-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Revengew
Merhabalar , son dönemde sp labs hakkında olumsuz yorumlar artmıştı eskisi gibi olmadığı falan söyleniyor güncel olarak sp labs kullananlar varsa etkilerini anlatabilirmi ürün hala eskisi gibi güzelmi çalışıyormu ?
-
Yazan: Revengew
Sp ve noxy arasında kaldım güncel olarak hangisi iyi.
Sp eskisi gibi değil diyorlar şuan sp kullanan var mı?
-
Yazan: 70cmli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Definasyon kürüne gireceğim için ilaçları testo p ve tren a seçtim marka olarakta sp labs ama fiyatları bana ucuz geldi testo p 25 dolar tren a 35 dolara aldım sp labsın sitesinden kodları test ettim orijinal çıktı ama fiyatlarından dolayı şüphelendim sizce ürünler çalışır mı ?
-
Yazan: crosfredy
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce sp kullanmadım fakat merak etmiyor değilim bulduğum bir tedarikçide fiyatlarını aşağıya bırakıyorum ve ürün fotoğraflarını fotoğraftaki ürünleri orijinal mi?
Test e 25 $ Test c 25 $ Test p 18 $ Sustanon 25 $ Deca 30 $ Fenandralone 25 $ Boldenon 25 $ Masteron 30 $ Lipo fire 30 $ Tren a 30 $ Tren e 45 $ Parabolan 45 $ Primobolon 45 $ Danabol 20 $ Strombaford 20 $ Clebuterol 18 $ Turanabol 28 $ Anapolon 30 $ Oxandralone 42 $ Halotestin 45 $
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Sp'nin yeni serilerileri yani daha tombik duran serilerinden resimdekiyle aynı kullananlar oldu mu? Fiyatları da abartı değil ona göre alacağım? Fiyat listesi bu şekilde;
Test p 33$ Sustanon 35$ Boldenon 37$ Tren a 52 $ Test e 37$ Test c 35$ Masteron 43$ Deca 43$ Fenandralone 39$ Parabolan 55$ tren enantat 55$ Tren mix 58$ Rimobolon 55$ Tren 200 55$ Anapolon 37$ Turanabol 35$ Strombaford 50$ sp clen 27$ Danabol 30$ Oxandralone 50$
-