Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Rhysema

Testosteron propionate yanına npp mi deca mı eklemeliyim? bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Rhysema    1

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir küre başlayacağım elimde 3 flakon testo prop var fakat bunun yanına ne ekleyeceğim konusunda kararsız kaldım.
NPP & DECA arasında git gel yapıyorum, aralarında sadece ester farkı olduğunu biliyorum. Kürü maksimum 10 hafta tutmayı planlıyorum. Haftalık 500mg testo prop ve yanına ekleyeceğim. Benim aklım NPP, Testo Prop ve Dianabol ile başlamaktan yana fakat sizlerden doz anlamında öneri almak istiyorum.

SORULARIM:

1. İlaç konusunda tavsiyelerinizi almak isterim.
  2. İkisinin arasında ester dışında fark var mı?
  3. Hangisi ayna karşısında beni size(ölçü) bakımından tatmin eder?
  4. 500mg testo prop ile kaç mg ilacı kombine etmeliyim?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    656

10 hafta az deca için npp kullan kullancaksan ama kürün amacını anlamadım bulk için kısa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rhysema    1
ardas, 2 saat önce yazdı:

10 hafta az deca için npp kullan kullancaksan ama kürün amacını anlamadım bulk için kısa.

Forumdaki npp kullanan kişilerin konusunu okudum da; npp'yi 8 haftadan uzun tutmayın demelerine istinaden 10 hafta gibisinden bir sayı yazdım.
Boldenon 21 hafta kullanmışlığım var, tren acetate'ı 10 hafta kullanmışlığım var.

• Bayadır testo trt gidiyordum, tekrardan aktif küre girmek istiyorum.
  • NPP veyahut DECA kullanmak istiyorum, dozaj ve süre olarak sizlerden öneriye açığım.

Aslında yaz'a kadar stabil gitmek için tekrardan boldenon girebilirim fakat boldenon olağan üstü sivilce yapıyor ve yüzümde de akneler çıkıyor bu yüzden boldenon'a pek fazla yanaşmıyorum. Trenbolone kullanırken bu kadar yaşamamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889

haftalık 400 mg prop

300 mg npp şeklinde olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    656
Rhysema, 3 saat önce yazdı:

Forumdaki npp kullanan kişilerin konusunu okudum da; npp'yi 8 haftadan uzun tutmayın demelerine istinaden 10 hafta gibisinden bir sayı yazdım.
Boldenon 21 hafta kullanmışlığım var, tren acetate'ı 10 hafta kullanmışlığım var.

• Bayadır testo trt gidiyordum, tekrardan aktif küre girmek istiyorum.
  • NPP veyahut DECA kullanmak istiyorum, dozaj ve süre olarak sizlerden öneriye açığım.

Aslında yaz'a kadar stabil gitmek için tekrardan boldenon girebilirim fakat boldenon olağan üstü sivilce yapıyor ve yüzümde de akneler çıkıyor bu yüzden boldenon'a pek fazla yanaşmıyorum. Trenbolone kullanırken bu kadar yaşamamıştım.

yok demek istediğim rimoyla filan en azından devam ettirsen iyi olur kürü çünkü 8 haftalık kürle ne kadae kütle koyucaksın ki definasyon yapıyor olsan haklısın ama sana kalmış genede.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: barany1dz
      Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
      İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
      Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: colw1n
      Arkadaşlarım ve hocalarım hepinize merhaba.
      Npp bırakalı nerdeyse 1 ay olacak ancak hala prolaktin artışı yan etkisini yaşıyorum 6 günde 1 yarım dostinex atmak zorunda kalıyorum. Göğüsten sıvı gelmesi ve libido düşüşü yaşıyorum dostinex kullanmazsam, bunun sebebi ne olabilir? Acaba phenylpropionat esteri yerine decaonate mı vardı içinde? Düşünceleriniz benim için çok önemli.
      Hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.
    • Yazan: tiger97
      Merhaba iyi akşamlar dilerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
      Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor. 
      AKTİF KÜR DETAYLARIM:
      25mg 1 ampul deca  400mg boldonone  500mg testosterone enanthate  ALDIĞIM VİTAMİNLER:
      milk thistle c vitamini  omega 3 çinko vb SORULARIM:
      Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Revengew
      Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim,
      NPP için marka önerisi istiyorum.
      Ulaşabildiğim markalar şu şekildedir:
      ZPHC  SPECTRİUM CANADA  SCİENCE  EVOGEN Bunlardan hangisini tercih etmeliyim başka bir marka önerirseniz de dinlemek isterim saygılar.
    • Yazan: BRABUS
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
      KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.