-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kısa ester için enjeksiyon sıklığı ne olmalıdır?
Oluşturan:
ahmetschwarzenneger, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Hakandmn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:
Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 6arrows
omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
-
Yazan: Altay1995
Arkadaşlara merhaba,
4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 30 Boy: 1.70 Kilo: 72 KÜR PLANIM HK: (Haftalık)
Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
-
Yazan: Loving
Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.
Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.
PCT: Proscar
Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.
-
Masteron olan kürlerde testosteronun düşük masteronun mg olarak yüksek kullanılmasının sebebi nedir?Yazan: shX648
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Forumdaki bir iki yazıda hem de gittiğim salondaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir definasyon kürü varsa orada her zaman testosteron dan yüksek masteron öneriyorlar.
ÖRNEĞİN:
Testosteron 375mg Masteron 500mg VEYA:
Testosteron 300mg Masteron 600mg Gibi ama sebebini mantığını kavrayamadım.. Arada pek fark yok gibi sebebi ne olabilir bu durumun?
-
