-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Idrarımı yaparken acı hissediyorum bu durumun kür ile alakası olabilir mi?
Oluşturan:
KaderdenBekir, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Enesggz
Merhaba iyi akşamlar günlük en az 7 litre su tüketmeme rağmen 1 haftadır idrarımın rengi koyu kahve rengi normalde su tüketmediğim zamanlar böyle oluyordu normal karşılıyordum ama su tüketmeme rağmen bu renkte olması beni endişelerdi bunun sebepleri ne olabilir acaba?
-
Yazan: Ali00
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar
Ortalama 6 aydır haftalık 500 mg sustanon kullanıyorum.
Sırta sivilcelenme Tesislerde aşırı küçülme Var bu gün sabah idrardan kan gibi geldi baya koyuydu idrarım kürü bırakmalı mıyım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: NiqhTM4r3
Öncelikler abilerim ve küçüklerim merhabalar
Son 2 3 haftadır idrara çıkarken çıktığım esnada acı yanma ve sızlama mevcut tahlil için doktora gittim sonuçlar geç çıktığı için gösteremedim bu konuyla alakalı bilgisi ve tecrübesi olan kişiler yardımlarınızı ve düşünce yorumlarınızı bekliyorum. @rastlantisal @Diver @metinav @SantoR
-