Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cebeuc22

Yağ yakım ve diyet sürecini only testo ile desteklesem hem yağ yakım hem de eski formuma dönme sürecimi hızlandırabilir miyim?

Önerilen İletiler

Cebeuc22    0

Selamlar değerli arkadaşlar,

Başlıktan da okuduğunuz gibi 118kg yağ oranı yüksek ama 6 yıl spor geçmişi olan bir vatandaşım. Daha önce testo+dbol kür geçmişim oldu. Spora uzun bir aradan sonra tekrar başlama kararı aldım fakat bu yağ yakım ve diyet sürecini only testo ile desteklesem hem yağ yakım hem de eski formuma dönme sürecimi hızlandırabilir miyim acaba? Kafamda 16-20 ay boyunca only testo ile ilerlemek var ama yüksek yağ oranımdan dolayı ilaç düzgün çalışır mı emin değilim. 

Üzerimde tahmini olarak 20kg yağ kütlesi var diye düşünüyorum, 2 yıl önce spor yaparken 98-100kg bandında %15 yağ oranındaydım ve doğal olarak 45 er kg incline dumbell press yapabiliyordum az çok formumu ve spor altyapımı tahmin edebilirsiniz diye yazdım bunları. Winstrol, ox gibi ürünlerle desteklemek istemiyorum, ciddi saç dökülme sorunum var en azından only testo ile süreci ilerletip daha da fazla saçlardan olmak istemiyorum.

Tavsiyelere açığım, teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    89

Selamlar;

Öncelikle dediğin gibi yüksek yağ oranında ne kadar efektif olur muamma tabi yağ oranı aromatizasyonu arttıracaktır kontrolu biraz yorar ayrıca winstrol bu yağ oranında biraz saçma kalır genelde yağ oranı %10-13 civarında kullanılması taraftarıyım ayrıca wins saçları dökmez aksine dht’yi kullanarak saç dökülme riskini azaltır gelelim neticeye kullanılır tabi ki kullanılmaz diye bişey yok ben olsam en azından bi 3 hafta diyet kardiyo ağırlık üçgeninde giderdim sonra testo kullanmak istesem kullanırdım veyahut başka peptit sarm türevi.

İlk kürden nasıl verim aldın dozajı ve markayı öğrenebilir miyiz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.