Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mustafa Can Yılmaz

Küçük tansiyon sorunu hk. (küre girmeme engel mi?)

Önerilen İletiler

Merhaba herkese günaydın,

Testo bolde kürümü bitireli 21 gün oldu 125 mg Testo devam ediyorum. 

Sabah kalktıktan 30-40dk sonra yataktayken ölçtüm. Küçük tansiyon neden bu kadar düşük bunu sağlıklı bir şekilde yükseltebilir miyim? Küçük tansiyonum hiç steroid kullanmadan öncede 3-4 aralarındaydı çok bi zararını hissetmiyorum diyebilirim sadece yataktayken ellerim fazla uyuşuyor mesele şuan telefon elimde yazı yazarken uyuşmaya başladı ve bu durumda yeni bir küre girmemde sakınca var mı?

(Bunu söylemeyi unutmuşum şuan diyetteyim günde 2000 kalori alıyorum 2haftada 8kg verdim sert diyetten kaynaklıda sorunu yaşıyor olabilir miyim)

Şimdiden verilen cevaplar için çok teşekkür ederim. :)

IMG_1612.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    852

aldığın kalori kaynaklıda olabilir bende genelde tuz tüketimi düşük olunca oluyor su ve tuz tüketimin nasıl.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99

Bende de aynı durum söz konusu. testo bolde kürüne başladıktan sonra oldu ve 4 ün üzerine hiç çıktığını görmedim küçük tansiyonumun. süreli 3-4 arası çıkıyor ve bu baya düşük. Zamanla alışıyorsun :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 1 saat önce yazdı:

aldığın kalori kaynaklıda olabilir bende genelde tuz tüketimi düşük olunca oluyor su ve tuz tüketimin nasıl.

Tuz hiç almıyorum sadece yediğim besinlerden geliyorsa geliyordur okadar makrolar ve sodyum miktarı şu şekilde diyetime kaç gram tuz eklememi tavsiye edersiniz?

• kilo 85
  • yağ oranı 11-13

IMG_1613.jpeg

mamibolone, Bir saat önce yazdı:

Bende de aynı durum söz konusu. testo bolde kürüne başladıktan sonra oldu ve 4 ün üzerine hiç çıktığını görmedim küçük tansiyonumun. süreli 3-4 arası çıkıyor ve bu baya düşük. Zamanla alışıyorsun :) 

Çok teşekkür ederim peki tansiyon bu durumdayken kaloriyi 3000e çekip yeni bir küre girebilir miyim?

Testo e 150-200mg  tren ace 75-100mg gibi bir kür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
Mustafa Can Yılmaz, 20 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim peki tansiyon bu durumdayken kaloriyi 3000e çekip yeni bir küre girebilirmiyim

Testo e 150-200mg  tren ace 75-100mg gibi bir kür

O konuda kesin bir bilgi veremem, forumdaki hocaların cevap vermesi daha doğru olur ama bu durum sende sıkıntı yaratıyorsa küre girmeden önce sorunu çözmen daha doğru olacaktır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 54 dakika önce yazdı:

O konuda kesin bir bilgi veremem, forumdaki hocaların cevap vermesi daha doğru olur ama bu durum sende sıkıntı yaratıyorsa küre girmeden önce sorunu çözmen daha doğru olacaktır

Aslında sıkıntı yaratmıyor ama psikolojik olarak tuhaf hissettirmiyor değil kür içinde yeni bir konu açmam daha doğru olucaktır sanırsam çok teşekkür ederim tansiyon içinde diyetime günde 2-3gram tuz eklicem öyle deniyeyim bi fark olacak mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    852

4-5gram şu paket tuzlar varya onlardan alabilirsin direk. 1gram zaten her paket

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, Bir saat önce yazdı:

4-5gram şu paket tuzlar varya onlardan alabilirsin direk. 1gram zaten her paket

tamamdır hocam teşekkür ederim ilginiz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Kürdeyken ilaçlara ve tansiyona bağlı olarak damarlar genişliyor ve kürden sonra atılan suyla beraber damarlar eski haline dönene kadar küçük tansiyon düşük çıkıyor. Damar genetiğine bağlı olarak bu durum geçici olabilir de olmayabilir de. O yüzden böyle bir durum yaşanmaması için boldenon gibi tansiyonu çok etkileyen kürlerde tansiyonu kontrol altında tutmak gerekiyor. Tekrar küre girdiğin zaman küçük tansiyonun tekrar yükselir. Kürden önce yükseltmek için sodyum ve su alımını biraz arttırabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    17
Mustafa Can Yılmaz, 8 saat önce yazdı:

Tuz hiç almıyorum sadece yediğim besinlerden geliyorsa geliyordur okadar makrolar ve sodyum miktarı şu şekilde diyetime kaç gram tuz eklememi tavsiye edersiniz?

• kilo 85
  • yağ oranı 11-13

IMG_1613.jpeg

Çok teşekkür ederim peki tansiyon bu durumdayken kaloriyi 3000e çekip yeni bir küre girebilir miyim?

Testo e 150-200mg  tren ace 75-100mg gibi bir kür.

Ben 12 13gr kaya tuzu tüketiyorum bulkda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Drei Lilien
      Hocalarım Merhaba Şuan 500 Testesteron 500 Boldenon Küründeyim. Şansıma 2019 üretimi  Sp boldenon elime  geçti çok felaket yan etkiler yaşıyorum daha önce  aynı kürde   3 farklı ilaç  kullandım neredeyse 0 yan etki   yaşamıştım. Bu eski sp gerçekten çok kaliteli zehir ilaçlarmış.
      4.Haftadan sonra kafada doluluk hissi ve tansiyon problemi baslayınca gunluk 1 telmodip 1 nexivol kullanmaya basladım 4 gün sonra problemim kalmadı. Şuan 8.haftadayım Tansiyon ve kafada doluluk hissi özellikle kafanın arka kısmında ki doluluk ve ağrı hissi tekrar basladı  ve burun kanamaları  yasadım  2 gün önce hacamat oldum ancak o da fayda sağlamadı sizce telmodip(80) nexivol(5) dozunu yükseltmeliyim veya bolde  dozu düşürmeli miyim?
      İlacı kesmek istemiyorum acayip iştah yaptı son 2 haftadır 6-7 bin arası kalori alıyorum o bile yetmiyor kollar ve bacaklarda omuz baslarında acayip damarlanma yasamaya başladım gücüm de artmaya basladı hayatımda ilk defa 100 kg yi geçtim. Sizce nasıl bir yol izlenmeli tansiyon gerçekten zorluyor ayrıca tren kullanmıs gıbı gece terlemeleri de yasıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant 500mg Boldenon 500mg Kürümün 5. Haftasındayım bugün spordan 3-4 saat sonra tansiyonumu ölçtüğümde 14 - 9 çıktı bu beni biraz korkuttu boldenon yüksek tansiyon yapıyor diye biliyorum bir sorun çıkartır mı? (aspirin kullanıyorum)
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü!  @metinav @rastlantisal @Diver
      Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
    • Yazan: Livra
      Arkadaşlar herkese iyi günler,
      İLK KÜR GEÇMİŞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon İKİNCİ KÜR GEÇMİŞİM:
      Sustanon Masteron Daha sonra ara vermeye karar verdim ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bu süreçte spora da gitmiyorum ve tansiyon 140 civarında geziyor. Dün kan verdim biraz düştü gibi oldu sonra tekrar yükseldi, fayda etmedi.
      SORULARIM:
      Sizce hipertansiyon hastası mı oldum yoksa geçici midir? Hareketsiz yaşam tarzına geçtiğim için mi? Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Biraz fazlalık vardı kanda 17 civarıydı dediğim gibi kan verdim tansiyon ilacı da işe yaramıyor, düşürmüyor. Coversyl aldım, bilgisi olan var mıdır? @metinav @rastlantisal @hectordoyle @heisenbergg @ardas
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.