Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emnakin1

Ikinci kürümü planlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

emnakin1    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ÖNCEKİ KÜRÜM:

• 500 mg testo enanthate
  • 400 mg boldenon

Kürü yaptım 16 hafta. şimdi bir aydır trt dozu vuruyorum sadece testo. 1 ay daha dinleneceğim. bi sonraki kürde testoyu 600e çıkarmayı düşünüyorum. Bolde yerine başka bir şey kullanmayı düşünüyorum.

SORULARIM:

1. Ne kullanabilirim?
  2. Ne dozda kullanmalıyım? 
  3. Sizce ne yapmalıyım 2. kürümde?

Amacım hacim kazanmak ve sert bi görüntü. Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    243

Merhaba,

• 500 testo 500 rimo olur 
  • 500 testo 300 masteron olur 
  • 500 testo 400 bolde olur 

Bu böyle gider bi ton ilaç var. Dozlar bence böyle olabilir ama sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence 16 haftadan uzun yap. 

500 testo 500 bolde 150masteron eklenebilir adeleye sertlik katar güzel olabilir. Bolde zaten 10 haftada felan açılır eczane rimosu bulabilsen iyi de yok gibi şuanlık. :/

Form atabilir misin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826

Testo-npp-masteron hafif diyetle güzel hacim alırsın

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3
emnakin1, 14 saat önce yazdı:

ÖNCEKİ KÜRÜM:

• 500 mg testo enanthate
  • 400 mg boldenon

Kürü yaptım 16 hafta. şimdi bir aydır trt dozu vuruyorum sadece testo. 1 ay daha dinleneceğim. bi sonraki kürde testoyu 600e çıkarmayı düşünüyorum. Bolde yerine başka bir şey kullanmayı düşünüyorum.

SORULARIM:

1. Ne kullanabilirim?
  2. Ne dozda kullanmalıyım? 
  3. Sizce ne yapmalıyım 2. kürümde?

Amacım hacim kazanmak ve sert bi görüntü. Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İlk kürden çok verim aldınız mı? Aynı kür ile bende devam ediyorum, boldenon ile ciddi damarlaşma falan olmadı 8. Hafta etkisini hissetmiyor gibiyim tam olarak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243
Semih26, 20 dakika önce yazdı:

İlk kürden çok verim aldınız mı? Aynı kür ile bende devam ediyorum, boldenon ile ciddi damarlaşma falan olmadı 8. Hafta etkisini hissetmiyor gibiyim tam olarak. 

Marka nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43
SERKO, 5 saat önce yazdı:

Testo-npp-masteron hafif diyetle güzel hacim alırsın

Hocam masteron aralıksız kaç hafta kullanılabilir birde boldeyle masteronu aynı kürde önermiyorlar kullanılırsa ne tarz sorunlar oluyor şimdiden cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
Emin982, 7 dakika önce yazdı:

Hocam masteron aralıksız kaç hafta kullanılabilir birde boldeyle masteronu aynı kürde önermiyorlar kullanılırsa ne tarz sorunlar oluyor şimdiden cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 

masteron max 8-10 kadar kullanılabilir şahsen ben 10 hafta kullanıyorum 

boldenon ve masteron aynı kürde kullanılabilir bir sorun da olmaz kim neden önermiyor ilginç ¬¬ ayrıca steroidler başlı başına bir sorun neyi neyle kombine edersen et yada etme illaki  ilerde yaşanacak sorunlardan ve yan etkilerden kaçamayız

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Marka nedir 

Şuanlık Optimum Pharma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, Bir saat önce yazdı:

masteron max 8-10 kadar kullanılabilir şahsen ben 10 hafta kullanıyorum 

boldenon ve masteron aynı kürde kullanılabilir bir sorun da olmaz kim neden önermiyor ilginç ¬¬ ayrıca steroidler başlı başına bir sorun neyi neyle kombine edersen et yada etme illaki  ilerde yaşanacak sorunlardan ve yan etkilerden kaçamayız

Masteron 16 hafta+ kullanılamaz mi? 250 testo 200 masteron kullanıyorum şuan. 16 hafta devam etmeyi planlıyordum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
bedirhanselim, 26 dakika önce yazdı:

Masteron 16 hafta+ kullanılamaz mi? 250 testo 200 masteron kullanıyorum şuan. 16 hafta devam etmeyi planlıyordum.

Masteron enanthate mı ? Eğer öyleyse max 16-20 kullanılır 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    617
SERKO, 4 saat önce yazdı:

Masteron enanthate mı ? Eğer öyleyse max 16-20 kullanılır 

bende boldenon kürlerime eklerim genelde bazıları definasyonda kullanılıyorsa bulkta kullanılmaz büyüyemezsin filan sanıyor herhalde :D .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
ardas, 11 saat önce yazdı:

bende boldenon kürlerime eklerim genelde bazıları definasyonda kullanılıyorsa bulkta kullanılmaz büyüyemezsin filan sanıyor herhalde :D .

aslında birazda deneme yanılma yapmak gerekiyor diye düşünüyorum ama tabiki kullanılıyor 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Anapolon
      20 haftalık 2. bulk kürümü yapma kararı aldım.
      Kişisel özellikler:
      21 yaş 86 kg 1.75 boy Kür planlamam:
      test ent 0-12 750  /12-20 1000 bolde  0-12 750 / 12-20 1000 deca 500 12 hafta  anapolon 50 mg 6 hafta  proviron günde tek tablet  Sorum şu deca yerine npp koysam daha mı verimli olur kür veya tren entt mi eklesek onun yerine 2 haftada 1 temoksifenle jinonun önüne geçebilir miyim vücudum  östrojenik değil... Dün idmanda çekilmiştim bu güncel formum şuan sadece haftada 1 ml test prop alıyorum kür başlangıcımda eylül 1 olacak...

• Yazan: mustfj
      15 haftalık ikinci kür planlamam:
      350 mg Enanthat  ilk 6-8 hafta dianabol günlük 30mg Östrojenin durumuna göre aromataz inhibitörü , sizce 350 mg enanthat yeterli mi olabildikçe düşük dozajlarda ilerliyorum, bir sorumda ilerleyen haftalarda örn 10. haftadan sonra testosteronun dozajını artırmama gerek var mı yoksa hep stabil mi ilerlemeliyim?
    • Yazan: Ascent
      Selamlar hocalarım,
      2.kürüme giriş yapacağım uzun bir aradan sonra önceki kürümde testo e 500 boldenon 400mg kullanmıştım 12 haftalık maddi sıkıntılardan dolayı kürü 12.haftada bıraktım boldenonun tam peek olacağı zaman çok bir verim alamadım açıkçası. direkt 500mg lar ile başlamak gibi bir çok hatamı farkettim 2.kürümde düşündüklerim.
      Kişisel özelliklerim:
      boy 76 kilo 62 yaş 20 Kür detaylarım:
      testo e ilk 2 hafta 250mg şeklinde sonrasında 500mg  deca 200 decada oynamayı düşünmüyorum bolde 200 ilk 2 hafta 200 sonrasında 400  Mct grupları:
      b12 omega multivitamin d vitamini c vitamini liver+yeşillik proviron(olası durumda) prolaktin aşırtması durumunda kür içinde arimidex almayı düşünüyorum kickstart düşünmüyorum 12 saatlik işte çalışıyorum yemek ve beslenmemi yapıp sporuma gideceğim ve bu kürümde 76 77 leri görene kadar kürü bırakmamayı düşünüyorum 16.hafta 20 hafta arası tutmayı düşünüyorum deca bu uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı yada decayı 10.haftadan sonra kesip testo bolde ile devam mı etmeliyim her türlü öneriye eleştiriye açığım iyi forumlar.
    • Yazan: Fatihyldzz12
      Merhaba arkadaşlar,
      Sivilce sorunum ortadan yok oldu sadece alnımda kaldı ve onlarda kurudular antibiyotik ile sivilcenin önüne tamamen geçtim fakat bidaha ne olursa olsun boldenon kullanmamaya karar verdim 26 martta testlerimi yaptırıcam pct başlamadım henüz ilacı keseli 20 gün oldu 20 gündür hiçbir ilaç almıyorum cinsel isteksizlik sertleşme gibi benzeri sorunlarım yok 
      ilk kürüm şöyleydi :
      500 enanhate iran 300 rimabolan Rimabolan ile gayet  güzel kilo almıştım boldenona geçtim bırakıp boldenon ile kürü 16 haftaya kadar çıkardım ama rimabolan aldığım kütle kaldı boldenon bende iş yapmadı belki ilaç geç açıldığı için ve etki aldığım sürece sivilce yaptı ve bıraktığım için kütle koyamamış olabilirim fakat testo ve rimoyla efsane kütle koydum çok iyi güç artışım vesaire olmuştu her neyse kürüm bitti testler 26 sında paylaşıcam buraya pct yapmam gerekiyorsa yapıcam yeni kürümde sadece.
      500 testo enanhate 300 rimo Gitmeyi düşünüyporum tertemiz cünkü. fakat 2. kürümde verim alabilir miyim bu ilaçlardan emin değilim .. 
      Kullandığım bolde sp boldeydi equipoise tam doluydu ilacın çalıştığından eminim fakat dediğim gibi herkes her ilacı kullanamaz..
    • Yazan: vucenzo
      iyi günler arkadaşlar forumu uzun zamandır misafir olarak okuyordum ama 2 kürümü yapmaya karar verdim ramazandan sonra size 'de danışıp bilgi kirliliği yapılmadan görüşlerinizi almak istiyorum, bence böyle yapmalısın, şundan dolayı gibi fikirlerinizi almak istiyorum boyum 1,79 kilom 74  kürüm şu şekilde 
      DECA 300
      BOLDENON 400
      TESTO 500
      12 HAFTALIK BİR KÜR DÜŞÜNÜYORUM 
      önerilerinizi düzeltilmesi gereken şeyleri açıklamaları ile yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.