Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ronniecoleman

Bilgili insanlar

Önerilen İletiler

Arkadaşlar bu sene kışın hacim kürü yapıcam yaşım 19 u bitirdim  -20 den gün aldım bugun itibariyle amacım deca-danabol-testo enantat-ve mgf istiyorum etkili olurmu mgf şayet ya omuzlara ya arka koluma vurmak istşyorum vurma konusunda sorun yaşanırmı damar cok varmısır o bölgede tamamen bilgisizligim soruyorum peptitleri ayrıca mgf yerıme önerecegınız bir şet varmı bu kürde daha erkili olur dediginiz bu areda 90 kg yım dozajlar hakkındada bilgi verşrsenız iyi olur kütlemide atıcam başarabılırsen.

IMG_8781.PNGIMG_8782.JPGIMG_8783.JPG

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.356

Bilgisizler ölsün mü ? :) Öncelikler selamlar aramıza hoş geldiniz @ronniecoleman Kütle olarak gayet dolu duruyorsunuz kol yapınızda gayet güzel omuz başlarıda öyle ama eksikler var mı ? evet. Bu spor ve ürünler ne işe yarıyor ? Eksikleri tamamlamaya.. O yüzden doğru yoldasınız. Kürünüzün anabolik kısmı için ilaç seçimleri iyi gözükse de mikatar mg seçenekleri önemli orada bir yanlışlık olmazsa yapılabilir. Peptid kısmına gelecek olursak bölgesel anlamda mgf beklentinizin üstünde performans verebilir doğru ürünler ile benimde kollarımda problem vardı mesela zamanında 38 cm diye mutlu olurken yıllar önce şuan 47 lerde ve seneye 50 leri görme maksadındayım elbette idman çook büyük bir destekçi aynı zamanda beslenme ama ilaçların hakkınıda yiyemem. Ürün aldığınız kişi size vurum konusunda ve bir çok konuda destek verdiği sürece sorun yaşamazsınız bu ve benzeri ürünlerde mutlaka art niyetten uzak size değer veren birilerinin yanında olması artı bir hareket oluyor.

Günlük 150-200 mcg almanız isteklerinize cevap verir bütçe probleminiz yoksa 300-350 mcg kadar çıkabilirsiniz.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim hocam , 12 yaşımdan beri yapıyorum sporu meslegım gibi açıkcası beslenme diyeti herşeyi yapabılıyorum cok şükür bilgimin yettigi kadar bu 2 kürüm olucak zaten , yag oranım 15-16 lardayken kolum 45 cm gördü şimdi diyettyim 43-42 civarına düştü amacım deca kürüyle kür içindeyken 48 cm leri yakalamak , yıllardır yaptıgım için artık bir üst levele geçmek istedim dahada pro tarzı olmak istiyorum artık,cok teşekkğr ederim bilgi için küre girdiğimde gelişmeleri foruma atacagım hayırlı akşamlar birde bu yaş için bu kütle kötümüdür yoksa iyimidir hocam ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.356

Bakın sakın ölçüler sizin için yeterli referanslar olmasın misal ben ektoyum bir ekto için şuanki hacimim ölçülerim büyük bir ödül. Ama sen endomorphsun bu sporda kütle için yaratılmış ve asla bulk kürlerinde sorun çekmeyecek birisin o yüzden o kolların o vücudun çok daha üst seviyelerde olması lazım ki daha çok gençsin hepsi olacaktır sadece biraz zaman ve bu kulağına küpe olsun hiç bir zaman çok ilaç çok vücut demek değildir. Eskiden define vücutlar popülerdi şimdi ise hem büyük hem define vücutlar zor aynı zamanda en taktir edilen formlar. Sende gerekli tecrübeye sahip olduğunu beyan ediyorsun yolun açık olsun umarım her  şey gönlünce olur. Kafana ne takılırsa mutlaka bizi ziyaret et ve konu aç bir çok tecrübeli arkadaş sana yardımcı olacaktır seve seve.

Keyifli forumlar. :) 

4b06853bcc59f66e6695b95f42e95425.jpg

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×