-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kısa esterden uzun testosteron e. geçiş sıkıntısı! ilacı hissedemiyorum! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
trenbolonavcısı, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: eaheryerdr
Uzun zamandır merak ettiğim bir konu var sizce definasyonda kısa ester ilaçlar yerine örneğin testo propionat, tren acetad masteron yerine testo enantat tren enantat kullanılsa definasyonda ne gibi fark olur deneyimleyen var mı? Çoğumuz bu kadar sık enjeksiyon yapmaktan kaçıyoruz pro card alıp uzun esterle yarışan bir sporcumuzuda dinledim orda uzun esterlede definasyon olur hiç bir farkı olmaz dediler benimde düşüncem sulanma dışında aman aman bir fark olmaz diye düşündüm sizin görüşleriniz nedir deneyimleyen var mı?
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese merhabalar,
Şu an kısa ester ilaç kullanıyorum sormak istediğim soru tren acetate kullanırken veya masteron prop kullanırken birden bunların uzun ester versiyonlarını kullandığımızda ilacın tekrar bağlanma süresini bekler miyim . Yani hemen etki almaya başlar mıyım yoksa 3-4 hafta sonra mı ilaç çalışmaya başlar cevaplarsanız çok sevinirim.
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: Inevitable
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şu anda testo 400 optimum marka kullanıyorum 12 hafta ama kürü uzatmayı düşünüyorum kullandığım ilaçlar 12 haftalık yeni ilaç alacağım ama dragon pharmaya geçmeyi düşünüyorum.
Sizlere sormak istediğim:
Hangi estere geçmeliyim şuan kullandığım ilaçta acetat enanthate dekonat var.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: voSaydin
herkese selamlar, sorum şu
trenbolone enantat ve testosterone enantat ile definasyon yapılır mı? yapılırsa kısa esterden çok farkı olur mu
18 yaşındayım 176 boyum 83kg var şuanda pct deyim hatlarım inanılmaz şekilde kapanmış durumda yağlı ve suluyum güç kaybım çok az. Definasyonu 300/400 tren enanthe 500 ya da 750 de testosterone enanthe ile yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Maddiyatım en fazla 2, düşük dozlarda ise 3 ilacı kaldırabilecek düzeyde
-