Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KaderdenBekir

Idrarımı yaparken acı hissediyorum bu durumun kür ile alakası olabilir mi?

Önerilen İletiler

Merhabalar,

Bir süredir kürdeyim ve artık son 1 haftadır idrara çıktığım zaman penisimde acı hissediyorum.

Bu durumun kürle bir alakası var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    475
gönderildi (düzenlendi)

Bir sürü sebebi varda ilaçlarda bunu tetikleyebilir su ne kadar içiyorsun ? bide saw palmetto kullanıyor musun ?

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    55
KaderdenBekir, 16 dakika önce yazdı:

Merhabalar bir süredir kürdeyim ve artık son 1 haftadır idrara çıktığım zaman penisimde acı hissediyorum bu durumun kürle bir alakası var mı 

En son bu şekil hissettiğimde kum döküyordum. Böbrek veya karın kısımlarında ağrı var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

En son bu şekil hissettiğimde kum döküyordum. Böbrek veya karın kısımlarında ağrı var mı ?

hayır

Hayır kullanmıyorum. 3lt civarı hatta daha fazla içiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    670

hangi kürdesin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 21 dakika önce yazdı:

hangi kürdesin ?

Şuan 500 only testo ancak 24 25 hafta kadardır kürdeyim bu süreçte parça parça tren masteron testo e testo p npp winstrol clen ve ox kullandım şuanda da zoretanin kullandığım için (diğer adıyla roactuan) 500 testo gidiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    670
KaderdenBekir, 8 dakika önce yazdı:

Şuan 500 only testo ancak 24 25 hafta kadardır kürdeyim bu süreçte parça parça tren masteron testo e testo p npp winstrol clen ve ox kullandım şuanda da zoretanin kullandığım için (diğer adıyla roactuan) 500 testo gidiyorum

bende de olmuştu aynısı kürü bitirdim günlük 4 lt civari su + 300 mg saw palmetto ile 2-3 haftaya geçti uzun süren tren e +bolde +testo yapmıştım 

sende kürlerinde saw palmetto eksik etme derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 2 saat önce yazdı:

bende de olmuştu aynısı kürü bitirdim günlük 4 lt civari su + 300 mg saw palmetto ile 2-3 haftaya geçti uzun süren tren e +bolde +testo yapmıştım 

sende kürlerinde saw palmetto eksik etme derim

Teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    71
gönderildi (düzenlendi)

Dikkat et benim de işerken penisim yanma + acıma vardı, bir gün içerken penisime bir acı geldi, canım çıktı zannettim. sonra hastane de taş var dediler ameliyat oldum uzun lafın kısası dikkatli ol 

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    154

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki geçmiş olsun

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    670
Testocu, 11 saat önce yazdı:

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki geçmiş olsun

muhtemelen öyle olmuştur ciddi üşütmeden de olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.