-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içerisinde hafta bir ovitrelle kullansam kürü olumlu etkiler mi?
Oluşturan:
Sinan35, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Liberta
Merhaba arkadaşlar, nasılsnıız?
Klomen ve Ovitrelle'nin reçetesiz satılmayacağını duydum, doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Arkadaşlarım ve hocalarım hepinize merhaba,
Yaklaşık 7-8 aydır doğal döngüm kapalı ve bi yerde uzun süreli testo kullanımında klomen cycle ya da hcg uygulaması yapılması gerektiğini okumuştum ancak konuyu tam olarak hatırlayamıyorum. HCG Bulamadığım içinde klomen cycle olabilir diye düşündüm.
SORULARIM:
Sizce klomen cycle yapmalı mıyım? Yapmalıysam dozajlar ve süre ne kadar olmalı? Yapmazsam ne gibi zararları olur? Şimdiden hepinize teşekkürler iyi forumlar dilerim.
-
Yazan: Kadirhanyuce
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Neredeyse 3 aydır kürdeyim ve kürü bitireceğim normal olarak testislerim de normal boyutuna göre ufaldı.
SORULARIM:
Hcg kullanımı nasıl olmalı? Kürü bitirmeden mi vurmalıyım bittikten sonra mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Yazan: RustyCrovbar
Arkadaşlar iyi günler,
Bundan yaklaşık 1 ay önce eczaneden gonapeptyl almıştım fakat bugün tekrar gittiğimde reçeteli olduğunu öğrendim.
Bu ilacın reçetesiz bir alternatifi var mıdır yada ne yapmam lazım ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-