-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Testislerimdeki ufalma ve içe doğru çekme sorunu yaşıyorum! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Ferhat82, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Sarms kürü sonrası testis antrofisi yaşadım! zamanla düzelir sandım fakat düzelmedi! ne yapamalıyım?Yazan: Metoonline
Selamlar herkese,
Bundan 4 ay önce bir sarms kürü denedim bıraktıktan sonra testis antrofisi yaşadım zamanla düzelir diye düşündüm ama hala aynı gündelik hayatta bir sıkıntı yok ama ereksiyon halindeyken küçülme ve yukarı doğru gelme sıkıntısı çekiyorum forumda baya bir yazı okudum ve yaptırmam gereken testleri öğrendim ve yaptırdım konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim dostlar.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: tigerclaw
Öncelikle herkese merhaba,
Mk677 kürüne girdim şuan ikinci haftasının sonundayım ilk hafta kaliteli uyku yeme içme sorun olmadı , ikinci hafta şiddetli bi testis ağrısı yaşamaya başladım sabahları 1 ml olarak kullanıyordum bu süreçte, testis ağrısı geçti ama bu kez mesane ağrısı çok şiddetli şekilde kendini hissettirdi , sadece mk677 yi kullandığım zaman oluyor ve gün içinde aşırı rahatsız ediyor gece vakti kendiliğinden geçiyor sabahları tekrar 1 ml aldığım vakit aradan 1 saat geçince tekrar mesane ağrısıyla karşılaşıyorum bunun için me yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (bu süreçte tüm vitamin ve koruyucuları kullanıyorum)
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş:31 boy:178 kilo:78 Aşağıdaki değerler mk677'ye başlamadan önceki değerlerim.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba değerli forum üyeleri,
3 gündür durduk yerde bir anda oldu sadece sol testisim gün içinde belli zamanlarda ağrıyor sızlıyor. Sebebi ne olabilir uzun zamandır kürdeyim. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Uzun zamandır da hiç pregnyl falan vurmadım testislerim yıllardır küçük sebebi ne olabilir bu ağrının acaba?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Mertkarpuz4627
Merhaba arkadaşlar ve hocalarım. Pct sürecini tamamladım. Gayet başarılı geçti hatta iki tane ovitrelle kullandım. Fakat bir sorum olacak. Penisim ereksiyon halindeyken testislerim yukarı çekiyor hatta her antreman sonrasıda testislerim yukarı çıkıyor. Cinsel ilişkide buda bana sorun yaratıyor. Sizce normal mi ? Testis boyutu nasıl olmalı ? @rastlantisal @Diver @metinav
-
Yazan: İsmail Yurtkan
Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
5 ay önce internetten bir siteden aldığım Lgd ve Mk yı kullanmaya başladım 8 hafta sonunda tahlil yaptırdım total testo çok düşük LH FSH referans dışı düşük geldi. Kullandıklarımı bıraktım Clomen ve tamoksifenle 1 ay süren bir pct yaptım (günlük 1 Clomen 20mg Tamox) Pct sonrası tahlilimde E2 biraz yüksekti 1 adet Armidex aldım.
Pct üzerinden 3.5 ay gibi bir süre geçti Özellikle sol testisimde ufalma gözlemliyorum sanki erimiş gibi tuhaf bir durumda.
Her zaman olmasada arada sertleşme problemi yaşıyorum sanki %80 sertleşme var gibi.
Kişisel özellikler:
Yaşım 36 kilo 90 boy 175cm Son aylarda kötü beslenme ve ciddi şekilde alkol kullanımım arttı.
Başlıca sorularım:
Ne yapmamı önerirsiniz? Ovitrelle kullanmalı mıyım? Tahlilde hangi değerlerime bakmalıyım testis atrofisini anlayabilmem için? Yardımınıza ihtiyacım var Saygılarımla.
-