Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cangr8

Küre gireceğim fakat sarmlar ile mi steroidler ile mi yolculuğa çıkmalıyım?

Önerilen İletiler

cangr8    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sarms kürü: (2 aylık)

• MK677
  • RAD140

Steroid kürü: (genel)

• TESTOSTERON
  • OXANDROLONE

Küre girilecek olsa bunlardan hangisini seçmeli? Sarmlar ile mi steroidler ile mi yola çıkmalı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

selvituncer    71

Sarmstada sistem baskılanıyor madem gireceksin  testo bolde veya hedefe göre prop anavar olabilir ilk kür

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    22

Rad140 oldukça baskılayıcıdır şahsen benim lh fsh'ım sıfırlanmaya yakın derecede azaldı. Senin yerinde olsam testo bolde giderim oxandrolone yerine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

OXANDROLONE orjinal bulamazsın çok zor içine danabol koyuyorlar bana öyle denk geldi.

Sarms hiçbiri testesteron hormonu kadar etkili değildir.

Şahsi görüşüm sadece testesteron kullan eczane ürünü olsun. Düşük mg ile başla vücudun nasıl tepki veriyor bak acil bir durum olursa doktora testesteron kullandığını söylersin seni anlar sarms dersen ne diyorsun der anlatabildim mi ? 

Eczane ürününden şaşma içinde ne var bilirsin diğerleri laboratuara götürmediğin sürece bilemezsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cangr8    0
bunuyazanTosun, 22.09.2024 - 22:10 yazdı:

OXANDROLONE orjinal bulamazsın çok zor içine danabol koyuyorlar bana öyle denk geldi.

Sarms hiçbiri testesteron hormonu kadar etkili değildir.

Şahsi görüşüm sadece testesteron kullan eczane ürünü olsun. Düşük mg ile başla vücudun nasıl tepki veriyor bak acil bir durum olursa doktora testesteron kullandığını söylersin seni anlar sarms dersen ne diyorsun der anlatabildim mi ? 

Eczane ürününden şaşma içinde ne var bilirsin diğerleri laboratuara götürmediğin sürece bilemezsin.

Eczane ürünü olarak neler kullanmalıyım birde her eczane verir mi reçetesiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türk eczanesi de olur dünya eczanesi de olur 

Reçeteli alabileceklerin var reçetesiz alabileceklerin var tek tek arayıp sor bazıları reçeteli ürünleri reçetesiz veriyorlar bazıları reçetesiz ürünlere reçete istiyorlar

*** Bu bilgisizlikle kure girme bu forumda 3 gün takıl tüm eski konuları oku olayı çözersin sen gidip türk eczanesinden sustanon alirsan üstünde 250mg yazar içinde 250mg olur içinde başka zararlı madde olmaz ama gidip yeraltında üretilen markadan sustanon alirsan süprizzzz içinden ne çıkarsa 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cangr8    0

selamlar sarms kullanıcaktım gerek orjinal sarms bulmanın zor olması gerek orjinal bulsak bile testodan daha pahalıya gelmesi yüzünden steroid kullanmaya karar verdim fakat steroidler hakkında pek fazla bi şey bilmediğimden aklımda bi kaç soru var bu soruları cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden. 

öncelikle ilk küre eczane ürünleri ile mi başlamalıyım yoksa evogen pharma markasının testo ve maste ikilisini kullanmalıyım sizce? eğer eczane ürünü kullan diyosanız hangi eczane ürünlerle başlayayım eczane ürünleri reçetesiz herkese satılıyor mu zorluk çıkartırlar mı?. Birde bu ürünleri minimum ve maximum ne kadar süre kullanamam gerek? 

yağ oranım yüzde 16-17 lerde bulk döneminden yeni çıktım biraz yağ oranım düştü hala düşürmeye devam ediyorum yağ oranımı düşürüp tekrar bulka girerken mi başlayayım yoksa cut dönemide başlayıp bi kaç ay ara verip daha sonra bulkda tekrar mı başlayayım.

son sorum kan değerleri ile ilgili daha önce hiç baktırmadım ve devlette baktırırsam ne diye baktırmam özelde baktırırsam de diyip baktırmam gerek birde özelde ortalama fiyatlar nedir kan testlerinin.

sorularım bu kadardı daha önce bilmediğim konular ve ciddi bi konu olduğu için kafa karışıklığım gitsin yanlış bi şey yapmayayım diye bu kadar sordum cevaplarsanız sevinirim iyi günler hepinize.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: whasancan
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

• Yazan: Fuarkistan
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: efe1101
      Diğer bölgelere göre eksik gelişmiş bir bölgeyi haftada 3-4 kere çalışmak doğalken yararlı olmadığını biliyoruz ama only testo kürü kullanırken bir bölgemiz eksikse haftada 3-4 kez çalıştırmak ekstra bir gelişim sağlar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.