-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Omuz enjeksiyonu için uygun iğne ucu hangisi?
Oluşturan:
mtnsk25, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: matiquew133
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Elimde 1ML'i 300MG olan bir Boldenon var.
SORULARIM:
450 mg ilaç almam için haftalık 1.5ml vurmam gerekiyor. Enjeksiyonlarımı 2 ye bölüyorum haftada 2 enjeksiyon yapıyorum 0.75ml ilaç vurmam için hangi şırıngaya ihtiyacım var? NOT:
5cc şırıngada ayarlamak zor.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: predacing
Arkadaşlar merhaba,
1ml lik ampuldeki ilacı mesela ben 0.8ml çekmek istiyorum, bunu enjektörde bekletmek yerine daha önceden kullandığım bir testo flakonuna enjekte etsem aynı şırıngayla basıp mantıken sterilliğinin bozulmaması lazım.
Daha önceden bunu deneyen veya başka bir yol önerebilecek var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler
-
Yazan: cangr8
Selamlar,
Neredeyse bir aydır hafta da 2 kere kendime bacaktan enjeksiyon yapıyorum ve her yapışım acısız ağrısız geçmişti. Dün sol bacağımdan yaparken batırır batırmaz çok kötü bi ağrı girdi bişi olmaz diyerek iğneyi soktum soktukça iyice acımaya başladın ve bacak kasım seğirdi bende direkt enjekte etmeden çektim iğneyi değiştirip diğer bacağıma yaptım.
Bunun nedeni nedir damara mı geldim yoksa başka bi şey mi çok acıdığı için damar kontrolü yapamadım.
-
Yazan: lolitakong
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ÜRÜNLER:
MASTERON ENT. TESTOSTERON ENT. SORULARIM:
İkisini tek enjektöre çekip kas içi vurabilir miyim? Yoksa ayrı ayrı mı vursam daha iyi olur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Halil03
Merhabalar Peptid Türkiye,
Bir sıkıntım var ve başına gelen oldu mu ? Dün enjeksiyon günümdü ve eşime omuzuma nereye vuracağını söyledim, ve tabi omuzumun en üst bölgesine vurdu 🤦🏻♂️, vurduktan sonra fark ettim ve şu an kolumu zor kaldırıyorum ağrıdan .
SORULARIM:
Sebebi be olabilir? Bu durum ne kadar sürer? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-