Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ozdemiroznn

Testosteron+deca+dianabol kürümde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

ozdemiroznn    1

Selamün aleyküm,

Enjeksiyon günlerim Pazartesi ve Perşembe günleri bilgi almak için yazmak istedim nelere dikkat etmem gerekli ne yapmam gerekli acaba tecrübe ve bilgisi olan kişiler bilgi verir ise çok sevinirim, şuan 21 gündür kürdeyim ve sağ göğüsüm de bastırınca acı ve içerisinde böyle kitle varmış gibi bir şeyler kayıyor ama çok bariz bir acısı sol göğüsüm de her şey normal. 

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500 mg
  • Deca 500 mg
  • Dianabol

KULLANILAN MCT GRUPLARI:

• ester-c
  • d3
  • omega3
  • magnezyum
  • b12
  • multivitamin
  • nac600

Kullanıyorum bazen ise karnım çok ağrıyor böyle kusacak dereceye geliyorum aktif olarak 78kiloydum küre girdikten sonra aç karnına tartıldığım da 84 kiloyum birşeyler yiyip tartıya çıktığım da ise 87-88 görüyorum. Başka birşey kullanmıyorum vitamin olarak supplementlerim hariç tabiki de, genel olarak bilgi ve kendimi korumam için sağlık açısından tecrübesi olanlar yazar ise çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    419
gönderildi (düzenlendi)

Jinekomasti belirtisi bu. Gidip e2 ve prolaktin testi yaptır. Gitmişken de karaciğer, böbrek ve kolesterol değerlerine baktırırsan fena olmaz.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozdemiroznn    1

tamoxifen ve cabaser al dediler bana günlük 10 mg ile başla yani yarısı olacak şekilde cabaser ise hafta da yarım olarak şekilde iç dediler 

kan vermeyi düşündüm ama küre girdikten sonra 4-5 hafta sonra kan vermem gerekmiyor mu acaba?

bilgi almak için soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    64

Ezbere cabaser kullanma hocam önce tahlil yaptır. Tahlil için 4-5 hafta beklemene gerek yok 3-5 gün sonra testoyu kanda rahatlıkla görebilirsin. Belki E2 uçuşlarda ve müdahale gerektiriyor o yüzden en kısa süre içinde baktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozdemiroznn    1

aciller yapıyor mu bu testleri şuan bayram ya polikinikler kapalı bir de hangi bölüme gitmem gerekiyor dahiliye mi acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419

Jinokomasti belirtisinde test yaptırına kadar tamoxifen kullanabilirsin. Test yaptırdıktan sonra hangi hormondan olduğunu öğrenip ona göre müdahale edersin. Ezbere test yaptırmadan cabaser filan kullanma. Prolaktini gereğinden fazla düşürürsen libido düşmesine ve ruh hali değişikliğine neden olabilir. Normalde ayda bir yaptırmak en sağlıklısı ama hazır jino belirtisi için e2 ve prolaktin testi yaptıracakken diğer testleri de yaptır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    64
ozdemiroznn, 3 dakika önce yazdı:

aciller yapıyor mu bu testleri şuan bayram ya polikinikler kapalı bir de hangi bölüme gitmem gerekiyor dahiliye mi acaba

Acilde alt-ast-hemogram vs baktırabilirsin ama hormonlara bakmazlar onları Dahiliye(İç Hastalıkları) ve Üroloji'den baktırabilirsin. Şu soruyu sorduğun için aklıma takıldı da sen kür öncesi doğal değerlerine baktırdın mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    34

Karnına giren ağrı veya sancı veya mide bulantısı için Burak hocanın konusunu okursan anlayacaksın sebebini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozdemiroznn    1
Trenx, 10 dakika önce yazdı:

Acilde alt-ast-hemogram vs baktırabilirsin ama hormonlara bakmazlar onları Dahiliye(İç Hastalıkları) ve Üroloji'den baktırabilirsin. Şu soruyu sorduğun için aklıma takıldı da sen kür öncesi doğal değerlerine baktırdın mı? 

evet evet baktırdım ama sağlık ocağın da verdim hepsine ondan sordum bölümü total testosteron , lh , fsh , östrojen , prolaktin , tsh , t3 , t4 hepsine baktırdım sorun çıkmadı ona göre başladık küre zaten hep başlamadan verdim ki elimizde net bir değer olsun diye daha sonra kan verince karşılaştırırız dedik 

Fıratkskn, 8 dakika önce yazdı:

Karnına giren ağrı veya sancı veya mide bulantısı için Burak hocanın konusunu okursan anlayacaksın sebebini.

teşekkür ederim öyle yapacağım bende direk hepsini içiyordum valla :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    162

Bu küre kesinlikle dht türevi bir ilaç ekle rimo/masteron. Deca dick ihtimalini düşürür aynı zamanda e2yi kontrol altında tutarsın. Su ilaçlarla e2 firlamistir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    64
ozdemiroznn, Şimdi yazdı:

evet evet baktırdım ama sağlık ocağın da verdim hepsine ondan sordum bölümü

total testosteron , lh , fsh , östrojen , prolaktin , tsh , t3 , t4 hepsine baktırdım sorun çıkmadı ona göre başladık küre zaten hep başlamadan verdim ki elimizde net bir değer olsun diye daha sonra kan verince karşılaştırırız dedik 

Hocam özel hastanelerde bu hafta doktor var mıdır bilmiyorum ama mesaiyi bekleyeceksen @Feladel hocamın dediği gibi sorunun ne olduğunu bilmediğimiz için  Pazartesiye kadar her gün  20mg tamoksifen kullanmanda fayda var sonrasında tahlilini yapar paylaşırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozdemiroznn    1
Trenx, Şimdi yazdı:

Hocam özel hastanelerde bu hafta doktor var mıdır bilmiyorum ama mesaiyi bekleyeceksen @Feladel hocamın dediği gibi sorunun ne olduğunu bilmediğimiz için  Pazartesiye kadar her gün  20mg tamoksifen kullanmanda fayda var sonrasında tahlilini yapar paylaşırsın.

öyle yapıcam teşekkür ederim pazartesi günü bilgi veriririm desteğiniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı bayramlar cümleten

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.