Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onurhann7

Ilk kürüme gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

onurhann7    1

Herkese merhaba,

Aranıza yeni katıldım. 18 yaşından beri her yıl 6-7 ay civarında vücut geliştirme antrenmanları yaptım. Hiç kür tecrübem yok. küre girmek istiyorum. elimde bir tane kür planı var onu sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı bekliyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 27 yaşındayım
  • 9 Yıldır spor yapıyorum
  • 3 yılda güreş geçmişim var
  • boy 1.75 cm 
  • kilo 93 

5 HAFTALIK PLANIM:

• PAZARTESİ
  • ENANTATH 1 ML
  • BOLDENON 1 ML
  • PERŞEMBE
  • ENANTATH 1 ML
  • BOLDENON 1 ML
  • OXSANDROLON  GÜNDE 5 ADET 2 SAAT ARAYLA 1 ER TANE İÇ

VİTAMİNLER VE KORUYUCULAR:

• HER İĞNE GÜNÜ AKŞAMI 1 ARMİDEX İÇ
  • ZMA HER GECE 1 POPRSİYON
  • MİLKTİSTLE HER GECE 1 PORSİYON
  • C VİTAMİNİ ANTRENMAN ÖNCESİ 500 MG SABAH 500 MG
  • B12  GÜN AŞIRI 1 TANE
  • MULTİVİTAMİN HER SABAH 1 PORSİYON
  • 4 HEPA AKŞAM YATMADAN 1 PORSİYON

Not : 5. haftadan sonra plan değişecek.

WhatsApp Image 2025-01-15 at 12.41.41.jpeg WhatsApp Image 2025-01-15 at 12.41.42.jpeg WhatsApp Image 2025-01-15 at 12.46.07.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hascey27    14
  • Her iğne günün bir armidex neye göre içilmeli östrojen ne seviyedeki içilcek ezbere kullanım kesinlikle olmamalı.
  • Armidex kullanımını kendinizmi planladınız eğer öyleyse ezbere kullanılmamalı.
  • Eğer bir hoca söylediyse bence hocanız bir sorgulayın.

Kür öncesi kesinlikle kan değerleri ve Hormon testleri yapılmalı ki kür içinde sorun yaşarsak ne hakkında sorun yaşadığımızı anlayalım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onurhann7    1
  • Kan tahlillerim mevcut.
  • Kürü uzman bir hoca planladı.

Öneriniz için teşekkürler. Hoca ile konuşacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onurhann7    1
Emin982, Şimdi yazdı:

İlaçların markası nedir

Daha ilaçlar elime ulaşmadı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    528

Bence önce diyet yapmalısın. Böyle küre girersen ilaçları hissetmezsin. Yağ oranı çok fark ediyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onurhann7    1
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Bence önce diyet yapmalısın. Böyle küre girersen ilaçları hissetmezsin. Yağ oranı çok fark ediyor 

Şuan sıkı bir diyetteyim. 

tarihinde onurhann7 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    14

Hocana sorarmısın neden her enjekte günü armidex alıyorum?

Sana yaptığı açıklamayı burda paylaşırsan memnun oluruz.(Neden sordun derse meraktan olduğunu söylermisin)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onurhann7    1
hascey27, 29 dakika önce yazdı:

Hocana sorarmısın neden her enjekte günü armidex alıyorum?

Sana yaptığı açıklamayı burda paylaşırsan memnun oluruz.(Neden sordun derse meraktan olduğunu söylermisin)

OSTROJENİNİ ARTIRMAMAK İÇİN ARTARSA JİNOMAKASTİN ARTACAK KISACA ONUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN Bunu söyledi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
onurhann7, 2 dakika önce yazdı:

OSTROJENİNİ ARTIRMAMAK İÇİN ARTARSA JİNOMAKASTİN ARTACAK KISACA ONUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN Bunu söyledi

Ezbere arimidex alınmaz, ostrojen sıfırlanırsa ne olacak? Hocanı değiştir veya forumda 4 5 ay vakit geçir kendinde öğrenirsin zaten.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    528
onurhann7, 3 dakika önce yazdı:

Bunu herkes biliyor. Neden ezbere arimidex yazmış onu sorduk aslında. Kimisinden östrojen hiç oynamaz kimisinden çok fırlar. Ya teste göre ya da hissiyata göre kullanılır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    14
gönderildi (düzenlendi)
onurhann7, Bir saat önce yazdı:

bak hocan kendiyle çelişiyor. östrojenin artarsa demiş peki neden her enjekte zamanı armidex kullanıyorum arttığını testle anlamamız gerekiyor neden 3-4 günde 1 armidex alıyorum ben vücuduma diye sormalısın.Size tavsiyem küre başlamayıp önce bu konu hakkında ciddi ve kapsamlı araştırma yapıp forum içindeki konu başlıklarındaki bilgileri okumanız sonrasında küre başlamanızı tavsiye ederim.Ben illa şuan başlayacağım derseniz bu işi sadece ticari amaç için yapmayan insanlar tarafından yardım almanızı öneririm forum içinde burak hocadan yardım alabilirsiniz. Referans konu başlığı altında bir çok referansı mevcuttur. İyi günler dilerim.

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    152

300 prop, 300 rimo, yohimbine, cardarine yap. ilk haftadan sonra test ver değerlerini buraya at. 8-10 hafta sonra formuna göre masteron ve wins eklenebilir. hangi marka ile çalışacaksın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    20

Öncelikle kür için iyi bir form göremedim, yağ oranın yüksek. Eğer anabolik kullanıp yağ oranını düşürmek istiyorsan 250mg testosterone ile bir diyete gir yağ oranını düşür, ondan sonra yanına kombinasyon yaparsın. Ezbere arimidex kullanmakta çok saçma belki ostrojenik bir vücudun yok boşu boşuna ostrojeni aşağı çekmiş olacaksın, sonra libido problemi vb. yaşayacaksın. Hocan işi bilmiyor veya tamamen ticari kafada. Hocayla çalışmak yerine forumda vakit geçirirsen çok büyük bilgi sahibi olursun zaten.

Kombinasyon yapacağın zaman Boldenone yerinede rimobolan öneririm. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.