-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Liv52'nin androjenik reseptörleri körelttiği ve kürün etkisini düşürdüğü doğru mu?
Oluşturan:
alkif, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Nakrenn
Hepinize merhaba ilk kür için aslında bilgi edinmek için konu açtım şimdiden çok teşekkür ederim.
Elimde şuan bunlar var:
500mg Testesterone enanthate /swiss 500mg Boldenon undecylenate /swiss 30ml mk677 /exbiotech Vitamin ve mct ürünleri:
Mılk thistle liv52 cystone Glutathone zma multivitamin d3 k2 omega3 Sorularıma gelecek olursak:
10 haftalık bir kür fakat bazı arkadaşlara sorduğumda 500bolde çok fazla şeklinde geri dönüşler aldım sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce 4hafta 250mg boldenon 500mg testo daha sonra bir 5 veya 8 hafta daha testesterone enanthate devam şeklinde mi yapmalıyım? Karaciğer değerlerim daha önce swiss'in kapsül mk677 sini 2 ay kullandıktan sonra:
ALT:143 AST:76 Şeklindeydi bu kadar yükselmemesi için dikkat etmem gereken nelerdir?
(Markayı kötülemek için yazmadım ki zaten yaklaşık 9kg aldım kullandığım süreçte)
Küre girmeden önce tam olarak neler yapmalıyım?
Total test free test e2 hemogram Dışında baktırmam gereken bir kan testi varmıdır ?
Liv52 ve Cystone (karaciğer ve böbrek koruyucu) kürdeyken ne kadar ve kaç gün kullanabilirim? Kür sonunda PCT için kullanım süreci ne olmalı? -
Yazan: susuzadam
Herkese selam, bir süredir forumu takip ediyordum. Sağlık çalışanıyım, birkaç senedir bu işlere meraklıydım, araştırmaları sıklaştırarak işe giriştim.
İlk ürünlerimi alırken, haftaiçi her gün 50mg olacak şekilde anapolon ve haftalık 500 test e ile başladım. 2. enjeksiyon sonrası 3 gün alt takıma söz geçirmekte zorlandım, ergenliğe girmiş gibiydim. Sonra bu etkiler hafifledi ve kayboldu, ben de zamanla nasıl tekrar o gibi olunabilir babında araştırmalar yaptım, bu geceye kadar aklıma yatan şeyler nörosteroidlerin olabileceğiydi, bkz: pregnenolon ve dhea,yani dihidroepiandrosteron..
Ekim 2021'in ilk haftası bu işlere girişmeden, kanımı vs herşeyimi vermiştim. Hatta değerlerimi 3 yıldır takip ediyordum, doğal test 350 civarındaydı, spor yapmama rağmen artma azalma olmadı, serbest test de düşüktü , alt referans değerlerinin oradaydı..
Anapolonu 25-30 gün kadar, dil altı kullanılabileceğini ve karaciğeri daha az yoracağını öğrenene kadar her gün oral olarak aldım. KC değerlerim yükselmesi bir yana, iştah da kapanınca, liv52'ye başladım, iyi de geldi.
Bir süre sonra anapolonu dil altı kullanmaya başladım, 50mg dil altı atınca baya salladı beni, 12.5 veya 25 mg şeklinde kullandım preworkout olarak, ve şuan piyasadaki preworkoutlara baktığımızda şuan steroidlerle uğraşan biri için en ekonomik preworkoutlardan, hatta olması gerekenlerden biri olduğunu söyleyebilirim.
A
-