-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
2. kürüme gireceğim testosteron+boldenon+deca! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Ascent, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Anapolon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
20 haftalık 2. bulk kürümü yapma kararı aldım.
Kişisel özellikler:
21 yaş 86 kg 1.75 boy Kür planlamam:
test ent 0-12 750 /12-20 1000 bolde 0-12 750 / 12-20 1000 deca 500 12 hafta anapolon 50 mg 6 hafta proviron günde tek tablet Sorum şu deca yerine npp koysam daha mı verimli olur kür veya tren entt mi eklesek onun yerine 2 haftada 1 temoksifenle jinonun önüne geçebilir miyim vücudum östrojenik değil... Dün idmanda çekilmiştim bu güncel formum şuan sadece haftada 1 ml test prop alıyorum kür başlangıcımda eylül 1 olacak...
-
Yazan: mustfj
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
15 haftalık ikinci kür planlamam:
350 mg Enanthat ilk 6-8 hafta dianabol günlük 30mg Östrojenin durumuna göre aromataz inhibitörü , sizce 350 mg enanthat yeterli mi olabildikçe düşük dozajlarda ilerliyorum, bir sorumda ilerleyen haftalarda örn 10. haftadan sonra testosteronun dozajını artırmama gerek var mı yoksa hep stabil mi ilerlemeliyim?
-
Yazan: ParsKocak
Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar
En son 2019 yılında bilinçsiz bir şekilde hiç kan testi vermeden
testo danabol boldenon Kürüne giriş yapmıştım yaklaşık 16 hafta olarak. Hayırlısı ile bayramdan sonra tekrar aynı küre başlayarak yaklaşık 20 hafta testo danabol ve boldenon kürüne giriş yapacağım yarın sabahtan
Lh total testosteron fsh proklatin e2 Testleri mi yaptıracağım vitamin olarak:
çinko c vitamini Magnezyum omega 3 takviyelerimi aldım yarın gün içerisinde sonuçlarım çıkınca aynı başlık altında paylaşım yapacağım ve siz değerli hocalarımın arkadaşlarımın yorumlarını bilgilerini almak isterim (bu yaptıracağım testler sizleri bilgilendirmek amaçlı yeterli midir)
-