Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sinan06

Enjeksiyon sonrası idrarımda oluşan farklı koku durumu hk.

Önerilen İletiler

Sinan06    10

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Küründe enjeksiyondan 4 saat sonra ve ertesi gün e sarkacak şekilde idrarda farklı bir koku geliyor.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron propionat
  • Masteron
  • Tren acetat

Sebebi ne olabilir, özellikle tren acetat kullandığım zamanlar geldiğini hissediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    162

NPP çıkarıp tren ace ekledim 3. gün aşırı sarı şekilde geldi fakat sonra düzeldi. Bu sürekli olmuyorsa problem değil, su tüketimin falanda iyiyse ve sürekli oluyorsa bir kan testi ver.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
deluxes, 3 dakika önce yazdı:

NPP çıkarıp tren ace ekledim 3. gün aşırı sarı şekilde geldi fakat sonra düzeldi. Bu sürekli olmuyorsa problem değil, su tüketimin falanda iyiyse ve sürekli oluyorsa bir kan testi ver.

Su tüketimim 3.5 l günlük, her enjeksiyondan sonra oluyo mutlaka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
gönderildi (düzenlendi)
Sinan06, 12 dakika önce yazdı:

Su tüketimim 3.5 l günlük, her enjeksiyondan sonra oluyo mutlaka

3.5lt ne dostum tabi gelir. Böbreklerin şakası olmaz su içmediğin sürece böbrekleri sağlıklı tutamazsın karaciğer gibi değil böbrek koruyucu filan kullanınca düzelmiyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
gönderildi (düzenlendi)
ardas, 3 dakika önce yazdı:

3.5lt ne dostum tabi gelir. Böbreklerin şakası olmaz su içmediğin sürece böbrekleri sağlıklı tutamazsın karaciğer gibi değil böbrek koruyucu filan kullanınca düzelmiyor.

2.5 sonrasını zaten zoraki içiyorum fazlası gitmiyor, zorla içtigim 3.5 keyfi üçsem 1 l yi geçmez,  kaç içmem lazım

tarihinde Sinan06 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
gönderildi (düzenlendi)
Sinan06, 5 dakika önce yazdı:

2.5 sonrasını zaten zoraki içiyorum fazlası gitmiyor, zorla içtigim 3.5 keyfi üçsem 1 l yi geçmez,  kaç içmem lazım

min 4.5 . Normal birinin minimum 3lt içmesi lazım zaten.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
ardas, 1 dakika önce yazdı:

min 4.5 . Normal birinin minimum 3lt içmesi lazım zaten.

Tamam hocam biraz daha zorlayacagım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    31
gönderildi (düzenlendi)

o iş öyle değil bazı adamların böbrekleri 1 lt su ile sizin 5 lt su içmenizle eşit derecede sağlıklıdır. normal yaşantınızda ne içiyorsanız kürde iden 2 katını içmeye çalışın. zorlamaya gerek yok, su içemiyorsanıza lipton şekersiz öneririm, 2 l su 2 l lipton içiyorum ben günlük 

tarihinde trensetter tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
trensetter, 17 dakika önce yazdı:

o iş öyle değil bazı adamların böbrekleri 1 lt su ile sizin 5 lt su içmenizle eşit derecede sağlıklıdır. normal yaşantınızda ne içiyorsanız kürde iden 2 katını içmeye çalışın. zorlamaya gerek yok, su içemiyorsanıza lipton şekersiz öneririm, 2 l su 2 l lipton içiyorum ben günlük 

Sudaki işlevin aynısı olur mu lipton 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    31
Sinan06, 13 dakika önce yazdı:

Sudaki işlevin aynısı olur mu lipton 

olmaz ph dengesi vs var fakat maksat sıvı almak. 2 litre su ile gerekli olanları alıp kalan 2 litre sıvıyı da lipton ile tamamlıyorum uzun süredir ve gayet iyi böbreklerim. su içebilen birisi değilsen tercih olabilir lakin şuna dikkat et liptonu seçme amacım içinde şeker ve bi çok madde olmaması. gidip de gazoz içersek olmaz tabi ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
trensetter, 12 dakika önce yazdı:

olmaz ph dengesi vs var fakat maksat sıvı almak. 2 litre su ile gerekli olanları alıp kalan 2 litre sıvıyı da lipton ile tamamlıyorum uzun süredir ve gayet iyi böbreklerim. su içebilen birisi değilsen tercih olabilir lakin şuna dikkat et liptonu seçme amacım içinde şeker ve bi çok madde olmaması. gidip de gazoz içersek olmaz tabi ki

Tamamdır suda sıkıntı yaşarsam deniyecegim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
Sinan06, 1 dakika önce yazdı:

trenden sonra gelen koku trendeki ağır metal diğer bu kürdeki iki ilaca nazaran daha fazla olduğu içinde gelebilir istersen idrar testi ver.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    31
Sinan06, 27 dakika önce yazdı:

ufak bi öneri daha 2.5 l kola şişesine sabah 1 tane c vit 2 tane nac600 ve püf noktası şekersiz limonata alıyosun 200ml de onu kat iyice çarkala buz dolabına koy gün boyu soğuk soğuk iç hem tadı efsane hem nac cvit ve su ihtiyacını karşılıyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    33

ilacın sterillik durumuyla sadece testo masteronda bile koku gelebiliyo bunu es geçiyorum küründe tren var natural spor yapan kişilerin bile bence günde tüketmesi gereken 4,5 -4 lt su sen anabolik kullanıyosun arttırmanda zarar değil fayda var gerekirse su hatırlatıcısı kur ona göre iç en fazla yarım saatde bir tuvalete çıkarsın 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    10
ardas, 2 saat önce yazdı:

trenden sonra gelen koku trendeki ağır metal diğer bu kürdeki iki ilaca nazaran daha fazla olduğu içinde gelebilir istersen idrar testi ver.

Tamamdır hocam

shX648, 1 saat önce yazdı:

ilacın sterillik durumuyla sadece testo masteronda bile koku gelebiliyo bunu es geçiyorum küründe tren var natural spor yapan kişilerin bile bence günde tüketmesi gereken 4,5 -4 lt su sen anabolik kullanıyosun arttırmanda zarar değil fayda var gerekirse su hatırlatıcısı kur ona göre iç en fazla yarım saatde bir tuvalete çıkarsın 

Tamamdır hocam arttıracagım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
Sinan06, 7 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Küründe enjeksiyondan 4 saat sonra ve ertesi gün e sarkacak şekilde idrarda farklı bir koku geliyor.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron propionat
  • Masteron
  • Tren acetat

Sebebi ne olabilir, özellikle tren acetat kullandığım zamanlar geldiğini hissediyorum.

Bu durumu ben enjeksiyon sonrasında değil, benexol b12 vitamini içeren pembe tabletli ürünü kullandığımda yaşıyorum. İdrarimda cok agir bir koku oluyor. İçtiğin vitaminlerden dolayi da bu durumu yasiyor olabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.