Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Pnshr

Yeni kürüme sertlik için hangi oral ilacı ekleyebilirim?

Önerilen İletiler

Pnshr    4

Merhaba hocalarım.

Testo bolde deca küründen çıkmış bulunmaktayım. Açıkçası çok define olmak gibi bir derdim yok tişörtte büyük durmak daha önemli benim için. Geçmişte de tren tecrübem oldu

Kür planlamam 

• Testosteron Enanthate 250mg
  • Tren Enanthate 400mg

Yanına sertlik katması için oral olarak ne ekleyebilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kanka bende seninle aynı fikirdeyim tahta gibi kurumak istemiyorum. Hem daha define hemde kasların daha sert görünmesi için 300 masteron ekledim. Bir kaç yakın arkadaşım oral için anavarı çok önerdi. 50 mg 60 gün ekledim. 4 hafta sonra başlıycam aynı küre,  kullandığım zaman daha detaylı bilgi veririm. Şuanki formunu paylaşabilir misin? Ne zaman yeni kürüne başlıycaksın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    34

bence oral bisey eklemek yerine masteron ekleyebilirsin.Ox alirsan hem maliyet olarak fazla olur hem de karacigerine bobregine gereksiz yuk diye dusunuyorum.Masteron 300 mg baya isini gorur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr    4
YunusMaidstone, 5 saat önce yazdı:

Kanka bende seninle aynı fikirdeyim tahta gibi kurumak istemiyorum. Hem daha define hemde kasların daha sert görünmesi için 300 masteron ekledim. Bir kaç yakın arkadaşım oral için anavarı çok önerdi. 50 mg 60 gün ekledim. 4 hafta sonra başlıycam aynı küre,  kullandığım zaman daha detaylı bilgi veririm. Şuanki formunu paylaşabilir misin? Ne zaman yeni kürüne başlıycaksın?

Form fotoğrafı yok sadece aynada çektiklerim var. Bende 3 hafta içinde başlıyacağım. Anavardan nasıl bi sonuç alcaksın bakalım Benimde aklıma ox turinabol falan geldi de bakalım masteron ekleyip geçedebilirim

IMG-20250525-WA0024.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr, 19 saat önce yazdı:

Form fotoğrafı yok sadece aynada çektiklerim var. Bende 3 hafta içinde başlıyacağım. Anavardan nasıl bi sonuç alcaksın bakalım Benimde aklıma ox turinabol falan geldi de bakalım masteron ekleyip geçedebilirim

Kanka kolların iyi duruyor fiziğininde kötü olduğunu düşünmüyorum. Testo deca boldenon kürü kaç haftaydı? Şuan kilon ve kol ölçün nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr    4
YunusMaidstone, Şimdi yazdı:

Kanka kolların iyi duruyor fiziğininde kötü olduğunu düşünmüyorum. Testo deca boldenon kürü kaç haftaydı? Şuan kilon ve kol ölçün nedir?

Kilo sabah aç 86.7 Kol fotoda pumplı 45 civarı ölçtüm

Şuan Boldeyi kesmedim daha aslında 

500 Testo e.    300 bolde.  200mg deca(5-15 hafta arası) 

Şuan da 19. Haftadayım kan tahlilim de düzgün geldi sadece Hdl kolesterol referansın çok az altında onu da son haftaya doğru düzgün omega 3 kullanamadım şimdi günlük 2400mg lık alıyorum haftaya kolesterole bidaha baktırcam. Karaciğer değerleri vs hep referansta zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr, 5 saat önce yazdı:

Kilo sabah aç 86.7 Kol fotoda pumplı 45 civarı ölçtüm

Şuan Boldeyi kesmedim daha aslında 

500 Testo e.    300 bolde.  200mg deca(5-15 hafta arası) 

Şuan da 19. Haftadayım kan tahlilim de düzgün geldi sadece Hdl kolesterol referansın çok az altında onu da son haftaya doğru düzgün omega 3 kullanamadım şimdi günlük 2400mg lık alıyorum haftaya kolesterole bidaha baktırcam. Karaciğer değerleri vs hep referansta zaten

Tebrikler kardeşim umarım çok daha iyi olursun. Göbek kısımın ne kadar yağlı bilmiyorum ben masteron kullandığımda hem daha parçalı hemde kasları daha sert hissettim. Sanırım yağ yakımınıda 90’lı kilolarda haftalık 300 kullanınca hissettim. Eğer göbek bel bölgen iyiyse sadece masteron eklesen yeterli olacaktır. Anavar yada herhangi bir oral şuan için gereksiz gibi geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.490

Yanına oral olarak pirinç ekle :) başka bir şeye gerek yok. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr    4
Askabar, 7 saat önce yazdı:

Yanına oral olarak pirinç ekle :) başka bir şeye gerek yok. 

😃😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr    4
YunusMaidstone, 12 saat önce yazdı:

Tebrikler kardeşim umarım çok daha iyi olursun. Göbek kısımın ne kadar yağlı bilmiyorum ben masteron kullandığımda hem daha parçalı hemde kasları daha sert hissettim. Sanırım yağ yakımınıda 90’lı kilolarda haftalık 300 kullanınca hissettim. Eğer göbek bel bölgen iyiyse sadece masteron eklesen yeterli olacaktır. Anavar yada herhangi bir oral şuan için gereksiz gibi geliyor.

Teşekkür ederim masteron okeydir ozaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.