-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Hi-tech marka mk-677 deneyen, bilen, duyan var mı?
Oluşturan:
fahrii, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: tojifushiguro
Dostlar merhaba,
2 yıldır power lifting yapıyorum ancak bir zaman sonra ağırlıklarım artmayı kesti bu konudan bağımsız, birkaç estetik kaygı üzerine 4-5 ay önce daha lean olmak için Rezz lab clen'e başladım, bu markanın sahibi olan ifbb proyu tanıyorsunuzdur zaten. Bende clen alacağım için sadece fazla sorgulamadım, açıkçası aldığım clen özellikle sabah vakitlerinde nabzımı tavan yapıyordu bu yüzden çalıştığını söyleyebilirim.
Sonra bir arkadaşla tanıştım maalesef ki, bu arkadaştan ilk sarm aldım hi-tech cardarine, kullandım bitirdim açıkçası çalıştı mi, çalıştığına dair bir semptom yaşamadım zaten yan etkisi de fazla yokmuş sanırım ama definasyonda öyle ekstra bir yağ veya kilo kaybı göremedim, stabil ilerledi diyebilirim, referans olarak ise macfitteki tartıyı kullandım(sürekli aynı koşullarda ölçüldüm o yüzden referans olarak kullanabileceğimi düşünüyorum)
Devamında daha yüksek halli bir küre girme kararı aldım, sonuncu arkadaştan magnus pharmaceuticals anavar, winstrol, mast ve test aldım ikisi de kısa ester. Küre girmeden kan tahlili vermedim, cahillikten ziyade unuttum. Sonrasında 30 mg anavar winstrol ve haftada 100 mg EOD test ve mast vuracak şekilde(pzrts-carsamba-cuma, haftada 300 mg) devam ettim. En ufak bir his bile yaşamadım libidomda çalkantı olmadı, gerçekten hiçbir yan etki yaşamadım, estetik olarak ekstra bir şey olmadı, güç artışı yaşamadım.
İlaçların içinin tamamen boş olduğunu iddia etmiyorum tatbikî de ama nedense deltoidime Ayçiçek yağı enjekte ediyormuş gibi hissettim, kürün son haftasının başında bir kan testi verdim ve ilaçları her türlü ihtimale karşı yarı dozuna düşürdüm ve 2 günde komple bıraktım. İlaçların içinin boş olduğunu düşünüyordum açıkçası ya da çok düşük dozajlara sahip olduğunu, test 1.6k mast 1.6k anavar ve winstrol de 3k ya geldi.
Son kan tahlilini de bırakıyorum. Burak hocanın yazılarını okudum Total test.'in düşük çıkma durumu olabiliyormuş, zaten bilgimde kendimle sinirli bu yüzden kendimi hala natty olarak varsayarak spor kariyerime devam ediyorum. Deneyimlerim dışında deneyimli abilerime bir sorum olacak, yine bir kısa ester test ve masteron kürüne gireceğim marka olarak ne önerirsiniz?
ÜRÜNLER:
KAN TESTİ:
-
Yazan: Hikmetakz
Bu iki ürünü de İnstagram da ünlü olan bir yarışmacı vatandaştan aldım. Umbrella labs denilen ürünün su ve gıda boyası dışında dışında bir şey olmadığı aşikar ki zaten fiyatı da 400 tl gibi bir şeydi. Fiziksel bir değişim veya hissiyat değişimi olmadı.
ürünler bunlar rad-140 ve mk677 olarak almıştım şuan ikisi de işaret boyası yerine işlev görüyor ve bu konuda bence başarılar
Diğer bir ürün olan hi tech pharmaya gelirsek bu ürünün yanında dianabol de kullandığım için bir etki aldım fakat bu etki sarmstan kaynaklı değil. Üzerinde orijinallik kodunu sorguladığımda orijinal çıkıyor buraya kadar her şey güzel. Fakat firmaya gerek mail attığımda gerekse internet sitesine göz gezdirdiğimde kendi sitesinde böyle bir ürün olmadığını görüp kullanımını bıraktığım bir ürün oldu. Adet fiyatı olarak galiba 1400tl gibi bir para ödemiştim satan arkadaşı tanıdığım için kesin etkili olacağını söylemişti fakat bu sarmsta çalışmıyor.
Bu marka ürünleri tercih edecek arkadaşlar üzülmesin diye bu konuyu açmak istedim.
-
