Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

mawsqa    18
SERKO, 3 saat önce yazdı:

fiyatlar arttı ama sanırım 500 tl fazla tutmuş

zaman kişiden kişiye göre değişir,testosteron testi oldun mu ? olmadıysan 2 hafta henüz çok erken 1,5 -2 ay sonra test verebilirsin libido ilk ayın sonunda gözle görülür şekilde artar 

yüksek testo=yüksek libido 

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Benimki çok katı oldu 2 şişe pekmez kullandım toplam 1300 ml pekmez kullandım anca macun kıvamına geldi. Geçen hafta testom 280 çıkmıştı rad140 baskisindan dolayı. 14 gün klomen kullanicam şuan 5. Gündeyim dünde bu bitkisel küre başladım bakalım kaça çıkacak. 600 750 beklentim var çünkü baskilamadan önce 450 civarındaydı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    869
mawsqa, Bir saat önce yazdı:

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Benimki çok katı oldu 2 şişe pekmez kullandım toplam 1300 ml pekmez kullandım anca macun kıvamına geldi. Geçen hafta testom 280 çıkmıştı rad140 baskisindan dolayı. 14 gün klomen kullanicam şuan 5. Gündeyim dünde bu bitkisel küre başladım bakalım kaça çıkacak. 600 750 beklentim var çünkü baskilamadan önce 450 civarındaydı.

Muhtemelen 600 ü görüceksin bitkisel kürler steroid kürlerine giren herkezin bence hayatında olmalı

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Buzzard    1

Merhabalar ben yeni üye oldum naturel olarak fonksiyonel antrenmanlar yapıyorum dün bir aktarda bu karışımı yaptırdım akşam 2 tatlı kaşığı aldım fakat gece 2-3 kere baş ağrısından uyandım.Ayrıca testesteronumu ölçtürdüm 2 ay sonra tekrardan test vereceğim ne gibi değişimler olacak merakla bekliyorum. @SERKO

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    53
Buzzard, 30 dakika önce yazdı:

Merhabalar ben yeni üye oldum naturel olarak fonksiyonel antrenmanlar yapıyorum dün bir aktarda bu karışımı yaptırdım akşam 2 tatlı kaşığı aldım fakat gece 2-3 kere baş ağrısından uyandım.Ayrıca testesteronumu ölçtürdüm 2 ay sonra tekrardan test vereceğim ne gibi değişimler olacak merakla bekliyorum. @SERKO

Şuanki testo değerin kaç çıktı hocam lh fsh yaptırdın mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
Buzzard, 49 dakika önce yazdı:

Merhaba

2 değil 1 tatlı kaşığı oda çok gelirse 1 çay kaşığı 2-3 bardak su ile içmelisin sen fazla almışşın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    0
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Merhaba

2 değil 1 tatlı kaşığı oda çok gelirse 1 çay kaşığı 2-3 bardak su ile içmelisin sen fazla almışşın 

Hocam ben her akşam başta tarifte söylediğiniz gibi bir tam yemek kaşığı alıyorum etki görmüyorum bence benim aktar biraz üçkağıt yaptı 😀 Büyük siteden söyleyip kendim hazırlayacam bakalım öyle nasıl olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
emirucar, 9 dakika önce yazdı:

Hocam ben her akşam başta tarifte söylediğiniz gibi bir tam yemek kaşığı alıyorum etki görmüyorum bence benim aktar biraz üçkağıt yaptı 😀 Büyük siteden söyleyip kendim hazırlayacam bakalım öyle nasıl olacak

3.haftadan sonra etki göremiyorsan malzemelerde bir sorun vardır  bencede kendin hazırla etki görememen imkansız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    0

@SERKO Hocam merhaba, testo yükseltmek isteyenlere bazı güncel konularda bu bitkisel kür yerine bitkisel kür 1 önermişsin, farkı nedir hangisi daha etkili? 1 deki malzemeleri de 2 ye dahil edip kapsamlı bir şey yapsam nasıl olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
emirucar, 10 saat önce yazdı:

@SERKO Hocam merhaba, testo yükseltmek isteyenlere bazı güncel konularda bu bitkisel kür yerine bitkisel kür 1 önermişsin, farkı nedir hangisi daha etkili? 1 deki malzemeleri de 2 ye dahil edip kapsamlı bir şey yapsam nasıl olur?

1 başlangıç için ideal o yüzden 1 i öneriyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    0
SERKO, 21.12.2024 - 09:14 yazdı:

1 başlangıç için ideal o yüzden 1 i öneriyorum

@SERKO hocam, ben aktara hazırlattığım ama etki göremediğim kavanozun bitmesi üzerine şimdi kendim sipariş edip hazırlayacağım. Girişte malzemelerde bir kavanoz keçiboynuzu özü demişsiniz, eğer mümkünse onun da gramajını öğrenebilir miyim kavanozlar farklı boy olabiliyor, tam ölçülü olsun yaptığım tarif. Çok sağolun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
emirucar, 19 saat önce yazdı:

@SERKO hocam, ben aktara hazırlattığım ama etki göremediğim kavanozun bitmesi üzerine şimdi kendim sipariş edip hazırlayacağım. Girişte malzemelerde bir kavanoz keçiboynuzu özü demişsiniz, eğer mümkünse onun da gramajını öğrenebilir miyim kavanozlar farklı boy olabiliyor, tam ölçülü olsun yaptığım tarif. Çok sağolun.

650 gram kadar k.boynuzu özü dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    5

@SERKO abi bu listede belirttiğin dozajlar kaç aylık gidiyor? Her gün 1 kaşık alımda. 3-4 Ay gidecek şekilde toplu toplu almak istiyorum hazır zam gelmeden ürünlere :D

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
deluxes, 3 dakika önce yazdı:

@SERKO abi bu listede belirttiğin dozajlar kaç aylık gidiyor? Her gün 1 kaşık alımda. 3-4 Ay gidecek şekilde toplu toplu almak istiyorum hazır zam gelmeden ürünlere :D

bitkisel kür 1 bir kavanoz 1,5 ay falan gidiyor stok yapabilirsin ben yaptım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    5
SERKO, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim abi. Birde bu LDL Kolestrolu referans aralığında tutmak için ne yapmam lazım? HDL için ceviz suyu önermişsin. LDL'yede iyi gelir mi her gün 1 bardak tüketsek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
deluxes, 3 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim abi. Birde bu LDL Kolestrolu referans aralığında tutmak için ne yapmam lazım? HDL için ceviz suyu önermişsin. LDL'yede iyi gelir mi her gün 1 bardak tüketsek. 

ceviz suyu birebir kolestrola 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    41
SERKO, 22 dakika önce yazdı:

Hocam bunların bozulma süresi varmı 3-4 ay dolapta dursa bir sıkıntı olurmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
Herkül, 28 dakika önce yazdı:

Hocam bunların bozulma süresi varmı 3-4 ay dolapta dursa bir sıkıntı olurmu 

dolap değilde ışık görmeyen birazda soğuk bir odada folyo ile sarılı şekilde muhafaza edebilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.