-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Testosteron propionate yanına npp mi deca mı eklemeliyim? bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Rhysema, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: barany1dz
Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Arkadaşlarım ve hocalarım hepinize merhaba.
Npp bırakalı nerdeyse 1 ay olacak ancak hala prolaktin artışı yan etkisini yaşıyorum 6 günde 1 yarım dostinex atmak zorunda kalıyorum. Göğüsten sıvı gelmesi ve libido düşüşü yaşıyorum dostinex kullanmazsam, bunun sebebi ne olabilir? Acaba phenylpropionat esteri yerine decaonate mı vardı içinde? Düşünceleriniz benim için çok önemli.
Hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.
-
Yazan: tiger97
Merhaba iyi akşamlar dilerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor.
AKTİF KÜR DETAYLARIM:
25mg 1 ampul deca 400mg boldonone 500mg testosterone enanthate ALDIĞIM VİTAMİNLER:
milk thistle c vitamini omega 3 çinko vb SORULARIM:
Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Revengew
Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim,
NPP için marka önerisi istiyorum.
Ulaşabildiğim markalar şu şekildedir:
ZPHC SPECTRİUM CANADA SCİENCE EVOGEN Bunlardan hangisini tercih etmeliyim başka bir marka önerirseniz de dinlemek isterim saygılar.
-
Yazan: BRABUS
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
KÜR PLANLAMASI:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.
-