Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

Enjeksiyon esnasında ilaç zor enjekte edildi sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

mamibolone    94

Merhaba hocalarım.

Enjeksiyonlarımı sağlık kabininde yaptırıyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Son enjeksiyon için gittiğimde ilacı şırıngaya çekerken çok zor geldi ilaç baya zorladı.

Ardından enjeksiyon yaparken resmen ilacı kalçamda hissettim ve çok zor enjekte oldu. Bunun sebebi ne olabilir ? Daha önce yaşayan var mı ? ilacı oda sıcaklığında muhafaza ediyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamibolone    94
Feladel, 27 dakika önce yazdı:

Sağlık kabinine giderken ilacı soğuğa maruz bırakmış olabilir misin?

Çantamda durur hep giderken. Birdahakine tekrar bakıcam aynı olursa daha sıcak bir yerde tutmaya çalışıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
mamibolone, Şimdi yazdı:

Çantamda durur hep giderken. Birdahakine tekrar bakıcam aynı olursa daha sıcak bir yerde tutmaya çalışıcam

İlacı enjeksiyon için vermeden önce birkaç dakika elinde tutup ısıtabilirsin ya da giderken elinde dursun soğumasın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Feladel, 51 dakika önce yazdı:

İlacı enjeksiyon için vermeden önce birkaç dakika elinde tutup ısıtabilirsin ya da giderken elinde dursun soğumasın.

Anladım hocam öyle yapacağım çünkü enjeksiyonda çok acı verdi bida yaşamak istemem :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    65

hep aynı yere vurduruyorsan ilacı mutemelen o kısım dolmuştur, eski ilaç daha tam olarak yok olmamıştır kasların tahriş olmuştur. İlacı ısıtsanda ters taklada atsan etkisi olmaz. Farklı bölgelere enjeksiyon yaptırmalısın, Sağ sol kalça, sağ sol omuz, sağ sol ventroglute, sağ sol bacak gibi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım.

Enjeksiyonlarımı sağlık kabininde yaptırıyorum. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Son enjeksiyon için gittiğimde ilacı şırıngaya çekerken çok zor geldi ilaç baya zorladı.

Ardından enjeksiyon yaparken resmen ilacı kalçamda hissettim ve çok zor enjekte oldu. Bunun sebebi ne olabilir ? Daha önce yaşayan var mı ? ilacı oda sıcaklığında muhafaza ediyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Tek seferde kaç ml ilaç enjekte ediyorsun ? Atıyorum 3 ml vurduğum dönemlerde belli bir yerden sonra dolduğunu hissediyordum haftada iki kere vurmama rağmen onunla alakalı olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Emin982, 3 dakika önce yazdı:

Tek seferde kaç ml ilaç enjekte ediyorsun ? Atıyorum 3 ml vurduğum dönemlerde belli bir yerden sonra dolduğunu hissediyordum haftada iki kere vurmama rağmen onunla alakalı olabilir.

Hocam 1 ml testesteron enjekte ettim. Tahminim ilaç soğudu katılaştı hafiften.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    197
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Hocam 1 ml testesteron enjekte ettim. Tahminim ilaç soğudu katılaştı hafiften.

Öyle birşey ben hayatımda ne duydum ne gördüm kardeşim ne soguk havalarda ne markalar kullandık yok ilacı ısıtayım yok sogukta  katılaştı falan alakası yok. İğneyi vuruldugun bölge etrafı ödemli olabilir sonra yeteri kadar derine kas icine inilmemiş olabilir. Bazı ilaçlar veya markalar daha yağlı oluyor siyah uçlu ile bi tık zor enjekte ılabiliyor yeşil uçda böylle bir sorun yaşamazsın. He birde enjektörde sorun olabilir buna cok denk geldim. Örneğin primo yağlı bir ilac eczanedeki. Onu siyah ucla vur sonra birde yeşil uc ile vur kalçadan anlarsın beni. Yalnız yaptırırken sen pek anlamazsın yapan daha net anlar ama bir sorun değil tabi bu yaşadıgın önemsiz yani 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    185
Yusufdemir1995, 11 dakika önce yazdı:

Öyle birşey ben hayatımda ne duydum ne gördüm kardeşim ne soguk havalarda ne markalar kullandık yok ilacı ısıtayım yok sogukta  katılaştı falan alakası yok. İğneyi vuruldugun bölge etrafı ödemli olabilir sonra yeteri kadar derine kas icine inilmemiş olabilir. Bazı ilaçlar veya markalar daha yağlı oluyor siyah uçlu ile bi tık zor enjekte ılabiliyor yeşil uçda böylle bir sorun yaşamazsın. He birde enjektörde sorun olabilir buna cok denk geldim. Örneğin primo yağlı bir ilac eczanedeki. Onu siyah ucla vur sonra birde yeşil uc ile vur kalçadan anlarsın beni. Yalnız yaptırırken sen pek anlamazsın yapan daha net anlar ama bir sorun değil tabi bu yaşadıgın önemsiz yani 

enjektörlerde sorun olabiliyor gerçekten de

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Yusufdemir1995, 14 saat önce yazdı:

Haklısın hocam benim de ilk defa başıma geldi. Şırıngaya zor geldiği gibi vücuda enjekteside zor oldu. Şırıngadan alaklı olabilir ama hep yeşil uçlu şırıngayla yaptırıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
Yusufdemir1995, 15 saat önce yazdı:

Burak hocanın ödem konusundan alıntı;

Evet arkadaşlar yazın havalar sıcak ilaç muhafaza edildiği yerde tabiri caizse mutasyona uğramaz. Ama sonbahar haliyle kış aylarında havalarla beraber oturduğumuz hanelerin içi veya o evlerde muhafaza ettiğimiz ilacın saklandığı haznelerin olduğu alanlarda ciddi ısı kayıpları olabiliyor peki daha sonra ne oluyor? İLAÇ KRİSTALİZE oluyor bilmeyenler bunu vuruyor ve yarı donmuş ilaç vurulan bölgede %100 apse yapıyor.

Peki bu durum nasıl aşılabilir?

Bu durum ilacı oda sıcaklığında her zaman muhafaza ederek veya bunu atladık ilaç kristalize oluyor evimiz soğuk, ısıtamıyor olabiliriz ilacı her enjeksiyon öncesi ufak bir kaseye su doldurup ılık bir su çok sıcak olmamalı içine bırakalım ve kristalize kıvamı normal vurulabilir kıvama gelince enjeksiyonumuzu yapalım böylelikle apse sorununu da aşmış olacağız.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    65
Feladel, 4 saat önce yazdı:

Burak hocanın ödem konusundan alıntı;

Evet arkadaşlar yazın havalar sıcak ilaç muhafaza edildiği yerde tabiri caizse mutasyona uğramaz. Ama sonbahar haliyle kış aylarında havalarla beraber oturduğumuz hanelerin içi veya o evlerde muhafaza ettiğimiz ilacın saklandığı haznelerin olduğu alanlarda ciddi ısı kayıpları olabiliyor peki daha sonra ne oluyor? İLAÇ KRİSTALİZE oluyor bilmeyenler bunu vuruyor ve yarı donmuş ilaç vurulan bölgede %100 apse yapıyor.

Peki bu durum nasıl aşılabilir?

Bu durum ilacı oda sıcaklığında her zaman muhafaza ederek veya bunu atladık ilaç kristalize oluyor evimiz soğuk, ısıtamıyor olabiliriz ilacı her enjeksiyon öncesi ufak bir kaseye su doldurup ılık bir su çok sıcak olmamalı içine bırakalım ve kristalize kıvamı normal vurulabilir kıvama gelince enjeksiyonumuzu yapalım böylelikle apse sorununu da aşmış olacağız.

Kristalize olmuş ilacı yani chrash olmuş ilacı vurmayın arkadaşlar, bu ilaç yeterince çözücü eklenmeden yapılmış demek dolayısıyla siz sıcak suda bekletince belki çözülür ama vucudunuza vurunca yine kristallenir. Normalde ilaç soguk havada bile kristallenmemeli. Ki bu ilaçların bazıları mesela testesterone prop 120 derecede erir, içine koyulan Bb ile erime noktası düşse bile yinede sıcak su ile olacak iş değil. Sıcak suyun faydası şu olabilir , ilacın yagının akışkanlıgını arttırır, ilacı rahat çekersiniz ve vurursunuz. Vucut sıcaklıgınız ile denk olur rahatsız etmez vsvs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    743

Bence marka değiştir soğukta kristalize olabilir belki fakat pek ihtimal vermiyorum kullandığın marka iyiyse kimi zaman ilaç buz gibi geliyor flakonun dışı bile soğuktan hafif buğulanmış oluyor ona rağmen hiçbir zaman böyle bi sıkıntı olmadı  mct dışındaki yağlar biraz daha zor geliyor şırıngaya fakat ilacı çekmesi ve enjeksiyon yapmasını zorlaştırcak kadar değil.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
burakg133, 9 dakika önce yazdı:

Kristalize olmuş ilacı yani chrash olmuş ilacı vurmayın arkadaşlar, bu ilaç yeterince çözücü eklenmeden yapılmış demek dolayısıyla siz sıcak suda bekletince belki çözülür ama vucudunuza vurunca yine kristallenir. Normalde ilaç soguk havada bile kristallenmemeli. Ki bu ilaçların bazıları mesela testesterone prop 120 derecede erir, içine koyulan Bb ile erime noktası düşse bile yinede sıcak su ile olacak iş değil. Sıcak suyun faydası şu olabilir , ilacın yagının akışkanlıgını arttırır, ilacı rahat çekersiniz ve vurursunuz. Vucut sıcaklıgınız ile denk olur rahatsız etmez vsvs

Eğer ilaç oda sıcaklığında kristalleşiyorsa dediğin doğru. O zaman BB oranında bir sıkıntı olabilir. Yüksek konsantrasyonlu ilaçlar doğaları gereği soğuk havada kristalleşmeye meyillidir. İki durumu birbiriyle karıştırmamak lazım. Sadece soğuktan kaynaklı bir problemse flakonu bir süre ısıtınca bir problem kalmaz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
ardas, 4 dakika önce yazdı:

Bence marka değiştir soğukta kristalize olabilir belki fakat pek ihtimal vermiyorum kullandığın marka iyiyse kimi zaman ilaç buz gibi geliyor flakonun dışı bile soğuktan hafif buğulanmış oluyor ona rağmen hiçbir zaman böyle bi sıkıntı olmadı  mct dışındaki yağlar biraz daha zor geliyor şırıngaya fakat ilacı çekmesi ve enjeksiyon yapmasını zorlaştırcak kadar değil.

Hocam iran testo kullanıyorum ortalama 4. ayım kürde. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. İlk defa oldu. Evden ilacı aldım çantama koydum hava soğuk ve kar yağıyordu. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    743
mamibolone, Şimdi yazdı:

Hocam iran testo kullanıyorum ortalama 4. ayım kürde. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. İlk defa oldu. Evden ilacı aldım çantama koydum hava soğuk ve kar yağıyordu. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum

bir dahaki sefere montunun içine filan koy olmadı sıcak kalması için bakalım gene olucak mı .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
ardas, 6 dakika önce yazdı:

bir dahaki sefere montunun içine filan koy olmadı sıcak kalması için bakalım gene olucak mı .

Deneyeceğim bugün enjeksiyon günü sıcak tutacağım bakalım ne olacak

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    65

Sustanon yada rimoyu dolaba koyun yine kristallenmez, oda sıcaklığında kristallenmemesi doğru yapıldığı anlamina gelmezki, kargodan alırsınız kışın kristallenir o zaman tekrardan siz suda isitsanizda ayni verimi alamayabilirsiniz dolayisiyla urunu ureten kişi en azindan 5 derecede fln kristallenmeyecek seviyede yapmali tarifini ,eger kristallendiysede yuksek sıcaklığa çıkıp arada alip calkalayarak olabildiğince pişirmek mantikli olabilir ama yinede boş iş kristallenen urunu satıcınına geri göndermek ve yeni ürün talep etmek en doğrusu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar,
      Bugün quad enjeksiyonu yaptım ilk kez, kahverengi insülin ucu ile. Çok güzel oldu ama çoğu kişi siyah/turuncu uç kullanıyor bacak için. Kahverengi ile yapılmasında sorun var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeşler,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
      SORULARIM:
      Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba değerli dostlar,
      Kürümdeki enjeksiyon sıklığını her güne dağıtmaya başladım.
      SORULARIM:
      Benim gibi bu şekilde yapan var mı? Treni de her güne yaymam mantıklı olur mu sizce? KÜR İÇERİĞİM:
      Ptesi 0.5 testo 1 ml rimo 1ml tren Salı masteron 0.5ml 0.5ml testo Çarsamba 1 ml rimo 1ml tren  Persembe masteron 0.5 ml Cuma 1 ml rimo 0.5ml  testo 1ml tren Ctesi 0.5ml masteron Pazar 1 ml rimo Her gün sabah akşam 3 iu gh toplam 6 iu Not : Sadece tren ve masteron kısa diğerleri uzun.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: onewingedangel00
      Herkese selamlar,
      Bacaktan siyah uçlu iğne ile enjeksiyon yapıyorum yağ oranım fazla değil %14 civarı. Hepsini sokmuyorum %25 i dışarıda kalıyor genelde. Bugün piston kontrolünde kan gelmedi sıkıntı yoktu lakin dalgınlığıma geldiği için enjeksiyon sırasında sert bastırdım ilacı çok hızlı yaptım. İğneyi çıkardıktan sonra koyu kan aktı biraz, bir sorun teşkil eder mi? ilacın boşa gitme ihtimali var mı?
      Primobolan ve Testo Enanthate kullanıyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: MuhammedKecis
      Saygı değer forum üyeleri sevgili abilerim,
      Bugün birkaç günlük dozlarımı hazırlarken (her 4 günde bir 1,2 ml testosteron enanthate + 0,5 ml evigen e vitamini) aklıma dahiyane olabileceğini düşündüğüm bir fikir geldi. Genelde ben evigenin ampulünü kırıp her bir ampul 1,5 ml e vitamini içerdiği için 3'er şırınganın içerisine gerekli testosteronu ve evigeni çekiyorum bu sayede ampulü boşaltıp dozlarımı hazırlamış oluyorum.
      Bu yaptığım işlemi 10 ml testosterone flakonu'nun içerisine her 1,2 ml başına 0,5 ml evigen olacak şekilde enjekte etsem, yani içinde sadece testosterone bulunan 10 ml flakonu yaklaşık 15 ml testo + e vitamini karışımı yapacak olsam;
      SORULARIM:
      Bu yağlar birbirlerine homojen karışırlar mı? Veya başka bir sorun ortaya çıkar mı? Deneme amaçlı bir şırıngaya çektim ve 10 dakika sonunda bir faz farkı göremedim ama bilmediğim bir şey bu forumda mutlaka çıkıyor sizlere de sorayım dedim, şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.