-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: adonis45
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron enantathe Trenbolone acetat Dianabol Kullanıyorum 4. haftamdayım 2. kez aynı kürü tekrarlıyorum geçen sefer minimal düzeyde yan etki ve sorun yaşamıştım sonuçlarından memnun kaldım fakat bu sefer aşırı ateş sivilcelenme ve akne fazla derecede sinir yaşıyorum sizce normal midir?
-
Yazan: NiqhTM4r3
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bugün kafama birşey takıldı açıkçası kullandığımız steroid hormonlarının yan etkileri ilaçlar etkiye başladıktan sonra sürekli yaşanan bir durum mu yoksa arada gelip yoklayan ya da evet ben buradayım seklindeki tarzda yan etkiler mi çok merak ediyorum örnek vermek gerekirse;
Boldenon yan etkisi bildiğimiz gibi hgb rbc tansiyon kafa bölgesinde ağrı ensede yoğun bir doluluk vb mesela ilaç açıldıktan sonra bu hissiyatlar sürekli her gün mü olacak ya da olmalı mı? Kür bitimine kadar yoksa kür boyunca belirli aralıklarla ben buradayım diyen şeyler mi arada yoklayan yoksa ilaç acildi baş ağrısı geldi tansiyon yükseldi kür bitimine kadar böyle devam eden şeyler mi kafama takıldı tecrübesi olan ya da deneyimleyip birçok kişide gören kişilerin bilgisi varsa sevinirim.
Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden
-
Yazan: FatChicken
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: senior
Sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım,
Geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyordu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onu da şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.
Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orijinal ve yan etki görmemem normal mi?
-
Yazan: matiquew133
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-