Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Achilles691

Beslenmede prinç yerine patates tüketmemde sakınca var mı?

Önerilen İletiler

Achilles691    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Günlük 375 gram prinç 600 gram tavuk yiyorum bu prinçi patetes ile değiştirebiliyormuyuz bilgi verebilicek varsa mükemmel olur. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    161

ikiside karbonhidrat kaynağı sonuçta ama 375 gram pirincin vereceği karbonhidratı patatesten almak için bayağı yüksek miktar tüketmen lazım bayar diye düşünüyorum.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Achilles691    0
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

ikiside karbonhidrat kaynağı sonuçta ama 375 gram pirincin vereceği karbonhidratı patatesten almak için bayağı yüksek miktar tüketmen lazım bayar diye düşünüyorum.

çok bi bilgi bulamadım internet üzerinde ama bi yerde gördüm 100 gram prinç eş değeri patates 500 gram yazıyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    398

Dünyadaki en iyi karbonhidrat kaynağı tatlı patates diye biliyorum tabi ülkemizde money money olduğu için yiyen olduğunu sanmıyorum 😁

Achilles691, 12 dakika önce yazdı:

çok bi bilgi bulamadım internet üzerinde ama bi yerde gördüm 100 gram prinç eş değeri patates 500 gram yazıyordu 

4x yap 5x değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
Achilles691, 18 dakika önce yazdı:

375 gram pirinçteki karbonhidrata eş değer olacak şekilde yaklaşık 1.6–1.7 kg haşlanmış patates gerekir. Chatgpt cevabı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Achilles691    0
EmreGundi, 23 dakika önce yazdı:

Dünyadaki en iyi karbonhidrat kaynağı tatlı patates diye biliyorum tabi ülkemizde money money olduğu için yiyen olduğunu sanmıyorum 😁

4x yap 5x değil

Pilav gitmiyor artık tamamen yağsız haşlıyorum başka şeçenek arıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
Achilles691, 1 dakika önce yazdı:

Pirinç unu, muz, bal çeşitlendir karbonhidrat kaynaklarını. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Achilles691    0
deluxes, 5 dakika önce yazdı:

Pirinç unu, muz, bal çeşitlendir karbonhidrat kaynaklarını. 

ara öğünümde 50 gram rice creams ve muz var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Achilles691, 2 saat önce yazdı:

ben şehriye çorbasına geçtim. tam çorba denemez ama, çorbaya göre suyu az. it yalı derler ya onun gibi 😂 içine haşladığım tavuk göğsünü küçük küçük didiyorum, karıştırıp yiyorum. 

Pişmiş Pirinç (400 gram):

• Karbonhidrat: Yaklaşık 112 gram
  • (Pişmiş beyaz pirinçte yaklaşık 28 g karbonhidrat / 100 g)
  • Protein: Yaklaşık 8 gram
  • (Yaklaşık 2 g protein / 100 g)

Pişmiş Arpa Şehriye (400 gram):

• Karbonhidrat: Yaklaşık 108 gram
  • (Pişmiş arpa şehriyede yaklaşık 27 g karbonhidrat / 100 g)
  • Protein: Yaklaşık 12 gram
  • (Yaklaşık 3 g protein / 100 g)
  • 400 gram pişmiş makarna:
  • Karbonhidrat: Yaklaşık 116 gram
  • (Pişmiş makarnada ortalama 29 g karbonhidrat / 100 g)
  • Protein: Yaklaşık 15 gram
  • (Yaklaşık 3.7–4 g protein /100 g)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    24

Airfreyarin varsa birde 1kg cok rahat yeniyor akiyor gidiyor birde az ketcap yogurtlu bi sos yaparsin uzerine kaju falan fena akiyor ben çok yapiyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    18
Achilles691, 2 saat önce yazdı:

Pirinç unu ile kek üstüne kakao ve tatlandırıcı ile sos yaparsan gider

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    44

Peki bu pirinç yerine patatesi kilo verirken yapabilir miyiz mantıklı olur mu? Daha az karbonhidrat var daha çok yiyebilirim mantıken😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    23
Yasar, Bir saat önce yazdı:

Peki bu pirinç yerine patatesi kilo verirken yapabilir miyiz mantıklı olur mu? Daha az karbonhidrat var daha çok yiyebilirim mantıken😅

olur ama çok gaz yapar söyliyim:D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    386
Achilles691, 6 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Günlük 375 gram prinç 600 gram tavuk yiyorum bu prinçi patetes ile değiştirebiliyormuyuz bilgi verebilicek varsa mükemmel olur. :)

Değiştirebilirsin kardeşim ben diyette genel de hep patates yiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Achilles691    0

Antrenörümle görüştüm 125 grama karşılık olarak 220 gram patates kullanmamı istedi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
Achilles691, 1 saat önce yazdı:

Antrenörümle görüştüm 125 grama karşılık olarak 220 gram patates kullanmamı istedi 

Antrenörün hesaplama hatası yapmış olabilir yarı yarıya fark var Karbonhidrat açısından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    386
gönderildi (düzenlendi)
Achilles691, 3 saat önce yazdı:

Yanlış. Hiç kafanı karıştırmadan söyleyeyim. Çiğ ağrılık pirinç, pirinç kreması, makarna pirinç patlağı vs. x4 patates x4,2 tatlı patates’e eşit. En basit mesela dediğin gibi 125gr çiğ pirinç = 500gr patates’e eşit. Eğer pirinç’i pişmiş tüketiyorum dersen de Pişmiş pirinç / 2.5 yapıp pirinç kreması ya da pirinç patlağı veya pişmiş pirinç x 1.5 yapıp o miktarda da çiğ patates. 

tarihinde AREN tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.