Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

facelessvoid

Follistatin - ghrp için tecrübeli arkadaşlar.

Önerilen İletiler

Selamlar hali hazırda 500 test e 250 bolde kürümün yanına peptid - gh tarzı bişeyler eklemek istiyorum. Biraz araştırma sonucu follistatin ve ghrp 2-6 benim için uygun olacagını dusundum . sizce bu kürle sinerjisi nasıl olur? Ayrıca tecrübeli arkadaşlardan follistatin ve ghrp 2-6 için marka önerileri ve tecrübelerini rica edeğim .

Hayırlı günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mark    15

sadece follistatinin 1 haftalık sana masrafı 160 dolar civarlarında olur sadece yurtdışı fiyatını söyledim bunun satıcısı gümrüğü vs var bütçen varsa çok güzel olur ghrp yerine cjc ve follistatin-344 kullan daha güzel verim alırsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    321
facelessvoid, Bir saat önce yazdı:

Selamlar hali hazırda 500 test e 250 bolde kürümün yanına peptid - gh tarzı bişeyler eklemek istiyorum. Biraz araştırma sonucu follistatin ve ghrp 2-6 benim için uygun olacagını dusundum . sizce bu kürle sinerjisi nasıl olur? Ayrıca tecrübeli arkadaşlardan follistatin ve ghrp 2-6 için marka önerileri ve tecrübelerini rica edeğim .

Hayırlı günler.

Ben peptid vb eklemeden önce boldeyi 400’e çekmeni öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark, 2 saat önce yazdı:

sadece follistatinin 1 haftalık sana masrafı 160 dolar civarlarında olur sadece yurtdışı fiyatını söyledim bunun satıcısı gümrüğü vs var bütçen varsa çok güzel olur ghrp yerine cjc ve follistatin-344 kullan daha güzel verim alırsın 

yorumun için teşekkürler. türkiyeden çözemez miyiz daha uyguna ? 100-200 mcg kullandığımda 2-3 haftalık 160 civarı maliyet hesapladım ben. ghrp yerine cjc önermenizin nedeni nedir . follistatin tecrübeniz var ise fiyatına değer mi sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 2 saat önce yazdı:

Ben peptid vb eklemeden önce boldeyi 400’e çekmeni öneririm

olabilir hocam ancak neden ? bir de ampul kırıp ilacı saklamak istemiyorum bir öneriniz var mıdır . teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    321
facelessvoid, 32 dakika önce yazdı:

olabilir hocam ancak neden ? bir de ampul kırıp ilacı saklamak istemiyorum bir öneriniz var mıdır . teşekkürler

250 bolde az bi doz bence, 400 daha efektif olur. Ampül kırdıktan sonra ilacı şırıngaya çekip saklayabilirsin problem olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    30
facelessvoid, 2 saat önce yazdı:

Hayırlı günler.

İlk önce 250 boldeyi 400 yapmanı öneririm 250 çok efektif olmaz.  İştah istiyosan ghrp başvurabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 29 dakika önce yazdı:

250 bolde az bi doz bence, 400 daha efektif olur. Ampül kırdıktan sonra ilacı şırıngaya çekip saklayabilirsin problem olmaz

teşekkürler .kırıldıktan sonra dolapta mı saklamalı odasıcaklığı mı? ilk haftadayım boldeyi piramit mi arttırayım direk çıkayım mı 400 e sizce

colw1n, 26 dakika önce yazdı:

İlk önce 250 boldeyi 400 yapmanı öneririm 250 çok efektif olmaz.  İştah istiyosan ghrp başvurabilirsin

öyle yapayım hocam . iştah sorun değil büyümek istiyorum zaten. aşırı hızlı bir metabolizmam var

tarihinde facelessvoid tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    321
facelessvoid, 16 dakika önce yazdı:

teşekkürler .kırıldıktan sonra dolapta mı saklamalı odasıcaklığı mı? ilk haftadayım boldeyi piramit mi arttırayım direk çıkayım mı 400 e sizce

Rica ederim, kırdıktan sonra vurmayacağın ilacı mutlaka şırıngaya çek temiz bi iğne tak ve oda sıcaklığında temiz bi yerde saklarsan hiçbir sorun yaşamazsın. Direkt 400 başla ve öyle devam etmeni öneririm, dediğim gibi kan testlerin el verdiği müddetçe uzatabilirsin daha iyi olur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.