Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

34lispo

Deus markası hk.

Önerilen İletiler

34lispo    0

Selam arkadaşlar, Bir süredir spor yapıyorum, biraz daha ciddi ilerlemeyi düşünüyorum. Elime Deus markalı bazı ürünler geçme ihtimali var, kullanmadım daha önce. Aranızda bu markayı deneyimleyen, olumlu/olumsuz yorum yapabilecek biri var mı? İnternette çok bilgi yok gibi, o yüzden burada sormak istedim.

IMG_4234.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    18

Ben satın aldım ama henüz elime geçmedi gelirken akrabam getiricek kargo işleri 2 hafta sürüyor genelde hangi siteden aldığın önemsiz deus medicalin avrupa deposundan geliyor tüm kargolar. Redditte baya popüler bir marka yağ olarak miglyol-812 kullanıyorlar ama henüz deneyimlemedim. Çok avrupa markası gibi duruyorlar fakat hindistan menşeili bir marka. Bu arada alıcağın kişi güvenilir mi bilmiyorum fakat kutunun dışında discrete için kullanılan sahte bie kutu var muhtemelen ürünler orjinal ben buydeus.com dan aldım bana da saç ürünü kutularında geldi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
34lispo    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Ben satın aldım ama henüz elime geçmedi gelirken akrabam getiricek kargo işleri 2 hafta sürüyor genelde hangi siteden aldığın önemsiz deus medicalin avrupa deposundan geliyor tüm kargolar. Redditte baya popüler bir marka yağ olarak miglyol-812 kullanıyorlar ama henüz deneyimlemedim. Çok avrupa markası gibi duruyorlar fakat hindistan menşeili bir marka.

Kendi sitesinden türkiyeye sipariş edilince gelir mi gelme ihtimali varsa orijinal sitesinden sipariş etmek daha mantıklı türkiyede satan kişinin fiyatları biraz daha yüksek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    18

Türkiyeye kargo dahil 30 euronun üzerinde bir şey sokamıyorsun hatta 27 euroya düşmüştü sanırım bakteriyostatik su bile alamazsın. Bir de ürünün faturası olmayacak büyük ihtimalle gümrükte açıp detaylı incelerler diye tahmin ediyorum vergi çıkarmak için PED olduğunu farkederler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
34lispo    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Bir de ürünün faturası olmayacak büyük ihtimalle gümrükte açıp detaylı incelerler diye tahmin ediyorum vergi çıkarmak için PED olduğunu farkederler.

O zaman mecbur türkiyeden alıcaz. Tren e 99$, Masteron e 79 $, test e 69$, tren a 89$ fiyat çekti 

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    18

O neymiş öyle ya direkt 2 katını çekmiş tren e 50 euro normalde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
34lispo    0
berkay16, 28 dakika önce yazdı:

O neymiş öyle ya direkt 2 katını çekmiş tren e 50 euro normalde

Değmez mi diyorsun kaliteli markada bulamıyorum tr de bi bu ilgimi çekti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    43
34lispo, 7 dakika önce yazdı:

Değmez mi diyorsun kaliteli markada bulamıyorum tr de bi bu ilgimi çekti

humax al geç bence çok kolay bulması 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
34lispo    0
trensetter, 3 dakika önce yazdı:

humax al geç bence çok kolay bulması 

Fiyat ortalaması nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    43
34lispo, 3 dakika önce yazdı:

Fiyat ortalaması nedir?

50$ testo 70$ tren e

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    390

Şu zamana kadar kullandığım en iyi markadır net, istisnasız. Türkiye’de hala bulamadım artık yurtdışından sipariş verdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Samedbumstead
      Selanlar herkese hayırlı yıllar,Deus medicalden bugün mail geldi ve Türkiye gönderimi var diyor alan oldu mu gümrüğe takılma konusu vb var mı? 
      Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.