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zZerothpen    12

Cystone, liv.52 orijinal dibine kadar çalışan ürünler olsa bile normal düzeyde kür yapanlar için çok saçma şeyler bence. Exteme düzeyde hasar göreceğin bir kür dışında normal ürünler vitqminler ve besinlerle çok rahat kohtrol altında tutarsın. Ayrıca tr de satılanlar ile daha çok yorarsın organlarını🫤

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Judas
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Birkaç ay önce cardarine satın aldım. Fakat ilk kullandığımda el titremesini net hissettim önceden olmuyordu .Bu sebeptendir ki clen olabileceğini düşündüm sonrada kullanmadım. Kenarda duruyor birkaç aydır. Kullansam sıkıntı olur mu güvenli midir sizce?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk yapayım derken obez olanlardanım göğüs göbek ve basenlerde yağlanma mevcut yaza kadar yağ oranını düşürmek için cardarine andarine yohimbine ve anadrol kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bunları bir arada kullanmamın artısı yada eksisi olur mu? Kadınlar da da bu ilaçlar işe yarar mı? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: quarylayne
      SORULARIM:
      Gw501516 (cardarine) için kullanmış olduğunuz önerebileceğiniz kaliteli orijinal bir marka var mı? Nereden alabilirim ? Güvenilir bi satıcı var mı? Bu konuda cidden desteğe ihtiyacım var.
    • Yazan: Inevitable
      Cardarin in orijinal olduğunu nasıl anlarız kan testinde çıkar mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: parfait16
      Herkese merhaba öncelikle,
      28 yaşındayım yaklaşık 10 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum belli başlı supplementler ile biryere kadar geldim fakat yaz için küre girmeyi düşünüyorum 8 haftalık. Amacım kuru yağsız kas kütlesine sahip olmak.
      Bu bağlamda bu kombinasyonu önerir misiniz?
      Mk677 mk2688 rad 140 Önerilere açığım ilgilenebilecek hocalarım var ise iletişime geçebiliriz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.