Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cedricmcmillan

Kürüm biteli 4 hafta oluyor ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Kürüm bitti e2 seviyemde ilk haftalarda çok büyük artış vardı su toplamıştım şimdi o suyu yavaşça atıyorum forumda kan tahlillerine göre pct yardımı yapılıyor bu hafta içinde gideceğim lakin tek bildiğim dahiliyeye gidip doktora nasıl bir bahane sunmalıyım bahaneden kastım doping kullandığımı söylemem yeter mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982, 6 dakika önce yazdı:

Doping kullandığını söyleme devlete gidiceksen libidom düşük sertleşemiyorum isteksizlik var de üroloji bölümüne bazıları yapmıyorlar özelse direk söyle zaten

tamamdır teşekkürler ürolojiden randevu alıcam sanırsam hangi kan değerlerine baktırmak gerektiğini forumdan bulurum  bu bahane yeterli gibi sizi dinleyeceğim dahiliye ile işim olmaz sanırsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    9
cedricmcmillan, 8 dakika önce yazdı:

tamamdır teşekkürler ürolojiden randevu alıcam sanırsam hangi kan değerlerine baktırmak gerektiğini forumdan bulurum  bu bahane yeterli gibi sizi dinleyeceğim dahiliye ile işim olmaz sanırsam

lh fsh prolaktin e2 free total testosteron baktırmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque, 12 dakika önce yazdı:

lh fsh prolaktin e2 free total testosteron baktırmalısın

teşekkürler ürolojiye gidip kan testi sonuçlarını paylaşırım en kısa zamanda sağolun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    9
cedricmcmillan, 2 dakika önce yazdı:

teşekkürler ürolojiye gidip kan testi sonuçlarını paylaşırım en kısa zamanda sağolun

bahane sunmana gerek yok ürolojiden rica edersin bunları istiyorum dersin kimse bir şey demiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque, 4 dakika önce yazdı:

bahane sunmana gerek yok ürolojiden rica edersin bunları istiyorum dersin kimse bir şey demiyor 

ya zaten direkt söylüycem dediğin değerlere bakmak istiyorum diye sadece herhangi bir çıkışma neden sorma durumunda ne diyeceğimi çözemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    9
cedricmcmillan, 3 dakika önce yazdı:

ya zaten direkt söylüycem dediğin değerlere bakmak istiyorum diye sadece herhangi bir çıkışma neden sorma durumunda ne diyeceğimi çözemedim 

ilaç kullandım hormonlarımı kontrol ettirmem gerek kimse sana bakmam etmem diyemez

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.