-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Beslenme düzenine bağlı sivilcelenmenin önüne nasıl geçilir?
Oluşturan:
Draqul Org, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Batubyraq
Merhaba arkadaşlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: serdare
Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı , kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim.
-
Yazan: HayalleriOlanBirisi
Herkese mutlu yıllar dilerim,
Arkadaşlar bende geçen sene sivilce sorunu vardı kürde ve kürden sonra hep yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oluyordu. Şimdi 8 ay aknetrent kullandım yaklaşık 11 aydır vücuduma vitamin bile sokmuyorum. Tedavim bitti Rabbime şükür tertemiz oldum.
Yarışma hazırlığı yapsam tekrarlama gibi bir durumu olur mu???
-
Yazan: Sasplk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürendeyim 8.haftadayım tam sivilce gibi değil nokta nokta şeklinde ve kaşıntı yapıyor vitaminlerimi karaciğer koruyucumu alıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Sustanon Rimobolan SORULARIM:
Sizce sebebi nedir? Ne yapmamı önerirsiniz? KULLANDIĞIM SUPPLEMENTLER:
Whet Protein Whey 3 Matrix Vitargo Bcaa Arginin GÖRSELLER:
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhabalar,
3ay öncesine kadar 250 testo 300 tren gibi bir kür yapmıştım. Kür içi bi problem yaşamadım sivilceye dair. Fakat kürü bıraktıktan 1 ay sonra kollarda sivilce artmaya başladı. Sürekli jilet ile kol kıllarımı alıyordum almayı da bıraktım fakat geçmedi.
Kan tahlillerim kür içi de yeni verdiğim de gayet güzeldi.
Daha önce tecrübe etmiş olan var mı?
-