Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mustafa Can Yılmaz

Kür sürecinde ses kısıklığı sorunu yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, iyi günler..

Kürümde 12.haftayı bitirdim ilaçlarım proton marka son 5 günde ciddi bir şekilde ses kısıklığı yaşıyorum ve küre 1 hafta önce 200mg npp ekledim.

SORULARIM:

1. Ses kısıklığı boldeden midir yoksa decadan mıdır?
  2. Yaşadığım sıkıntıyı daha önce yaşayan var mı?
  3. Ne yapmam lazım boldeyi 15.haftada kesecektim şimdiden kesmelimiyim?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• yaş 19
  • kilo 93
  • boy 179

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 600mg
  • Boldenon 600mg

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

24ocakk tam kan sayımı.PNG 24ocak test.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana, Şimdi yazdı:

Daha önce hiç böyle bir şey görmedim

Her şeyi ilaca bağlamamak gerek

bende ilaçla belki alakası yoktur diye düşünüyordumda boldenin yan etkilerinde ses kısıklığı vs. yapabileceği yazıyor ve çok tuhaf durduk yere ses kısılması yaşayınca aklıma ilaçtan olabileceği geldi boğaz ağrısı falan hiç yok hasta gibide hissetmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    28
Mustafa Can Yılmaz, 26 dakika önce yazdı:

bende ilaçla belki alakası yoktur diye düşünüyordumda boldenin yan etkilerinde ses kısıklığı vs. yapabileceği yazıyor ve çok tuhaf durduk yere ses kısılması yaşayınca aklıma ilaçtan olabileceği geldi boğaz ağrısı falan hiç yok hasta gibide hissetmiyorum

RBC ve HCT çok yükselirse kan dolaşımından ötürü boğaz kuruluğuna ve ses kısılmasına neden olabilir ama değerlerin boldenon için "normal" seviyelerde. Eğer az su içmiyorsan muhtemelen enfeksiyon kaynaklıdır. İlaçları kesmene neden olacak bir kan değeri yok ortada. Bir sonraki testte HCT yükselirse kan verip vücudu biraz rahatlatman gerekebilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    369

Yeni yeni icat çıkarıyorsunuz ya, ilaçla ile ses kısıklığı nedir? Paranoyak oldunuz iyice. Bu arada işine karışmak gibi olmasın güzel kardeşim de 19 yaşında 600-600-200mg dozlar bu yaşta çok fazla değil mi?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    714

Dostum senin çok sık bu tarz mesajlarına denk geliyorum en ufak şeyi ilaca bağlıyorsunuz böyle ilerlemez bu iş. Rimo ekliceksin o zaman boldenondan bu kadar tedirgin oluyorsan.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 31.01.2025 - 17:13 yazdı:

RBC ve HCT çok yükselirse kan dolaşımından ötürü boğaz kuruluğuna ve ses kısılmasına neden olabilir ama değerlerin boldenon için "normal" seviyelerde. Eğer az su içmiyorsan muhtemelen enfeksiyon kaynaklıdır. İlaçları kesmene neden olacak bir kan değeri yok ortada. Bir sonraki testte HCT yükselirse kan verip vücudu biraz rahatlatman gerekebilir.

testlerden sonra hacamata gitmiştim çok teşekkür ederim

AREN, 23 saat önce yazdı:

Yeni yeni icat çıkarıyorsunuz ya, ilaçla ile ses kısıklığı nedir? Paranoyak oldunuz iyice. Bu arada işine karışmak gibi olmasın güzel kardeşim de 19 yaşında 600-600-200mg dozlar bu yaşta çok fazla değil mi?

yeni icat falan çıkardığımız yok bu işlerde fazla tecrübemiz olmadığı için birşey olunca bilen kişilere sormak istedim ve dozajlarım normalde 500-400 dü 2ml/2ml

marka değiştirdim yeni geçtiğm marka 1ml/300 olunca ve ilaçların doluluk oranını bilmediğim için 2şer ml den devam edeym dedim 

mustafaskh, 20 saat önce yazdı:

İlk başlarda ayağın taşa takılsa ilaca bağlıyorsun, normaldir sıkıntı yok.

teşekkür ederim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: alpak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlaç kullanımından sonra ortaya çıkan, daha önce hiç yaşamadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Yıllardır hem kulak içi AirPods hem de kulak üstü JBL kulaklıklar kullandım, ancak ilaçtan sonra kulak içi kulaklık taktığımda farklı bir his yaşamaya başladım. AirPods’un kulağa giren plastik kısmında, tam o noktada, sanki atar damar varmış gibi "tak tak tak" diye bir vurma hissediyorum. Önce kulaklığın bozulduğunu düşündüm. Kulaklığı çıkardım ve ellerimle her iki kulağımı nazikçe kapattım. O anda güçlü bir çınlama başladı ve bu çınlama 2 saniye içinde şiddetli bir hale geldi, en fazla 10 saniye boyunca bu şekilde dayanabiliyorum. Çınlama ve çok garip bir his oluşuyor.
      Bu garip hissi şöyle tarif edebilirim: Sol kulağımı ve sağ kulağımı birbirine çok yakın iki kale gibi düşünün, ve bu kalelere sürekli futbol topları çarpıyor. İlk olarak sol kulaktan sağa, oradan tekrar sola seken toplar her seferinde daha hızlı ve kuvvetli bir şekilde çarpıyor. 10. saniyeden sonra ise top sanki 300 km hızla hareket ediyor gibi ve kulaklarım patlayacakmış gibi hissettiriyor. Gün içinde böyle bir sorun yaşamıyorum.
      Benzer bir durum yaşayan var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.