Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasplk

Kürümün 4. haftasındayım bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Sasplk    5
trendifferent, 3 saat önce yazdı:

kol derken omuzdan mı vurdun 2ml ilacı yaptım deme 😀

evet 2ml omuzdan çaktım fazlamı 4ml e kadar alır diyorlardı 2 ml sağ omuzdan 1ml testo sol omuzdan attım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusuftzr    6
Sasplk, 1 dakika önce yazdı:

evet 2ml omuzdan çaktım fazlamı 4ml e kadar alır diyorlardı 2 ml sağ omuzdan 1ml testo sol omuzdan attım

Küçük kas gurupları 1-2 ml e kadar alır fazlası rahatsızlık verir tabiki bu omzunun yani adelinin ne kadar büyük ve gelişmiş olmasına göre de değişir 1-2 ml idealdir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Yusuftzr, Şimdi yazdı:

Küçük kas gurupları 1-2 ml e kadar alır fazlası rahatsızlık verir tabiki bu omzunun yani adelinin ne kadar büyük ve gelişmiş olmasına göre de değişir 1-2 ml idealdir

2ml rimo yu sağa attım 1ml  testoyu da sola attım cuma günü tekrar 2ml rimo atıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    6
Sasplk, Şimdi yazdı:

2ml rimo yu sağa attım 1ml  testoyu da sola attım cuma günü tekrar 2ml rimo atıcam

Uygundur hocam sağ dan sol dan döndürerek enjeksiyon cok daha güzel emiyor vücut ilaci

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    16

B Complex ve Milk Thistle eklemen faydalı olur, Tamoksifen kullanma meme ucunda hassasiyet hissedersen Arimidex kullan 1 tane (en iyisi testle gitmek ama bir çoğumuz yapmıyoruz malesef) Ben 300 testo gittiğim zaman her pazartesi (haftanın ilk enjeksiyon günü) 1 adet Arimidex kullandım zararını görmedim haftada 1 arimidexin verim olarak kimseyi baltalayacağını düşünmüyorum en azından östrojen seviyeleri açısından kafan rahat olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
ed4wert4, 2 dakika önce yazdı:

B Complex ve Milk Thistle eklemen faydalı olur, Tamoksifen kullanma meme ucunda hassasiyet hissedersen Arimidex kullan 1 tane (en iyisi testle gitmek ama bir çoğumuz yapmıyoruz malesef) Ben 300 testo gittiğim zaman her pazartesi (haftanın ilk enjeksiyon günü) 1 adet Arimidex kullandım zararını görmedim haftada 1 arimidexin verim olarak kimseyi baltalayacağını düşünmüyorum en azından östrojen seviyeleri açısından kafan rahat olur.

dikkate alıcağım dediklerinizi

Yusuftzr, 4 dakika önce yazdı:

Uygundur hocam sağ dan sol dan döndürerek enjeksiyon cok daha güzel emiyor vücut ilaci

400 e cıktım ama gözle görülür bi fark olucakmı bakalım aslında 200 le de güzel veriim veriyordu fakat bakacaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    6
Sasplk, 9 dakika önce yazdı:

dikkate alıcağım dediklerinizi

400 e cıktım ama gözle görülür bi fark olucakmı bakalım aslında 200 le de güzel veriim veriyordu fakat bakacaz 

Alınıyor hocam kürün ortalarında 180 kg squatta pr atarken 400 rimo kürü sonunda 200 kg ile set alabiliyodum kür bittikten sonra 5 hafta kadar trt dozu gittim bu hafta yeni kurume start verdim halen squatta 160-180 kg larda 8-10 tekrar alıyorum güç konusunda güzel bi nor19 grubu kullanmadan bile 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Yusuftzr, 2 dakika önce yazdı:

Alınıyor hocam kürün ortalarında 180 kg squatta pr atarken 400 rimo kürü sonunda 200 kg ile set alabiliyodum kür bittikten sonra 5 hafta kadar trt dozu gittim bu hafta yeni kurume start verdim halen squatta 160-180 kg larda 8-10 tekrar alıyorum güç konusunda güzel bi nor19 grubu kullanmadan bile 

kür bitimde 2hafta ara verip tren düşünüyorum 8 10 hafta kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    6
Sasplk, 48 dakika önce yazdı:

kür bitimde 2hafta ara verip tren düşünüyorum 8 10 hafta kadar 

Kan değerlerine göre girilebilir tabiki neden olmasin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4, 8 saat önce yazdı:

haftada bir arimidex baltalar kral verim merim bırakmaz herkesin yapısı bir değil ben östrojenimi arttırmak için çırpınıyorum ne yaparsan yapayım zor artıyor bir de arimidex atarsam iyice küçüleceğim. yani kafanıza göre arimidex atmayin tahlillerle hissiyatla ilerleyin. belki senin için haftada bir en iyi protokoldur ama baskası icin mutlaka gereksiz.

Yusuftzr, 8 saat önce yazdı:

uygun falan değil hocam aman aman bir adele yoksa ortada ki varsa bile apse riskini en aza indirmek için omuzda 1ml max. bacak için 5ml kadar alır ama yine 3-4 ml aşmamak ödemi apseyi engeller.

Sasplk, 8 saat önce yazdı:

omuzununa tek seferde 1mlden fazla enjeksiyon yapma bence sorun yaşarsın, ha belki senin omuzun onu tolere edebilir ama apse yaptığında hoş şeyler olmuyor kendi apselerimi kendim çektiğim için söylüyorum:(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
trendifferent, 5 saat önce yazdı:

haftada bir arimidex baltalar kral verim merim bırakmaz herkesin yapısı bir değil ben östrojenimi arttırmak için çırpınıyorum ne yaparsan yapayım zor artıyor bir de arimidex atarsam iyice küçüleceğim. yani kafanıza göre arimidex atmayin tahlillerle hissiyatla ilerleyin. belki senin için haftada bir en iyi protokoldur ama baskası icin mutlaka gereksiz.

uygun falan değil hocam aman aman bir adele yoksa ortada ki varsa bile apse riskini en aza indirmek için omuzda 1ml max. bacak için 5ml kadar alır ama yine 3-4 ml aşmamak ödemi apseyi engeller

omuzununa tek seferde 1mlden fazla enjeksiyon yapma bence sorun yaşarsın, ha belki senin omuzun onu tolere edebilir ama apse yaptığında hoş şeyler olmuyor kendi apselerimi kendim çektiğim için söylüyorum:(

anladım hocam ben 4ml e kadar ilaç enjekte etmiştim ilk kürümde bi sorun yaşamadım ama tabi haklısın yaşanıyıcağım anlamına gelmez.

uygun falan değil hocam aman aman bir adele yoksa ortada ki varsa bile apse riskini en aza indirmek için omuzda 1ml max. bacak için 5ml kadar alır ama yine 3-4 ml aşmamak ödemi apseyi engeller

Sence dün vurduğum 2ml rimo kasta ilacı emmişmidir 2ml daha atayım kafam rahat olsun yada sağlık kabinine gideyim kalçadan attırıyım 2ml de.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 3 saat önce yazdı:

anladım hocam ben 4ml e kadar ilaç enjekte etmiştim ilk kürümde bi sorun yaşamadım ama tabi haklısın yaşanıyıcağım anlamına gelmez.

Sence dün vurduğum 2ml rimo kasta ilacı emmişmidir 2ml daha atayım kafam rahat olsun yada sağlık kabinine gideyim kalçadan attırıyım 2ml de.

ilaç emilir emilmeyen kısım yağı o yüzden net bir şey diyemem saglık kabininde kalçaya en uygunu şuan için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
trendifferent, Bir saat önce yazdı:

ilaç emilir emilmeyen kısım yağı o yüzden net bir şey diyemem saglık kabininde kalçaya en uygunu şuan için

Ozaman 2ml daha alıp sağlık kabinine gidiyorum en temizi bidaki haftada 4ml i direk kabinden attırım testoları koldan vururum  500mg testo yeterli olur demi fazlasına gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 19 dakika önce yazdı:

Ozaman 2ml daha alıp sağlık kabinine gidiyorum en temizi bidaki haftada 4ml i direk kabinden attırım testoları koldan vururum  500mg testo yeterli olur demi fazlasına gerek yok

yeterli hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
Sasplk, 4 saat önce yazdı:

500 mg testosteron 400 mg primo herkes için yeterli olur 

İlk başlarda 2-3 ml omuzlardan problem yaşamazsın ama haftadan haftaya yaşamaya başlayabilirsin en iyisi kalçadan ve omuzdan bölerek yapman olacak birde ayda bir kan testine git e2 prolaktin kontrolü için eğer göğüslerde hassasiyet libido düşüşü gibi durumlar yaşarsan arimidex kullanabilirsin eğer vücudun östrojene çok yatkinsa sürekli olarak aromatize olabilirsin testlerle kontrol etmekte fayda var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 2 saat önce yazdı:

500 mg testosteron 400 mg primo herkes için yeterli olur 

İlk başlarda 2-3 ml omuzlardan problem yaşamazsın ama haftadan haftaya yaşamaya başlayabilirsin en iyisi kalçadan ve omuzdan bölerek yapman olacak birde ayda bir kan testine git e2 prolaktin kontrolü için eğer göğüslerde hassasiyet libido düşüşü gibi durumlar yaşarsan arimidex kullanabilirsin eğer vücudun östrojene çok yatkinsa sürekli olarak aromatize olabilirsin testlerle kontrol etmekte fayda var 

rimo testo da ne prolaktini hocam😀 ayrıca omuz için 3ml ne hangi ifbb 3 ml vuruyor omuzuna 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
trendifferent, 4 saat önce yazdı:

rimo testo da ne prolaktini hocam😀 ayrıca omuz için 3ml ne hangi ifbb 3 ml vuruyor omuzuna 😂

Spordan sonra tansıyonum düşüyor sence ne yapar bunu ve canım bi anda tatlı çikolata çekiyor normalde hiç kıllanmam ve sevmem 

ellerim de titriyor aynı zamanda bi kan testi yaptırsam mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 8 dakika önce yazdı:

Spordan sonra tansıyonum düşüyor sence ne yapar bunu ve canım bi anda tatlı çikolata çekiyor normalde hiç kıllanmam ve sevmem 

ellerim de titriyor aynı zamanda bi kan testi yaptırsam mı

genelde steroid kullanımında düşük değil yüksek tansiyon beklenir, senin sorunun insulin ile ilgili gibi gözüküyor. sabah aç karnına gidip bir test ver bakalım + tansiyonuna da baktır. açlık kan şekerin ve tansiyonun kaç çıkarsa ona göre konuşuruz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
trendifferent, Şimdi yazdı:

genelde steroid kullanımında düşük değil yüksek tansiyon beklenir, senin sorunun insulin ile ilgili gibi gözüküyor. sabah aç karnına gidip bir test ver bakalım + tansiyonuna da baktır. açlık kan şekerin ve tansiyonun kaç çıkarsa ona göre konuşuruz 

tamam hocam sabah yaptırıcam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Only testoda bile bazi bünyelerde prolaktin yükselebiliyor. Tecrübe ettim ayrıca forumdada only testoda prolaktin yükselenler var 

Ayrıca 3 ml yi 2 omuz olarak söylemiştim

tarihinde Mastercoach tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 4 dakika önce yazdı:

Only testoda bile bazi bünyelerde prolaktin yükselebiliyor. Tecrübe ettim ayrıca forumdada only testoda prolaktin yükselenler var 

Ayrıca 3 ml yi 2 omuz olarak söylemiştim

1.5 1.5 ml okey tolere edilebilir, kendiniz yaşamışsınız veya başkaları da yaşamış olabilir ama nor19 grubu dışında prolaktine direkt olarak etki etmez bu ilaçlar, haklısınız aslında tamamen kişisel, bir arkadaş görmüştüm hiçbir şey kullanmamış fakat prolaktini yüksekti 🫢

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
trendifferent, Şimdi yazdı:

1.5 1.5 ml okey tolere edilebilir, kendiniz yaşamışsınız veya başkaları da yaşamış olabilir ama nor19 grubu dışında prolaktine direkt olarak etki etmez bu ilaçlar, haklısınız aslında tamamen kişisel, bir arkadaş görmüştüm hiçbir şey kullanmamış fakat prolaktini yüksekti 🫢

Aynen öyle hocam teste gitmişken baktırmakta fayda var 2010 larda bu işlerde test falan bilinmiyordu nolvadexten başka koruyucu bilinmiyordu şuan herşey kolay gitmişken baktırmakta fayda var 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 30 dakika önce yazdı:

Aynen öyle hocam teste gitmişken baktırmakta fayda var 2010 larda bu işlerde test falan bilinmiyordu nolvadexten başka koruyucu bilinmiyordu şuan herşey kolay gitmişken baktırmakta fayda var 

haklısın en azından referans olur elinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.