Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

despona

Total testosteron yüksek çıkarken free testosteron değerinin düşük çıkma ihtimali var mı?

Önerilen İletiler

despona    3

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

Total testosteron ve free testosteron referans - test sonuçlarına bakıldığında aşağıdaki soruların cevabını nasıl vermeliyiz?

SORULARIM:

• Testlerde total yüksek çıkıyorken serbestin düşük çıkma ihtimali var mı?
  • Yani hiç serbest baktırmadım lakin birkaç yerde denk geldim asıl olay serbest testosteronda bitiyormuş böyle birşey mümkün mü?
  • Mümkünse tahlil harici nasıl anlaşılır?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    258

Testosteron kanında şu şekilde dolaşıyor yaklaşık %97-99.5 kadarı albümine ve shbg ye bağlanıyor kalanı serbest testesteron oluyor. Serbest testosteron doğrudan kullanılabiliyor, albumine bağlanan testesteronu da vücudun gerektiğinde alıp kullanabiliyor fakat shbg ye bağlanan testosteron işlevini kaybediyor. Serbest testesteron ve albumine bağlı testesteronu ölçüp biyoyararlanılabilir testesteronu hesaplamak gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: alpxieg
      Merhaba arkadaşlar,
      Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Blade438
      Merhaba Arkadaşlar,
      Öncelikle burada yeniyim ve açıkçası ilaç işinden oldukça korkuyorum ancak Tır Şoförü (düzensiz uykular) olmamdan ve zannediyorum genetik etkilerden ötürü testom ne zaman tahlil versem 200 ila 300 bandı arasında uzun süredir ağırlık çalışıyorum haftada 3-4 gün kadar bacak da çalışıyorum ancak testomun düşüklüğünü gün içinde hep hissediyorum libido haricinde her şey sıkıntı, halsizlik, sürekli oturma isteği, 2 dakika önce konuşulanları unutma, göbek de yağlanma vs. Spor hocam (kendisine oldukça güvenirim) sadece only testo (enantat) kullanmamın trt sınırları içerisinde mantıklı olacağını söylüyor ben ise kullanmayı çok fazla istiyorum ancak  bir yandan da korkuyorum aranızda oldukça tecrübeli kişilerin olduğunu gördüm sizlerden de fikir almak istedim.
      SORULARIM:
      Korkmak da fazlamı abartıyorum? Olurda sahtesini kullanırsam ciddi sıkıntı yaşanır mı? Bunu olurda bırakırsam psikolojik olarak çok etkilenir miyim? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: noktaw1
      Değerli Hocalarım merhabalar,
      31 yaşındayım, boyum 1.78 ve kilom 79 . Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Ağırlık antrenmanları ve kardiyo ile birlikte zaman zaman CrossFit de yapıyorum.
      Son dönemde sabah ereksiyonlarında azalma ve belirgin bir cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum hem günlük yaşamımı hem de antrenman performansımı olumsuz etkiliyor. Bu şikayetlerle doktora başvurdum, ancak yapılan değerlendirmede değerlerimin normal olduğu söylenerek herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde üre değeri dışında tüm sonuçlarım referans aralığında çıktı. Üre yüksekliğinin de Ramazan döneminde susuz kalmaya bağlı olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak kan değerlerimi düzenli takip eden ve bu konuda bilinçli davranmaya çalışan biriyim.
      Şu anda çinko, D vitamini ve omega-3 takviyeleri kullanıyorum. Ancak buna rağmen yaşadığım belirtiler devam ediyor. Yoğun stres altında çalıştığım ve açıkçası çok sevmediğim bir işte olduğum için bunun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. Testosteron seviyemi doğal yollarla artırmak ve bu durumu iyileştirmek adına önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.