Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ram10dino

Yeni küre gireceğim zaman referans değerlerimi sınırda tutmak için ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

ram10dino    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2024 yılında yaptığım  testo enanthate 250mg boldenon 250mg deca durobolin 250mg kürü vardı ve bu kürde beslenmeme ve vitaminlerime koruyucularıma özen gösterdiğim halde değerlerim fırlamıştı şimdi ise size bu değerleri gösterip tavsiye almak istiyorum olurda bidaha girersem erkenden yapmama gerekenler için vesaire şimdiden yardımcı olduğunuz için çok tesekkür ederim. :)

tahlil1.PNG tahlil2.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    977

1.Bu kürün kaçıncı ayındaki kan testi ?

2.Kullanman gereken şeyleri kullanmadığın e2 den prolaktinden belli.

3.kullandığın vitaminleri ve dozunu da yazki sorun nerde anlayabilelim kolestrol değerlerin kötü zaten beslenmeye dikkat edip sağlıklı yağ alıyor olsan bu seviyede olmaz.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ram10dino    0
ardas, Bir saat önce yazdı:

1.Bu kürün kaçıncı ayındaki kan testi ?

2.Kullanman gereken şeyleri kullanmadığın e2 den prolaktinden belli.

3.kullandığın vitaminleri ve dozunu da yazki sorun nerde anlayabilelim kolestrol değerlerin kötü zaten beslenmeye dikkat edip sağlıklı yağ alıyor olsan bu seviyede olmaz.

kullandıgım vitaminler e,c,,d3k2,milk thistle,multivitamin.omega3,black guardian ,himalaya cystone ,zma,magnorm, nac600  kullaıyordum bu kürün 2. ayındaki kan testi  beslenmemde öyle aşırı pis değildi yediğim fix öğünler yulaf yumurta mısır gevreği piriç pirinç unu muz tavuk göğüs ton balığı pirinç patlağı fln oluyordu ama beni bu hale sokmuştu  şimdi bidaha girersem e2 ve prolaktini dengede tutmayı nasıl sağlayabılırım bende değerler aşırı ucmustu meme ucu kaşşıntısı vesaire başlamıştı sonra arimidex tamoxifen ile çözmüştüm bunu hiç yaşamamak için dikkat edilmesi gerekenler en başında nelerdir yardımcı olursn sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    977
ram10dino, 20 dakika önce yazdı:

kullandıgım vitaminler e,c,,d3k2,milk thistle,multivitamin.omega3,black guardian ,himalaya cystone ,zma,magnorm, nac600  kullaıyordum bu kürün 2. ayındaki kan testi  beslenmemde öyle aşırı pis değildi yediğim fix öğünler yulaf yumurta mısır gevreği piriç pirinç unu muz tavuk göğüs ton balığı pirinç patlağı fln oluyordu ama beni bu hale sokmuştu  şimdi bidaha girersem e2 ve prolaktini dengede tutmayı nasıl sağlayabılırım bende değerler aşırı ucmustu meme ucu kaşşıntısı vesaire başlamıştı sonra arimidex tamoxifen ile çözmüştüm bunu hiç yaşamamak için dikkat edilmesi gerekenler en başında nelerdir yardımcı olursn sevinirim

omega 3 ü 3gr kullan black guardian 1 servis değil 2 servis kullan sabah 4 kapsül yani toplam onun dışında boldenon yerine masteron ekle bence(250boldenon gereksiz olur çünkü onun yerine 300 masteron ekle daha çok işini görür)e2 prolaktin içinde 4.hafta test verdiğinde e2 prolaktin değerine göre arimidex ve dostinex dozu belirleyip içiceksin 1 hafta sonra filan tekrar östrojene baktır gene eski seviyeye çıkmışsa misal 1 tane arimidex içtiysen testten önce düzenli olarak haftada 1 arimidex çeyrek dostinex tarzı düzen belirleyip devam ediceksin ben yapamam diyorsanda konu açıp etiketlersin 1 kere düzeni belirledikten sonra kür sonuna kadar o şekilde devam edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ram10dino    0

tavsiyelerin için teşekkür ederim peki bu kolestrol vesaire neden bu kadar zıplamış olabilir piriç tavuk yeşillik yumurta odaklı gıtsem yine fırlarmı acaba kolestrol değerleri bide 2024 kürümde aşırı su tutmuştum yüzüm davul gibiydi bunun nedeni yüksek e2 miydi acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    977
ram10dino, 55 dakika önce yazdı:

tavsiyelerin için teşekkür ederim peki bu kolestrol vesaire neden bu kadar zıplamış olabilir piriç tavuk yeşillik yumurta odaklı gıtsem yine fırlarmı acaba kolestrol değerleri bide 2024 kürümde aşırı su tutmuştum yüzüm davul gibiydi bunun nedeni yüksek e2 miydi acaba 

e2 prolaktin kaynaklıdır. ggt de var mı test sonuçlarında varsa onu da paylaş yoksa bir dahaki teste ona da baktır. Bu konuda yazdığım takviyelerden de kullanabilirsin ekstra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ram10dino    0
ardas, 26 dakika önce yazdı:

e2 prolaktin kaynaklıdır. ggt de var mı test sonuçlarında varsa onu da paylaş yoksa bir dahaki teste ona da baktır. Bu konuda yazdığım takviyelerden de kullanabilirsin ekstra.

tamamdır teşekkürler bidahaki kürümde testo enanthate 250 masteron 250 deca 250 yapabilirim yaparsam tavsiyelerinle beraber ilerleyip durumu paylaşırım senide etiketleyip daha sağlıklı haftalık kan testleriyle ilerleriz bukadar çok yükselmeden müdahaheleyle çözeriz yardımların için teşekkürler bide kick start danabol yada anapolon mantıklımı 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    977
ram10dino, Bir saat önce yazdı:

tamamdır teşekkürler bidahaki kürümde testo enanthate 250 masteron 250 deca 250 yapabilirim yaparsam tavsiyelerinle beraber ilerleyip durumu paylaşırım senide etiketleyip daha sağlıklı haftalık kan testleriyle ilerleriz bukadar çok yükselmeden müdahaheleyle çözeriz yardımların için teşekkürler bide kick start danabol yada anapolon mantıklımı 

anapolon daha etkili ama hemen hemen ikiside benzer şekilde etki gösteriyor vücutta anapolonun yan etkileri daha fazla dianabola göre ikiside toxic orası ayrı ama ben dianabol kullanıyorum genelde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.