Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testomrt

Kürümün 2. haftasında geç boşalma problemi yaşıyor olmam psikolojik midir?

Önerilen İletiler

testomrt    4

Öncelikle iyi forumlar hayırlı ramazanlar,

Kürümün 2. haftasında geç boşalma problemi yaşıyor olmam psikolojik midir yoksa alınan anaboliklerin yan etkisi midir?

KÜR İÇERİĞİM:

• 500mg testosteron
  • 400mg trenbolone
  • 400mg boldenone
  • 50 mg dianabol

TEST SONUÇLARIM:

67cbfa56b2a10_tahlil1.thumb.png.abdf6702c239d9030e076c7f0e6a54ff.png 67cbfa693205a_tahlil2.thumb.png.b77b2d9552414e6d32909efe1f5dc75c.png 67cbfa773adfb_tahlil3.thumb.png.049b87a67cb63fcc74294707f6566f3a.png 67cbfa8629bbe_tahlil4.thumb.png.238e6d9fd898cbee7784c3d297e94527.png

Bilgili değerli hocalarım aydınlatırsanız eğer sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    50

2. Haftadan böyle bir durum olması pek olası değil, geç boşalma genelde düşük e2'den dolayı oluyor fakat 400tren 500testo 50mg dianabol ile düşük ostrojen yaşayacağını düşünmüyorum, boldenone baskılar ama bu yan etkiyi yaşatacak kadar düşürmez gibi. Büyük ihtimal psikolojiktir ama bir test verip e2 durumuna bakabilirsin. 

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

selamlar hocam belki de son zamanlarda okuduğum yan etkilerin psikolojik karşılığıdır dün gece mesela ereksiyon olamıyordum zihnimi boşalttım ereksiyon oldum fakat yine de sormakta fayda vardır şeklinde düşünüp konu açmak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7

yani 2. haftadan dianabol hariç kullandığın hiçbir ilaç etkilemez açılmaz daha ve dianabolün de böyle bi etki verceğini pek sanmıyorum, forumda bi arkadaş vardı daha hayatındaki ilk testo enjeksiyonundan sonra kuş öldü diye başlık açmıştı galiba :). Onun gibi psikolojik olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206

Yapma etme ilk küründen bu kadar ağır girme dedik dinletemedik. İlaçlarının daha yarısının yan etkileri başlamadan bir sorunla karşılaştın ve hangi testi yaptıracağını bile bilmiyorsun. Önce git ve total testo, serbest testo, shbg, dht, e2, prolaktin ve tiroid paneline baktır. O zaman belli olur psikolojik mi yoksa bindiğin trenden mi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Feladel, 55 dakika önce yazdı:

Yapma etme ilk küründen bu kadar ağır girme dedik dinletemedik. İlaçlarının daha yarısının yan etkileri başlamadan bir sorunla karşılaştın ve hangi testi yaptıracağını bile bilmiyorsun. Önce git ve total testo, serbest testo, shbg, dht, e2, prolaktin ve tiroid paneline baktır. O zaman belli olur psikolojik mi yoksa bindiğin trenden mi.

öncelikle tekrardan selamlar konu açtığımda zaten küre girmiştim kür öncesi kimse bana yapma etme demedi her neyse arkadaşın dediği gibi ilaçlar henüz açılmamıştır bile kürle alakalı olduğunu ben düşünmüyorum da yine de tecrübesi olan varsa aydınlatsın diye konu açtım yarın test vereceğim.

predacing, Bir saat önce yazdı:

yani 2. haftadan dianabol hariç kullandığın hiçbir ilaç etkilemez açılmaz daha ve dianabolün de böyle bi etki verceğini pek sanmıyorum, forumda bi arkadaş vardı daha hayatındaki ilk testo enjeksiyonundan sonra kuş öldü diye başlık açmıştı galiba :). Onun gibi psikolojik olabilir.

bende öyle düşünüyorum akabinde kuş ölmedi çok daha iyi durumda sadece dün bi cinsel birlikteliğim oldu ortalama bi 12 13 dakika daha geç boşaldım ilaçla bağlantısı var mı acaba sormak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47

@Feladel hocam konuyla alakalı e2'yi en çok steroid hangisidir rimabolonun masteron ve boldenon'dan daha çok e2'yi baskıladığını duydum bilginiz var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 19 dakika önce yazdı:

@Feladel hocam konuyla alakalı e2'yi en çok steroid hangisidir rimabolonun masteron ve boldenon'dan daha çok e2'yi baskıladığını duydum bilginiz var mı 

Rimo dht türevi olduğu için biraz e2 baskılayabilir ama çok güçlü olmadığı için bu amaçla kullanamazsın. Boldenonun e2 baskılaması kişiden kişiye değişiyor. Eşit miktar testo bolde kullanırken bazı kişilerin e2'si dibe çakılıyor ama bazılarının da hiç etkilenmiyor. Masteron zaten e2 düşürüp meme kanserine karşı savaşmak için üretilmiş bir ilaç. Aromataz inhibitörü gibi çalışıyor. Yani e2 baskılamak için en iyi seçenek masteron.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50
fatman, 19 dakika önce yazdı:

Kişiden kişiye göre değişir bu durum, kimisinde rimo çok baskilar kimisinde masteron. Bir yarışmacı da aynı durumdan muzdaripti rimonun ostrojenini sıfırladıgini ama masteronun ise daha az baskiladigini söylemişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

Kişiden kişiye göre değişir bu durum, kimisinde rimo çok baskilar kimisinde masteron. Bir yarışmacı da aynı durumdan muzdaripti rimonun ostrojenini sıfırladıgini ama masteronun ise daha az baskiladigini söylemişti.

bende de aynı durum geçerli galiba masteron başladım E2 baskılamak için ama bana mısın demedi masteron kesip rimo eklicem galiba E2 düşürmek için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
deluxes, 6 dakika önce yazdı:

Hiç rimonun bu kadar agresif e2 düşürdüğünü duymamıştım. Nadir bir durum olabilir. Steroidler işlenirken kişiden kişiye farklı şekilde metabolitlere ayrılabiliyor. Tabii buna göre etkileri ve yan etkileri kişiden kişiye değişebiliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 2 dakika önce yazdı:

bende de aynı durum geçerli galiba masteron başladım E2 baskılamak için ama bana mısın demedi masteron kesip rimo eklicem galiba E2 düşürmek için 

Elindeki masteron boş olabilir. İnsanların kullanması gereken dozlar değişebiliyor da e2 düşürmeyeni hiç duymadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, Şimdi yazdı:

Elindeki masteron boş olabilir. İnsanların kullanması gereken dozlar değişebiliyor da e2 düşürmeyeni hiç duymadım.

boş olduğunu düşünmüyorum vallahi hocam dragon 86 dolara alıyorum ama 500 testo fazla geliyor herhalde bugün 250ye çektim bakalım 2 hafta gözlemiyeceğim ne olacak 150 e2 den 60 70 lere düşsem bile okey bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, Şimdi yazdı:

boş olduğunu düşünmüyorum vallahi hocam dragon 86 dolara alıyorum ama 500 testo fazla geliyor herhalde bugün 250ye çektim bakalım 2 hafta gözlemiyeceğim ne olacak 150 e2 den 60 70 lere düşsem bile okey bana 

Kaç mg masteron alıyordun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, Şimdi yazdı:

Kaç mg masteron alıyordun?

500 testo
400tren
400masteron
30ox şuan için testoyu 250 ye çekiyorum haftada 2 arimidex alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, Şimdi yazdı:

500 testo
400tren
400masteron
30ox şuan için testoyu 250 ye çekiyorum haftada 2 arimidex alıyorum 

Testoyu 250ye çekince 300 masteron ile dene bakalım. Hala sonuç aynı mı olacak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Testoyu 250ye çekince 300 masteron ile dene bakalım. Hala sonuç aynı mı olacak. 

olur denerim hocam mantığı nedir peki 400 den 300e çekmenin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, Şimdi yazdı:

olur denerim hocam mantığı nedir peki 400 den 300e çekmenin

Testoyu 250ye çekince 2 arimidexle beraber masteron da e2 düşürürse fazla gelebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Testoyu 250ye çekince 2 arimidexle beraber masteron da e2 düşürürse fazla gelebilir.

fazla geleceğini sanmıyorum valla hocam bi öyle 10 gün civarı kullanıp kan vereceğim bakalım fazla geldiyse arimidexi keserim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    206
fatman, 1 dakika önce yazdı:

fazla geleceğini sanmıyorum valla hocam bi öyle 10 gün civarı kullanıp kan vereceğim bakalım fazla geldiyse arimidexi keserim 

Erken kan vereceksen düşse de sıkıntı olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.