Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Raphael

Kür içi beslenme planı hakkında

Önerilen İletiler

Raphael    5

Selamlar. Geçen haftalarda sustanon ile ilgili bir başlık açmıştım fakat piyasada bulunamadığından dolayı tanıdık bir eczaneden danabol ve testo enantat ayarladım.

500 mg 10 hafta kullanacağım. Konuyu açtıktan sonra diyete ve ağır antrenmanlara devam ettim ve yağ oranımı düşürdüm. Belli bir süre daha natural devam edip kendimi hem fiziksel hem maddi açıdan hazır hissettiğimde başlayacağım.

Aklımda şu soru var:

Kalori fazlasını 1000 kalorilere kadar çıkarıp yağlanarak büyüyüp sonra yeni bir kürle definasyon mu yapayım?

Yoksa kalori fazlası koymayarak ya da 200-250 kalori koyarak tertemiz fakat çok daha az mı büyüyeyim?

Bunun ilk kürüm olacağını belirtmiştim diğer konuda. İlk kürümü nasıl değerlendirmemi önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

KaiGreene    34

En sevdiğim konulardan biri :D keşke böyle konular daha çok yorumlansa çünkü senin bu yazdığını merak eden onlarca adam var etrafimda. Evet gelelim konuna kardeşim , insan kararsız kalıyor değil mi :) şimdi biz bi arkadaşa +500 kalori yapacağız önce. Az kalori alıp yağsız buyuyorum derken bulkta verim alamamak var yani. Eğer bulktan sonra definisyon düşünüyorsan korkma önce +500 yap sonra arttır duruma göre baktin hacim alamıyorsun. Ama su tutmayla hacimi bir tutma bu 4.5 haftadan sonra anlaşılır danabol var çünkü. Kilo alıyorum sanarsın ama su tutarsın. Önce 4 hafta +500 kalori yap bak bakalım yaglanıyor musun hacim aliyor musun ama suyla iyi ayirt et. Sonra duruma göre +250 artirirsin. Maksimum hacim alman daha iyi olacak ardından bir definisyon. Muhteşem olur. Ama dediğim gibi verdiğim rakamlar ortalama bu herkeste değişir. Sen minimum +500 arttır formuna bak sonra çok yaglandin mi düşürürsün. Çok mu yavaş kilo aliyorsun görüntü sadece su mu kalori arttır. +1500 yapıp yağlı yağlı gezmeyi bende istemem bu kurde beslenme ne dikkat edip fazla yaglanmazsan en fazla 2 3 artar zaten o da mecburi. Bulkjn verimini al ama kalori acigini çok açma. En fazla +1000 yap. Görüntü seni tatmin etmez , gözlerinden öperim seninle whatsapptanda konuşmak isterim kür takibi açısından. Bu forumun en çok bu yanını seviyorum herkesin amacı ayni herkes birbirine bilgiler veriyor başkalarının vücudunu benimseyip inşaa ediyor hepinize başarılar yaptığımız is çok zor . :D özelden numarami yazdım. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.