Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Kestiğim bölgedeki tüyler normal hızında büyümüyor gibi! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

kreaks    38

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron enanthate 500 mg
  • Boldenon 400 mg

Küründeyim e2m düşük, bacağımı geçenlerde almıştım ama alışık olduğum şekilde uzamıyor kıllar ve yer yer uzamış yer yer kısalar sebebi ne olabilir? Kemer üstü lazer yaptırıyorum da alakasızdır muhtemelen.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    247

Düşük e2 kadınlarda saçların geç uzamasına neden oluyor da erkekte ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Muhtemelen düşük e2 kaynaklıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Düşük e2 kadınlarda saçların geç uzamasına neden oluyor da erkekte ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Muhtemelen düşük e2 kaynaklıdır.

e2 kaynaklı mı bilmiyorum ama kıllanmaya acaba dhtm veya serbest testom mu düşük dedim, normalde çok hızlı uzardı şimdiki gözlemimde harbi hem yavaş uzuyor ve dediğim gibi bi daha seyrek uzuyor normale göre değişik geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    247
kreaks, 2 dakika önce yazdı:

e2 kaynaklı mı bilmiyorum ama kıllanmaya acaba dhtm veya serbest testom mu düşük dedim, normalde çok hızlı uzardı şimdiki gözlemimde harbi hem yavaş uzuyor ve dediğim gibi bi daha seyrek uzuyor normale göre değişik geldi

DHT kaynaklı olma ihtimali de var. Düşük e2den dolayı 5 ar enzimi etkilendiyse dht azalmıştır. E2den de olsa dhtden de olsa testo bolde dozunu tekrar ayarlayınca düzelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

DHT kaynaklı olma ihtimali de var. Düşük e2den dolayı 5 ar enzimi etkilendiyse dht azalmıştır. E2den de olsa dhtden de olsa testo bolde dozunu tekrar ayarlayınca düzelir.

inşallah hocam, ya danabol eklemek var aklımda yada boldeyi 300 düşürmek. e2 hem libido hem ereksiyon zart zurt baya hayat kalitemi cöp etti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    247
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

inşallah hocam, ya danabol eklemek var aklımda yada boldeyi 300 düşürmek. e2 hem libido hem ereksiyon zart zurt baya hayat kalitemi cöp etti

Danabol geçici olarak e2 sorununu çözebilir ama bolde kürünü min 4 ay yapacağını düşünürsek elbet doz ayarlaması yapman gerekecek. Bir de kar zarar açısından pek hoşuma giden bir ilaç değil danabol ve sende yeteri kadar e2 arttırıp arttırmayacağı da belli değil. Bolde dozu zaten alt sınırlarda o yüzden 100mg filan kadar testo arttırıp 2-3 hafta sonra test verip e2 seviyesine baktırmanı tavsiye ederim. Düşük e2 libido problemlerini filan geç tendon kopması gibi ciddi sakatlıklara bile neden olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
Feladel, Şimdi yazdı:

Danabol geçici olarak e2 sorununu çözebilir ama bolde kürünü min 4 ay yapacağını düşünürsek elbet doz ayarlaması yapman gerekecek. Bir de kar zarar açısından pek hoşuma giden bir ilaç değil danabol ve sende yeteri kadar e2 arttırıp arttırmayacağı da belli değil. Bolde dozu zaten alt sınırlarda o yüzden 100mg filan kadar testo arttırıp 2-3 hafta sonra test verip e2 seviyesine baktırmanı tavsiye ederim. Düşük e2 libido problemlerini filan geç tendon kopması gibi ciddi sakatlıklara bile neden olabilir.

o zaman testoyu birdahski enjeksiyonumda arttırayım hocam, teşekkür ediyorum

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Badid4646
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürdeyim ve  ameliyat sorunu ile karşılaştım önümüzde ki haftaya ameliyat tarihi verildi sizce olmalımıyım çok büyük birşey değil ama fakat bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursa sevinirim.
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.