-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: venus1
Herkese merhaba arkadaşlar,
Uzun esterli ilaç kullanıma dair kafamı kurcalayan bir kaç soru var.
SORULARIM:
Uzun esterli ilaç kullanımında ilacı tek seferde enjekte etmekle haftada 2-3e bölmek arasında böbrek veya karaciğere herhangi bir etkisi olur mu? Örnek 300 rimobolanı haftada 2ye bölmekle tek seferde almak arasında böbreklerde iyi veya kötü ne gibi fark olabilir? Bildiğiniz üzere rimobolan hipofizi tamamen kapatmayıp sadece baskılıyor. Bu süreçte klomen kullanımı olur mu? olursa nasıl olur? Açıklamalı olarak yazabilirseniz çok teşekkür ederim.
-
Yazan: Mazlum taş
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...
VİTAMİNLER:
c vitamini omega 3 multivitamin karaciğer koruyucu MCT GRUPLARI:
arimidex tamoksifen proviron GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: ggaridesgafa
Arkadaşlar merhaba,
Rimo temini çok sıkıntılı eczaneden temin yapabilen var mı yaptıysa nasıl yaptı reçetesiz bunu öğrenmek istiyorum birde markaların rimobolanları güvenilir mi eczane malı gibi gözümüz kapalı kullanabilir miyiz ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: bloodiamond
Herkese merhaba,
İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Arkadaşlar, hepinize merhaba.
Önümüzdeki aylarda rimobolan girmeyi düşünüyordum ancak bildiğiniz üzere eczanede sustanon ve rimobolan tarzı ilaçlar artık reçetesiz verilmiyor. İlaç tedarik ettiğim yerde de rimo yok. Rimobolana alternatif olarak ne kullanabilirim?
Not: Boldenone lütfen önermeyin kullanmak istemiyorum bende dehşet sivilce yapıyor sırtta.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-