Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alwaysinbusiness

Stevia vanilya tozu hk. deneyimleyen var mı? nereden tedarik edebilirim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Daha önce sade pirinç ununa katkısız stevia ekleyip deneyen tadı iyi oldu diyen var mı acaba?

Varsa Türkiye'de nerden temin edebilirim marka vs önerir misiniz?

Keyifli forumlar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben aromalılara katıyorum daha tatlı oluyor diye stevia metro market rossman ve gratisde buluyorum ben Ankara'da.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ggaridesgafa, 9 dakika önce yazdı:

ben aromalılara katıyorum daha tatlı oluyor diye stevia metro market rossman ve gratisde buluyorum ben ankarada

Hocam yaşadığım yerde yok dediğiniz yerler fakat online mağazalarına baktım kargoları var ama ürünü bulamadim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alwaysinbusiness, 1 dakika önce yazdı:

Hocam yaşadığım yerde yok dediğiniz yerler fakat online mağazalarına baktım kargoları var ama ürünü bulamadim

hocam gıda olduğu için satılmıyor olabilir internette ama trendyol hepsiburada gibi sitelerde bulunabiliyor oralara bak derim nerde yaşıyorsun bu arada gratis rossman olmaması ilginç geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Midyattayim hocam ufak bir Gratis varda diğerleri yok. Yarın gidip bakacam inşallah gratise. Trendyol da falan birsuru varda soru işaretleri oluyor biraz düzgün bilgi vermiyorlar ürün hakkinda sindirim problemlerim de var dikkat etmeye çalışıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alwaysinbusiness, 3 dakika önce yazdı:

Midyattayim hocam ufak bir Gratis varda diğerleri yok. Yarın gidip bakacam inşallah gratise. Trendyol da falan birsuru varda soru işaretleri oluyor biraz düzgün bilgi vermiyorlar ürün hakkinda sindirim problemlerim de var dikkat etmeye çalışıyorum 

anladım hocam bazı sporcular stevia nın onları bozduğunu söylüyor bu anlamda bir sıkıntı varsa kendini riske etme mesela protein ocean markasının toz tatlandırıcısı var protein tozunun içinde içeceklerin ve gıdaların içindne  bulunan sukraloz var için seni o rahatsız etmiyorsa onu alabilirsin diyebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133, Bir saat önce yazdı:

neden stevia aliyosun ki? tatlandırıcı satan supplement markalarına bak

Hocam sitelere girdim yorumlarına falan baktım kimse pirinç ununda falan denememis doğru düzgün bilgi yok biri kahveye biri yoğurda koymuş BodyBuilding kafası yok yani ve ürün içerik bilgileri yok unilin maltodextrin dextroz falan sıkıntı yapıyor bende 

ggaridesgafa, Bir saat önce yazdı:

anladım hocam bazı sporcular stevia nın onları bozduğunu söylüyor bu anlamda bir sıkıntı varsa kendini riske etme mesela protein ocean markasının toz tatlandırıcısı var protein tozunun içinde içeceklerin ve gıdaların içindne  bulunan sukraloz var için seni o rahatsız etmiyorsa onu alabilirsin diyebilirim.

Hocam bende sibo var küçük bağırsakta aşırı kötü bakteri çoğalması diye bir lanet bu sukralozu ilk defa duydum biraz kasiyinca aydınlanma yaşadım sayende 1 gramı 600 gram şeker tadına tekabül ediyormuş güvenli doz 100mg beni etkilemezmis araştırdığım kadar benim için güvenli gözüküyor ben Max 300mg çıkarım diye düşünüyorum inşallah etkilemez eğer sorun yasamazsam her kasıkta sana dua ederim 😅🤘🏻 ki günde 1 lt kola iciyorum dokunmuyor. Denemek için sabırsızlanıyorum adamsın hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    2
Alwaysinbusiness, 7 dakika önce yazdı:

Hocam sitelere girdim yorumlarına falan baktım kimse pirinç ununda falan denememis doğru düzgün bilgi yok biri kahveye biri yoğurda koymuş BodyBuilding kafası yok yani ve ürün içerik bilgileri yok unilin maltodextrin dextroz falan sıkıntı yapıyor bende 

ben denedim pirinç ununda çok gelmiyo tadı 2 3 ölçekte güzel oluyor. kek yap bence tatlandırıcı ile üstüne de protein tozuyla sos yap çok iyi oluyo

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Migrostan tablet tatlandırıcı yeterli birde normal vanilya tozu 2 gram bile koysan yeterli  (şekersiz olmasına gerek yok) zaten amacı koku vermesi özellikle yumurta kokusunu saklamada çok iyi toz vanilyalar.

Ben ocean aromalarını kullanıyordum ilk çıktığı zaman çok iyiydi şimdi kaliteyi bozdu birde yapay tatlandırıcı bunlar artık almam kaliteli bile olsa.

Kuruyemiş kuru meyve kullanıyorum yapay şeyler yerine size de onu tavsiye ederim. 

-Jersey sütü gibi yağlı bir süt+ sade pirinç unu+biraz tatlandırıcı+kaliteli tarçın süper bir tad oluyor ben çok seviyorum pirinç ununu az koyuyorum kazandibi sütlaç gibi tadı oluyor tepsiye döküp altını yakarsanız kazandibi olabilir 😂 Diyette yağsız sütle yaparım tadı düşer olay yağlı güzel bir süt kullanmakta.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bunuyazanTosun, 19 dakika önce yazdı:

Migrostan tablet tatlandırıcı yeterli birde normal vanilya tozu 2 gram bile koysan yeterli  (şekersiz olmasına gerek yok) zaten amacı koku vermesi özellikle yumurta kokusunu saklamada çok iyi toz vanilyalar.

Ben ocean aromalarını kullanıyordum ilk çıktığı zaman çok iyiydi şimdi kaliteyi bozdu birde yapay tatlandırıcı bunlar artık almam kaliteli bile olsa.

Kuruyemiş kuru meyve kullanıyorum yapay şeyler yerine size de onu tavsiye ederim. 

-Jersey sütü gibi yağlı bir süt+ sade pirinç unu+biraz tatlandırıcı+kaliteli tarçın süper bir tad oluyor ben çok seviyorum pirinç ununu az koyuyorum kazandibi sütlaç gibi tadı oluyor tepsiye döküp altını yakarsanız kazandibi olabilir 😂 Diyette yağsız sütle yaparım tadı düşer olay yağlı güzel bir süt kullanmakta.

Hocam Vallahi sütsüz pirinç unu tariflerinizi alırım süt beni fena yapıyor laktozsuzlari yine biraz idare ediyor da bu sefer maliyet artıyor malum herşeyin maliyeti arttı , kür yapıyorum ilaç parası 800-900 Gr tavuk 100-150 gram türk somonu var pirinç şuan 350 onu 400 civarı yapıp patatesi 500 e çekip üstüne birde 500 pirinç unu yapmayı planlıyorum nasipse ilerleyen süreçte bakalım artık ha bir de supplementi var bunun peeh

Alwaysinbusiness, 12 dakika önce yazdı:

Hocam Vallahi sütsüz pirinç unu tariflerinizi alırım süt beni fena yapıyor laktozsuzlari yine biraz idare ediyor da bu sefer maliyet artıyor malum herşeyin maliyeti arttı , kür yapıyorum ilaç parası 800-900 Gr tavuk 100-150 gram türk somonu var pirinç şuan 350 onu 400 civarı yapıp patatesi 500 e çekip üstüne birde 500 pirinç unu yapmayı planlıyorum nasipse ilerleyen süreçte bakalım artık ha bir de supplementi var bunun peeh

Şuan yukarda hocamın dediği gibi sukraloz denemeyi düşünüyorum 500 pirinç ununa 0.3 Gr civarı sukraloz + 4-5 Gr kadar vanilin bakalım artık umarım dokunmaz Valla bagirsaklariniza midenize iyi bakın ben çok sıkıntısını çekiyorum şuan sibo dan dolayı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alwaysinbusiness, 12 dakika önce yazdı:

3 harfli marketler de ve bizim markette laktozsuz sütler indirime girer arada görürüm 20-25 ₺ normal sütle aynı olur o zaman son kullanma tarihine bakıp alabilirsiniz toplu.

Laktozsuz sütten yoğurt kefir yapılıyorsa onu yapıp yulafla yiyebilirsiniz.

Süt ürünü olmadan ben yulaf ve pirinç unu kullanmıyorum en azından laktozsuz süt+kakao+tadlandırıcı+toz vanilya karıştırıp çikolatalı puding tadında bir şeyler yapabilirsiniz.  Laktozsuz süt yerine su olabilir ama tadı çok basit olur birazda meyve suyu ve kuru meyve kuruyemiş koyabilirseniz bir şeylere benzer.

Ekonomi elit kesim hariç herkesi vurdu merak etme yanlız değilsin

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bunuyazanTosun, 5 dakika önce yazdı:

3 harfli marketler de ve bizim markette laktozsuz sütler indirime girer arada görürüm 20-25 ₺ normal sütle aynı olur o zaman son kullanma tarihine bakıp alabilirsiniz toplu.

Laktozsuz sütten yoğurt kefir yapılıyorsa onu yapıp yulafla yiyebilirsiniz.

Süt ürünü olmadan ben yulaf ve pirinç unu kullanmıyorum en azından laktozsuz süt+kakao+tadlandırıcı+toz vanilya karıştırıp çikolatalı puding tadında bir şeyler yapabilirsiniz.  Laktozsuz süt yerine su olabilir ama tadı çok basit olur birazda meyve suyu ve kuru meyve kuruyemiş koyabilirseniz bir şeylere benzer.

Ekonomi elit kesim hariç herkesi vurdu merak etme yanlız değilsin

Öyle Valla hocam 

Tadı basit olsun sorun yok pirinç ununun o acı tadı gitse yeter yerken tiksindirmesin kafasindayim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alwaysinbusiness, 1 dakika önce yazdı:

Öyle Valla hocam 

Tadı basit olsun sorun yok pirinç ununun o acı tadı gitse yeter yerken tiksindirmesin kafasindayim 

Vanilya tadlandirici götürür merak etme tabi kullandığın markaya da bağlı acılık ben zincir marketlerin kendi markasını alıyorum ucuz diye. Pirinç ununu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bunuyazanTosun, Bir saat önce yazdı:

Vanilya tadlandirici götürür merak etme tabi kullandığın markaya da bağlı acılık ben zincir marketlerin kendi markasını alıyorum ucuz diye. Pirinç ununu

En hafif tad ve uygun olan hangisinde hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İş yerinde yemek için akşamdan pirinç unu yapıyorum ama açtığımda su gibi olmuş oluyor sebebini bilen var mı? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: higgy
      Herkese iyi günler,
      Sormak istediğim bir şey var. Pirinç yerine pirinç unu tüketsem her gün bana çok fazla zararı olur mu? Şöyle ki örneğin 200 gram pirinç unu (dr oetker falan artık her ne gelirse) ve 2 yumurta ile çok güzel lavaş yapıyorum (ağız tadıma göre). Tavuk kıymadan tantuni yapıp yanında salata ile dürüm şeklinde tüketiyorum. Bunu her gün her saat yiyebilirim. Sıkılmıyorum son 1 haftadır böyle besleniyorum. Ancak bir zararı olur mu? Ya da biyoyararlılık gibi konularda nasıl etki verir? 
      Bazen de ölçüleri düşürüp :
      75 gram pirinç unu 2 yumurta 75 gram lor 35 gram yağsız beyaz peynir ile sıkma yapıp yiyorum mesela 
    • Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar bir yazılım firmasında çalışıyorum, işim gereği yeme içmeye pek vaktim olmuyor. Sizce pirinç unu içebilir miyim? 200gr pirinç unu 732 Kalori ve 160 GR Karl içeriyor.
      Pirinç ununu Shakera katıp içine şekersiz tatlandırı atıp içsem, vücut bu kaloriden ve karbohidrattan yararlanır mı yoksa sindiremez mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.