Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SwipeEmir

Markalar arasında yapılan değişikliklerin ilaç performansına olan etkisi hk.

Önerilen İletiler

SwipeEmir    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 2-3 Haftadır yeni bir markanın boldenon ve testesteronunu kulanıyorum önceki markada güzel güç artışı oldu ama son zamanlarda libidoda düşüş ve sertleşme sorunları vardı yeni marka ilaçta libido artı sertleşme sorunu ortadan kalktı ve sivilceler artı ve ilk vurduğum zamanlar enjeksiyon dan sonra kalp ritminde değişmeler oldu daha önceki ilaçta hiç böyle birşey yaşamamıştım ama yeni marka ilaçta gücüm artmamaya başladı psikolojikte olabilir belki güç artmamasının nedeni nedir?

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Boldenon 400 mg

Tüm fikir ve düşünceler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    915
gönderildi (düzenlendi)

Şimdi artmamasının 100 tane sebebi var teker teker antrenman programı , beslenme , dinlenme .... bunları mı soralarım her antrenman her hafta ağırlık artıcak diye bir şey yok öyle olsa 10 yıl spor yapan 300kg bench atardı. İlaç dolu mu değil mi emin olmak istiyorsan kan testi verirsin bakarız onun dışında en ufak bir detay vermeden bu soruyu sorman saçmalık. Her şeyi düzgün yapıyorsan aynı şekilde devam et overtraining olmadıktan sonra er yada geç artar, ağırlıklar artmıyo diye hareket formunu bozarak ağırlık arttırmaya filan çalışma .

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
ardas, Şimdi yazdı:

Şimdi artmamasının 100 tane sebebi var teker teker antrenman programı , beslenme , dinlenme .... bunları mı soralarım her antrenman her hafta ağırlık artıcak diye bir şey yok öyle olsa 10 yıl spor yapan 300kg bench atardı.

Doğru bende öyle düşünmüştüm herzaman artacak diye bişey yok 12 haftadır kürdeyim 10 hafta boyunca full artı büyük ihtimalle ilaç değiştirmesemde öyle olacaktıda ilaç değiştirdiğim için kafada kurdum biraz ilaç boşmu vs diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414

Bence önceki markanda düşük e2 sorunu yaşıyordun ve bu yüzden libido problemlerin vardı. Yeni markadaki boldenon ya underdose ya da boş. Bu yüzden e2 değerin yükselmeye başladı ve libido problemlerin çözüldü. Ayrıca e2 yükseldiği için sivilce problemleri de başladı. Yeni markada ilk enjeksiyonda kalp ritmi arttırysa kullanılan çözücü miktarı ile alakalı vücudun verdiği bir tepkidir diye tahmin ediyorum. Benden bu kadar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915
SwipeEmir, Şimdi yazdı:

Doğru bende öyle düşünmüştüm herzaman artacak diye bişey yok 12 haftadır kürdeyim 10 hafta boyunca full artı büyük ihtimalle ilaç değiştirmesemde öyle olacaktıda ilaç değiştirdiğim için kafada kurdum biraz ilaç boşmu vs diye

boldenon açıldıktan sonra gelenki güç artışıdır ekstrem derecede artış bekleme boldenon da deca nın verdiği güce göre az kalır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
Feladel, 17 dakika önce yazdı:

Bence önceki markanda düşük e2 sorunu yaşıyordun ve bu yüzden libido problemlerin vardı. Yeni markadaki boldenon ya underdose ya da boş. Bu yüzden e2 değerin yükselmeye başladı ve libido problemlerin çözüldü. Ayrıca e2 yükseldiği için sivilce problemleri de başladı. Yeni markada ilk enjeksiyonda kalp ritmi arttırysa kullanılan çözücü miktarı ile alakalı vücudun verdiği bir tepkidir diye tahmin ediyorum. Benden bu kadar.

Önceki markamda e2 sabit 60-70 arasıydı nerdeyse 3 haftada 1 falan armidex kulanıyordum 

Bu arada Önceki marka Quantumdu Şuanki Marka Proton

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915
gönderildi (düzenlendi)
SwipeEmir, 2 dakika önce yazdı:

Bu arada Önceki marka Quantumdu Şuanki Marka Proton

Markanı değiştir quantum alan protona ordan da hellasa geçiyorlar önermiyorum bu markaları kesinlikle almadan önce sor mutlaka. Boldenon herkeste e2 düşürcek diye bir şey yok fakat öncesinde güvenilir bi marka kullanıp gözlemlediysen düşürüp düşürmediğini ordan anlayabilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
gönderildi (düzenlendi)
ardas, 1 dakika önce yazdı:

Markanı değiştir quantum alan protona ordan da hellasa geçiyorlar önermiyorum bu markaları kesinlikle almadan önce sor mutlaka.

Ben quantumdan memnun olmadığım için değiştirmedim pahalıydı biraz ve dozları azdı 1mlde 200 boldenon vardı ve protondanda 2 kutu prop 2 kutu masteron aldım definasyon için 

tarihinde SwipeEmir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1

Öneriniz nedir noxy bu sitenin ilacı sanırım çok övüyorlar ama whatsaptan 2-3 defa yazdım almak için ulaşamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    122
SwipeEmir, Şimdi yazdı:

Öneriniz nedir noxy bu sitenin ilacı sanırım çok övüyorlar ama whatsaptan 2-3 defa yazdım almak için ulaşamadım

Wp'den araman lazım, mesaja bakmıyor burak hoca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915
SwipeEmir, 2 dakika önce yazdı:

Noxy alabilirsin başka güzel markalarda var fakat boldenon da en uygun fiyat olan noxy sanırım.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
ardas, Şimdi yazdı:

Noxy alabilirsin başka güzel markalarda var fakat boldenon da en uygun fiyat olan noxy sanırım.  

Boldenon testo enathe kürünü 4-5 hafta sonra bitireceğim ztn bi süre definasyon kürü yapıp dinlenmeye veya pctye geçerim sonrasında ise tekrardan büyüme kürüne tabi en erken eylül ekim olur birdahki büyüme kürünü rimo ile yapmayı düşünüyorum definasyon olarak özellikle önerdiğiniz markalar varmıdır prop ve masteron kulanacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915
gönderildi (düzenlendi)
SwipeEmir, 3 dakika önce yazdı:

Boldenon testo enathe kürünü 4-5 hafta sonra bitireceğim ztn bi süre definasyon kürü yapıp dinlenmeye veya pctye geçerim sonrasında ise tekrardan büyüme kürüne tabi en erken eylül ekim olur birdahki büyüme kürünü rimo ile yapmayı düşünüyorum definasyon olarak özellikle önerdiğiniz markalar varmıdır prop ve masteron kulanacağım 

Humaxın masteron propunu denicem baya kullanan var bu ara (almadan önce mutlaka fiyatını sor burdakilere bazılar pahalıya satıyor) onun dışında gene noxy olabilir bodytechte iyi , dragon var ama pahalı ondan bu diğer markalarıda tercih edebilirsin meditechte kullanıp memnun olan var ama çakması çok bide yeşil kapak var belki görmüşsündür forumda bulursan onu da alabilirsin sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
ardas, Şimdi yazdı:

Humaxın masteron propunu denicem baya kullanan var bu ara (almadan önce mutlaka fiyatını sor burdakilere bazılar pahalıya satıyor) onun dışında gene noxy olabilir bodytechte iyi , dragon var ama pahalı ondan bu diğer markalarıda tercih edebilirsin meditechte kullanıp memnun olan var ama çakması çok. 

Okadar çok marka söyledinki hangisini nerden alacağım kafam karıştı 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
SwipeEmir, Şimdi yazdı:

Okadar çok marka söyledinki hangisini nerden alacağım kafam karıştı 😅

Hepsi güzel markalar hangisini ucuza bulabilirsin onu al gitsin ama boldenondan sonra rimo seni tatmin eder mi bilmiyorum :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Hepsi güzel markalar hangisini ucuza bulabilirsin onu al gitsin ama boldenondan sonra rimo seni tatmin eder mi bilmiyorum :D 

Humaxı çok övüyorlar satıcı ismide vermek yasak nasıl temin edeceğim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
SwipeEmir, Şimdi yazdı:

Humaxı çok övüyorlar satıcı ismide vermek yasak nasıl temin edeceğim?

Humaxı nasıl temin edebileceğini söyleyemem tabii ki ama nasıl noxy alacağını artık biliyorsun :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Humaxı nasıl temin edebileceğini söyleyemem tabii ki ama nasıl noxy alacağını artık biliyorsun :D 

Sende humaxı önerip noxy al diyorsun 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
SwipeEmir, Şimdi yazdı:

Sende humaxı önerip noxy al diyorsun 😅

Sadece humaxı önermedim. Arkadaşın saydığı markaların hepsi güzel. Artık hangisine ulaşma imkanın varsa orası sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1
Feladel, 10 dakika önce yazdı:

Sadece humaxı önermedim. Arkadaşın saydığı markaların hepsi güzel. Artık hangisine ulaşma imkanın varsa orası sana kalmış.

Daha demin humaxı sordurdum bir satıcıdan masteron stoğu yok propada 1700 dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

noxy kullanan biri olarak noxy onerebilirim test e mast e kullaniyorum baya memnunum.mast e cok cabuk acildi gercekten uzun ester olmasina ragmen gun icinde kas gerginliginden iki adim atsam kalflarim bacaklarim pumplaniyor gibi hissediyorum baya iyi sertlik verdim dolulugundan ve sterilliginden kafanda soru isareti birakmayacak marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    34
nattybuilder, 27 dakika önce yazdı:

noxy kullanan biri olarak noxy onerebilirim test e mast e kullaniyorum baya memnunum.mast e cok cabuk acildi gercekten uzun ester olmasina ragmen gun icinde kas gerginliginden iki adim atsam kalflarim bacaklarim pumplaniyor gibi hissediyorum baya iyi sertlik verdim dolulugundan ve sterilliginden kafanda soru isareti birakmayacak marka

Hocam noxy kullandiktan sonra test verdiniz mi nasıl değerler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
oisobb123, 14 saat önce yazdı:

Hocam noxy kullandiktan sonra test verdiniz mi nasıl değerler

Haftaya pazartesi kan vermeyi planlıyorum 4. Haftayı bitirip vermeyi düşündüm.Ama ilaçların çalıştığından eminin diyebilirim 200mg testo 240 mg masteron vuruyorum haftalık görece düşük doz diyebiliriz.gücümde baya iyi bi artış yaşadım masteronun o bahsedilen sertliğini yaşıyorum.Haftaya kan verip paylaşım yapıcam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    915
SwipeEmir, 9 saat önce yazdı:

Daha demin humaxı sordurdum bir satıcıdan masteron stoğu yok propada 1700 dedi

Saydığım markaların hepsi aynı kalitede hangisi daha ucuzsa onu al humax güzel evet ama masteron prop var enanthantesi yok noxy nin masteron eneanthantesini alabilirsen daha ucuza gelir ondan ve aldığın fiyat biraz pahalı 200-300tl daha pahalı. hepsinin fiyatlarını öğren hangi ilacı alıcaksan ucuzunu al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SwipeEmir    1

Bi yerden daha sordurdum bayağı pahalı geldi propla masterona 1950 dedi enathe 2200 cleni bile 1100tl 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.