Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yves sh9

Mutant supplementleri hk.

Önerilen İletiler

Yves sh9    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Mutant supplement ürünlerinden shredder düşünüyorum lakin fiyatı biraz beni düşünmeye itti. Daha önce bu markanın ürünlerini kullandınız mı? Kullanıcı yorumlarını rica edeceğim. Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

683786375ab3c_7.thumb.png.3de3bf56bc59d31bb1262aa57ef0cfd8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.498

Whey proteini kullanıyorum sürekli çok severek tüketiyorum. Ben whey olarak genelde ithal tercih ediyorum. İthaller arasındada bpi veya mutanst benim içim önemcelşkli oluyor. Aldığın yer güvenilir ise memnun kalırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    6

Bpi nasil bende almayi dusunuyorum bir satici 4000 tl ye satiyor 120 servis değermi pbi sports için?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.498
mempisto26, 2 saat önce yazdı:

Bpi nasil bende almayi dusunuyorum bir satici 4000 tl ye satiyor 120 servis değermi pbi sports için?

120 servis 4000 uygun baya. Bence en kaliteli marka bpi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    307
mempisto26, 7 saat önce yazdı:

1 kutu bitirdim gayet güzel tadıda içeriğide

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.498
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

1 kutu bitirdim gayet güzel tadıda içeriğide

Ben bu fiyata bulsam 3-4 tane stok yaparım. Geçen 6 bine aldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu siteden arkadaşım pre workout aldı crack ismi bana da zorla aldırdı bir daha üretilmeyecek yeni üretimde işe yarar maddeler yok bir daha Avrupa ülkelerine gelmiyecek son 3-4 tane kaldı kesin al diye zorla aldırdı  bende gidip 2.600₺ aldım hayatım da ilk defa böyle bir şey aldım. Ürünü açmadım kışın açıcam o yüzden etkisini bilmiyorum ,ama arkadaşım yüzünden aldım. Son 3 tane kalmıştı ben aldıktan sonra stokta bir daha görülmedi hala yok zaten.bu güven veriyor. Tecrübem bu yönde bu site ile ilgili.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    307
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Ben bu fiyata bulsam 3-4 tane stok yaparım. Geçen 6 bine aldım 

Ben hepsini baya bi indirimle alabılıyprum güvenlide 

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kardeşim bu arada ben marka olarak mutant demedim site isminde geçiyor mutant kelimesi demek istedim yanlış anlaşılabilir.

Hayatım da hiç mutant markalı ürün görmedim kullanmadım. Dark labs crack Gold benim aldığım pre. zaten şuan satılmıyor benim pre. Dediğim siteye de artık  gelmiyecekmiş. Açıp kullanmadığım için ürün orjinal yada sahte diyemem sadece arkadaşım çok ısrar etti diye aldım hayatım da ilk defa. Hiç anlamam ithal supplement işinden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.