Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Kürümün 9. hafta kan testi sonuçlarında nerelere dikkat etmelyimi?

Önerilen İletiler

nattybuilder    21

Merhabalar sayın forum,

Üyeleri. 9 haftadır 200 testo 240 masteron küründeyim. Son hafta masteronun dibini sıyırmak için 300 vurdum. Geçen gün genel sağlık durumum için kan testi verdim .Ancak doktor hormonlara bakmamış özellikle önemsediğim e2 yok. Onu artık labda vericem doktorlar gerçekten çok yoruyor. Burda özellikle ferritin ve ldl değerleri gözüme çarptı. Ldl naturel olarak 117 çıkmıştı. Ama beslenme ve antrenman ve supplementlerle beraber güzel bi düşüş olmuş. Ancak demir üst sınıra yakın olmasına rağmen ferritin ciddi düşüşe uğramış.

Gene naturel olarak ferritinim iyi seviyedeydi .Günde 500 gr hindi göğüs yiyorum ama kırmızı eti küre başladığımdan beri hiç tüketmedim bunu ona bağlayabilir miyiz fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum ayrıca egfr de düşük gibi geldi kreatin kullanımıyla alakası olduğunu duydum. Her gün kreatin alıyorum 2 aydır .Onun dışında değerlerim iyi gibi duruyor. Kalan süreçte e2 değerime göre kürüme yön vericem şimdilik 200 testo gitmeye devam edeceğim haftada 2 arimidexle beraber.

Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler şimdiden

IMG_2823.png IMG_2824.png IMG_2825.png IMG_2826.png IMG_2828.png IMG_2829.png IMG_2830.png IMG_2831.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    50

200mg testo ile E2 değeri kaç oluyor da haftada 2 tam arimidex düşünüyorsun? Eğer daha öncesinde 200mg only testo ile 100 üstü E2 görmediysen 2 arimidex çok fazla olur. 100 civarına da 2 tane fazla gelebilir. E2 çok düşük/yüksek olursa sıkıntılar yaşarsın yaşadığın yan etkilere göre sana uygun değer neyse oraya sabitlemeye çalış. Yüksek olması kadar düşük olması da problemler yaratıyor her şeyi göz önünde bulundurarak tahlil sonucuna göre arimidex almanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Trenx, 7 dakika önce yazdı:

200mg testo ile E2 değeri kaç oluyor da haftada 2 tam arimidex düşünüyorsun? Eğer daha öncesinde 200mg only testo ile 100 üstü E2 görmediysen 2 arimidex çok fazla olur. 100 civarına da 2 tane fazla gelebilir. E2 çok düşük/yüksek olursa sıkıntılar yaşarsın yaşadığın yan etkilere göre sana uygun değer neyse oraya sabitlemeye çalış. Yüksek olması kadar düşük olması da problemler yaratıyor her şeyi göz önünde bulundurarak tahlil sonucuna göre arimidex almanı tavsiye ederim.

abim selamlar. oncelikle kurun ilk haftasinda yalnizca 200 testo vurmustum.sonrasinda 4. hafta test verdim 142 e2 cikti meme ucunda agri yasiyordum cok fazla.dusurmek icin 2 arimidex atiyorum haftada.haftaya e2 testi verecegim son durumu gormek icin ama sanmiyorum cok dusurecegini dogal e2 degerim 19 cikmisti en son naturel testimde

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    50
nattybuilder, 19 saat önce yazdı:

abim selamlar. oncelikle kurun ilk haftasinda yalnizca 200 testo vurmustum.sonrasinda 4. hafta test verdim 142 e2 cikti meme ucunda agri yasiyordum cok fazla.dusurmek icin 2 arimidex atiyorum haftada.haftaya e2 testi verecegim son durumu gormek icin ama sanmiyorum cok dusurecegini dogal e2 degerim 19 cikmisti en son naturel testimde

200mg testoyu haftalık olarak tek seferde mi  yoksa ikiye mi bölerek enjekte ediyorsun? Dediğin gibi 142 E2yi haftalık 2 arimidex anca düşürür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Trenx, 2 saat önce yazdı:

200mg testoyu haftalık olarak tek seferde mi  yoksa ikiye mi bölerek enjekte ediyorsun? Dediğin gibi 142 E2yi haftalık 2 arimidex anca düşürür.

En başından beri enjeksiyonları ikiye bölüyorum.100 100 şeklinde.İlk haftadan sonra elime masteron ulaşınca 120 120 masteron da ekledim.Vücudum östrojene dönüşmeye eğilimli diye düşünüyorum.Çok inanılmaz bi su tutumu da yaşamıştım.Fakat kas kütlem arttı epey düştüğünü düşünüyorum 70 80 lere arimidexle beraber.Ayrıca hocam ferritin değerim için bi öneriniz var mı demir takviyesi mi almalıyım halihazırda multivitamin kullanıyorum ama içindeki demir yeterli gelmemiş galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    914
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

En başından beri enjeksiyonları ikiye bölüyorum.100 100 şeklinde.İlk haftadan sonra elime masteron ulaşınca 120 120 masteron da ekledim.Vücudum östrojene dönüşmeye eğilimli diye düşünüyorum.Çok inanılmaz bi su tutumu da yaşamıştım.Fakat kas kütlem arttı epey düştüğünü düşünüyorum 70 80 lere arimidexle beraber.Ayrıca hocam ferritin değerim için bi öneriniz var mı demir takviyesi mi almalıyım halihazırda multivitamin kullanıyorum ama içindeki demir yeterli gelmemiş galiba.

senin demirin normalmiş b12 baktırdın mı ? (demirin normal demir takviyesi alma ekstra birikme yapar vücutta)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

Hocam b12 de var.Dediğiniz gibi demir iyi seviyede ama ferritin demir deposunu gösteriyor bildiğim üzere depolar boşalmış yavaş yavaş serum demir seviyeleri de düşüşe geçecek desteklemezsem diye düşündüm.

IMG_2868.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    914
nattybuilder, 24 dakika önce yazdı:

Hocam b12 de var.Dediğiniz gibi demir iyi seviyede ama ferritin demir deposunu gösteriyor bildiğim üzere depolar boşalmış yavaş yavaş serum demir seviyeleri de düşüşe geçecek desteklemezsem diye düşündüm.

yok b complex al yada b12 al ayrı şöyle bende de demir eksikliği var ama demir bağlanma kapasitem filan referans dışında vücudumda ki demir az olduğu için demir takviyesi kullanıyorum zaten ama vücutta birikme yaptığı için şuan bu demir seviyesinde kullan demem doğru olmaz demir bağlanma kapasitesinin sonucu var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
ardas, Bir saat önce yazdı:

yok b complex al yada b12 al ayrı şöyle bende de demir eksikliği var ama demir bağlanma kapasitem filan referans dışında vücudumda ki demir az olduğu için demir takviyesi kullanıyorum zaten ama vücutta birikme yaptığı için şuan bu demir seviyesinde kullan demem doğru olmaz demir bağlanma kapasitesinin sonucu var mı ?

demir baglama kapasitesi 403  cikmis referans araligi 220-428 arasinda.Hocam o birikme yapar dediginiz kisim ferritin iste.serum demir kanda dolasan demir dersek ferritin de o demirin kaynak deposu.hucrelerde toksik etki gostermemesi icin fazla demir her zaman ferritin proteininde depolaniyor.ihtiyac halinde kanda demir seviyesi dusunce ferritin parcalanip 4000 kusur demir molekulune donusuyor diye okudum internet uzerinden

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    914
nattybuilder, 9 saat önce yazdı:

demir baglama kapasitesi 403  cikmis referans araligi 220-428 arasinda.Hocam o birikme yapar dediginiz kisim ferritin iste.serum demir kanda dolasan demir dersek ferritin de o demirin kaynak deposu.hucrelerde toksik etki gostermemesi icin fazla demir her zaman ferritin proteininde depolaniyor.ihtiyac halinde kanda demir seviyesi dusunce ferritin parcalanip 4000 kusur demir molekulune donusuyor diye okudum internet uzerinden

Sen bilirsin 17mg demir takviyeleri satıyor ondan alabilirsin kanındaki demir seviyesi düşmeden kullanma dememin sebebi demir fazlalığının vücutta ciddi zararları var diğer vitaminler gibi vücut kendi atamıyor dışarı fazlalığını ondan dolayı.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414

Serum demir seviyesi çok kolay değişir. O gün testten önce demir içeren bir şeyler yediysen referans aralığında çıkabilir ama depoların dolu olması da önemli. Demir takviyesi alıp ferritini arttırman lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Serum demir seviyesi çok kolay değişir. O gün testten önce demir içeren bir şeyler yediysen referans aralığında çıkabilir ama depoların dolu olması da önemli. Demir takviyesi alıp ferritini arttırman lazım.

Hocam önerdiğiniz bi takviye var mı hızlı şekilde yükselmesi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
nattybuilder, 11 dakika önce yazdı:

Hocam önerdiğiniz bi takviye var mı hızlı şekilde yükselmesi için

Doldurmak uzun sürer. İster doktora yazdır ister reçetesiz eczaneden ferro sanol filan al. Günlük 50mg yeter. Ayda 1 test yaptırıp bakarsın. 70-80 civarına geldiğinde ya dozu azaltır ya da tamamen kesip multivitamindekiyle devam edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Feladel, 9 saat önce yazdı:

Doldurmak uzun sürer. İster doktora yazdır ister reçetesiz eczaneden ferro sanol filan al. Günlük 50mg yeter. Ayda 1 test yaptırıp bakarsın. 70-80 civarına geldiğinde ya dozu azaltır ya da tamamen kesip multivitamindekiyle devam edersin.

tamamdir hocam tesekkurler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: desertn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yeni tahlil yaptırdım 1.5 hafta önce perhiz yapmıştım. Vitamin ve omega b12 kullanıyorum herhangi bir suplement kullanmıyorum tahlillerim normal değil gibi geldi ne gibi önlemler almam gerekir şimdiden teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      480 mg propionat 480 mg masteron KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: fitjoy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuan kürümün 12. haftasındayım. Sizce ilaçlarım dolu mu ? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 mg propionat 30mg oxandrolone KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Laracall
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Önümüzdeki günlerde steroid kürüne girmeyi düşünüyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron enanthe 250 ml Boldenon 250 ml Clenbuterol 10 haftalık bir kür programım var enjeksiyon haftada 2 kez 1 ml , arimidex haftada 2 kez 0.5 mg olarak kullanmayı düşünüyorum 6. Haftadan sonra clene başlayacağım kan testi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum öneri ve görüşlerinizi yapmam gereken var ise bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      Enjeksiyonun 5. haftasındayım dün kan testi sonuçlarımı aldım değerlendirmelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testosteron enantat 350 mg boldenon KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 1.80 Yaş 30 GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: wiener
      Selamlar,
      Yaşım 23. Daha önce 3 aylık bir sadece testosteron kürü ve üzerine MK-677 kullanımı geçmişim oldu. Bu sürecin sonunda sporu da bırakmıştım. Yaklaşık 4 ay ara verdikten sonra tekrar kür ile dönüş yaptım.
      Şu an 8. haftaya girmiş bulunuyorum. Bir markanın Boldenone ürününü kullandım, bu hafta itibariyle Driada’ya geçiş yaptım. Ek Olarak Boldeyi 500'e çıkardım. Testosteron olarak İran enanthate kullanıyorum.
      Kür detayları (kan testine kadar olan süreç):
      Testosteron Enanthate: 500mg / hafta Boldenone: 250mg / hafta  Anavar: 20mg ortalama (kestim) 9. hafta itibariyle Masteron Propionate (Drostanolone Prop) geçiş yapacağım.
      Haftada 3 enjeksiyon şeklinde 100mg x 3 = 300mg olacak şekilde 6-7 hafta devam etmeyi planlıyorum. Bu süreçte carb cycling beslenmeye geçeceğim. Açık olayım; bu zamana kadar pis beslendim, cardio da yoktu, haliyle yüzümde, vücudumda ciddi ödem/su tutma problemi oluştu.
      Gelelim asıl sorularıma:
      Masteron Prop'a geçerken, testosteron enanthate'ı da propionate formuna çevirmem mantıklı olur mu? Yoksa enanthate ile devam mı? Kür sonrası düşüncem şu şekilde: Yaz sonuna kadar haftalık 150–250mg TRT tarzı düşük dozla devam edip, kışa girerken tamamen kesip PCT yapmayı düşünüyorum. Ama bu şekilde toplamda 6 aya uzanan bir testosteron kullanımı sizce geri dönüşü olmayan zararlar yaratır mı? Uzun vadede HPTA için riskli bir durum olur mu? Kan değerlerimi aşağıda görseller olarak ekledim.
      Sadece HDL (iyi kolesterol) değerim biraz korkutucu geldi onun dışında pek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
      Kilo: 74kg > 83kg
      Yağ oranı: %11.2 > %12.5
      Su ağırlığı: 48kg > 52kg

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden 💪

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.