Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

byreal22

Parabolan kullanırken trenbolone acetat esterine geçmek sorun yaratır mı?

Önerilen İletiler

byreal22    59

Merhaba arkadaşlar,

3 Haftadır Parabolan kullanıyorum. Onu bırakıp Tren Acetat geçsem bir sorun olur mu ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Boldeman    11
byreal22, 45 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

3 Haftadır Parabolan kullanıyorum. Onu bırakıp Tren Acetat geçsem bir sorun olur mu ?

sorun olmaz bence daha hızlı formuna geçmiş olursun sadece

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slmrt    5
Boldeman, Bir saat önce yazdı:

sorun olmaz bence daha hızlı formuna geçmiş olursun sadece

Peki tren enanthate ve İran testo enantet kullanırken propionat geçiş yapsak fazla çünkü su tutumu vs oldu

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    59
Slmrt, Bir saat önce yazdı:

Peki tren enanthate ve İran testo enantet kullanırken propionat geçiş yapsak fazla çünkü su tutumu vs oldu

Biraz ostrojenin yükselir 2 hafta kadar enanthate kandan, çıkınca eski düzenine geri döner

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:
       
      @GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
      Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: enxgin
      Merhaba arkadaşlar,
      trenbolon asetat (300mg) testestron propianat (300mg) proviron(50mg) kullanıyorum Önerilerin büyük kısmı günlük ya da gün aşırı olacak şekilde dozlama yapılması.
      Ben şu şekilde yapıyorum:
      pazartesi(100) çarşamba(100) cuma(100) Cumadan pazartesiye 3 gün geçiyor. Bu durum kürün verimini düşürür mü?
      Daha önce bu şekilde kullanan varsa yorumunu görmek isterim.
    • Yazan: Yekhatb
      Selamlar,
      En son yaklaşık 1,5-2 sene önce:
      Anapolon Sustanon Tren Cypionate Kürüne girmiştim. Uzun zamandır steroidi ve sporu bıraktığım için o zaman elde ettiğim tecrübelerin büyük bir kısmını hatırlayamıyorum. Bu yüzden siz kıymetli abilerim ve kardeşlerimden öneri almak istiyorum. Metabolizmam biraz yavaş, kilo almaya müsait ve yağlı bir yapım var. Özellikle bel simidi kısmında vücudum hep yağ depoluyor  1 aydır spora geri döndüm ve ilaç veya supplement desteği olmadan eski gücüme yaklaştım denebilir. Kas hafızam çabuk yanıt verdi yani. 
      Şu an:
      Tren Acetate Testo Prop Masterone Kürüne girmeye hazırlanıyorum. Elimde CJC ve HGH Fragment peptidleri de mevcut. Kesinlikle zayıflayıp artık karın kaslarımı net görebilmek istiyorum. İlk defa kısa esterli bir küre gireceğim, bazı altın kurallar hakkında bilgi almak istiyorum.
      Hangi supplementleri kullanmalıyım? Beslenme nasıl olmalı? Kardiyo nasıl olmalı/olmalı mı? PPL programı ile verimli bir sonuç alabilir miyim? Kürü ne kadar sürdürmeliyim ve sonuna winstrol atarsam vücudu çok yorar mıyım? PCT nasıl olmalı ? (Elimde 2 kutu orijinal Pregnyl var geçen senelerden kalan, SKT'sine 2 yıl var)  Gibisinden sorularım var. Teşekkür ederim.
      @Askabar @hectordoyle @SantoR @GHOST @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrah @rastlantisal @Rdm
    • Yazan: derbaran
      Arkadaşlar merhaba, yaklasik 15 16 gündür tren acetat kullanmaktayım 2 günde bir enjeksiyon yapıyorum. Aslında 4 5 yıllık spor geçmişim var fakat son bir senedir spor yapamadım bundan dolayı fazlasıyla yağlandım. Sadece prop ile yağ oranımı azalatmaya çalışıyordum araya 2 kutu kadar tren eklemek istedim. Daha önce tren enantat deneyimim var. Normalde tren bende gece terlemesi agresiflik vs vs yapar. Fakat hala bir şey hissetmedim.
      Bu trenin çalıştığını nasıl hissederiz.
      Sağlıklı günler dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp