Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cadofakoo

Kan testi sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Cadofakoo    3

Iyi günler hocalarım 500 mg testo 2 haftadir da 250 mg bolde kullaniyorum kan sonuçlarım bunlar e2 için bir sey yapmama gerek var mi veya baska bir sey icin 

Screenshot_20241101_154928_e-Nabz.jpg Screenshot_20241101_163436_e-Nabz.jpg Screenshot_20241101_163445_e-Nabz.jpg Screenshot_20241101_163450_e-Nabz.jpg Screenshot_20241101_163455_e-Nabz.jpg Screenshot_20241101_163506_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.679

Bolde doluysa östrojen düşecektir. Kan yoğunluğun fazla kan vermen gerekiyor. İlerde dahada artacaktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Bolde doluysa östrojen düşecektir. Kan yoğunluğun fazla kan vermen gerekiyor. İlerde dahada artacaktır. 

Haklisiniz hocam bayadir kan verdirmiyordum. 2 gundur verdiyorum bakalim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Diver, 01.11.2024 - 16:44 yazdı:

Hocam peki bu seviyelerde ki e2 bulkta sikinti cikarir mi daha once bu kadar cikmamisti e2. goguste herhangi bir aci vs hicbir sey yok libido konusunda da sikinti yok. ben testo ent kullandigimda e2 biraz artiyor test cyp kullandigimda e2 iyi seviyelerde kaliyor sizce suan enantattan cyp gecmeli miyim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.679
Cadofakoo, 21 dakika önce yazdı:

Hocam peki bu seviyelerde ki e2 bulkta sikinti cikarir mi daha once bu kadar cikmamisti e2. goguste herhangi bir aci vs hicbir sey yok libido konusunda da sikinti yok. ben testo ent kullandigimda e2 biraz artiyor test cyp kullandigimda e2 iyi seviyelerde kaliyor sizce suan enantattan cyp gecmeli miyim hocam

E2 yükselmesi istediğimiz bir şey. Seni rahatsız etmiyorsa hiçbirşey yapmana gerek yok. Enanthate yada cypionate farketmez. Kullandığın marka nedir? Markaya güveniyorsan boldeyi 400e çekebilirsin. Güvenmiyorsan testoyu 250 bandına çekebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Diver, 4 dakika önce yazdı:

E2 yükselmesi istediğimiz bir şey. Seni rahatsız etmiyorsa hiçbirşey yapmana gerek yok. Enanthate yada cypionate farketmez. Kullandığın marka nedir? Markaya güveniyorsan boldeyi 400e çekebilirsin. Güvenmiyorsan testoyu 250 bandına çekebilirsin.

Quantum institues kullaniyorum hocam tr de suan tek kisi satiyor zaten baya memnunum pump libido agirliklar.. genel olarak memnunum yani boldeyi dediginiz gibi 400 e cekebilirim hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.679
Cadofakoo, 1 dakika önce yazdı:

Quantum institues kullaniyorum hocam tr de suan tek kisi satiyor zaten baya memnunum pump libido agirliklar.. genel olarak memnunum yani boldeyi dediginiz gibi 400 e cekebilirim hocam.

Güveniyorsan sıkıntı yok dostum. Yukarda yazdığım gibi bolde östrojeni çeker aşağı. 4,6 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptır bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Güveniyorsan sıkıntı yok dostum. Yukarda yazdığım gibi bolde östrojeni çeker aşağı. 4,6 hafta sonra tekrar kan tahlili yaptır bence.

Tamamdir sag olun hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6
Cadofakoo, 1 saat önce yazdı:

Hocam selamalar başka hangi Ürenlerini kullanıyorsunuz ? genel olarak memnun musunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Fenforall, 6 dakika önce yazdı:

Hocam selamalar başka hangi Ürenlerini kullanıyorsunuz ? genel olarak memnun musunuz ?

Dostum ben quantumla ilgili konu da acmistim baskalarinin goruslerini merak ettigim icin yoksa ben bu markayi satici trye ilk getirdiginden beri kullaniyorum yanlis hatirlamiyorsam nisan mayis gibi getirmisti su ana kadar 1 flakon masteron 4 flakon testo ent boldeyi de aylar once aldim yeni kullanmaya basladim ben baya memnunum kan tahlillerini de paylasirim istersen fiyatlari da zaten ucuz degil ilaclar baya saglam tavsiye ederim.

..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6

Dostum ben quantumla ilgili konu da acmistim baskalarinin goruslerini merak ettigim icin yoksa ben bu markayi satici trye ilk getirdiginden beri kullaniyorum yanlis hatirlamiyorsam nisan mayis gibi getirmisti su ana kadar 1 flakon masteron 4 flakon testo ent boldeyi de aylar once aldim yeni kullanmaya basladim ben baya memnunum kan tahlillerini de paylasirim istersen fiyatlari da zaten ucuz degil ilaclar baya saglam tavsiye ederim.

..

Fiyat listesi almıştım normal geldi fiatları ne pahalı ne ucuz olması gerektiği gibi ama doluluğun bilemiyorum. memnunsan ne mutlu hocam darda kalırsam değerlendirmeyi düşünürüm bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Fenforall, Şimdi yazdı:

Fiyat listesi almıştım normal geldi fiatları ne pahalı ne ucuz olması gerektiği gibi ama doluluğun bilemiyorum. memnunsan ne mutlu hocam darda kalırsam değerlendirmeyi düşünürüm bende

Dogru diyorsun gerci fiyatlar olmasi gerektigi gibi. Bolde acilsin alintilarim tekrardan.ama masteron baya iyiydi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    6

Dogru diyorsun gerci fiyatlar olmasi gerektigi gibi. Bolde acilsin alintilarim tekrardan.ama masteron baya iyiydi 

kan tahlillerini de paylaş hocam. Masteron kan tahliline nasıl etki etti , nasıl hissettirdi bunları da paylaşır mısın ? masteron kullanamdım o yüzden soruyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
Cadofakoo, 15 dakika önce yazdı:

..

Bende quantum kullanıyorum gayet memnunum. İlaçlar steril, ödem sorunu yok ve çalışıyor. Sadece piyasaya yabancı bir ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    3
Fenforall, 5 saat önce yazdı:

kan tahlillerini de paylaş hocam. Masteron kan tahliline nasıl etki etti , nasıl hissettirdi bunları da paylaşır mısın ? masteron kullanamdım o yüzden soruyorum. 

Screenshot_20241101_163450_e-Nabz.thumb.jpg.b4eaa4eab84166d936c59687b8ca2a72.jpg Screenshot_20241101_163436_e-Nabz.thumb.jpg.f407ae1f30f183f5bed7c2699cb28924.jpgScreenshot_20241101_163455_e-Nabz.thumb.jpg.3637a4ca4a9290092f7623607de5ec42.jpgScreenshot_20241101_154928_e-Nabz.thumb.jpg.560608d3ca12dda8fb61b7c994f203f7.jpg

Alt ast de temiz o yuzden karaciger koruyucu kullanmiyorum suanlik sadece omega 3 d vit cinko bu kadar.Masteron soruna gelecek olursakta  minicut yaptim  gecen ay. beni tatmin etti dostum. inanilmaz sertlik vardi adelede iyi bir su atimi guzel bir pump vardi iyi kurutmustu haftada 200 mg kullanmistim verim almistim. Kati bir diyet yapmama ragmen agirliklarda asla dusmedim tam tersi guclendim masteronda. Olumsuz bir durum olmadigi surece uzun bir sure bu markada kalacagim gibi duruyor tavsiye ederim denenmeli.

mamibolone, 5 saat önce yazdı:

Bende quantum kullanıyorum gayet memnunum. İlaçlar steril, ödem sorunu yok ve çalışıyor. Sadece piyasaya yabancı bir ilaç.

Aynen oyle kanka iyi yani sahtesi yok.. piyasaya yabanci kalmaya devam etsin bence😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.