Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

NoM

Bulk-define karışık kür yapmak

Önerilen İletiler

NoM    0

Selamlar,

Beyler ilk kurum olan 15 haftalik 500testo 500 bolde kurumun 12. haftasindayim.

Ilk 10 hafta bulk ile cok iyi sismistim.2 haftadir da define yaptim yag oranimi dusurdum biraz.Fakat dusuk karb vs vucudun diriligini aldi(tabi karin daha netlesti).

Son kalan 3 haftada ne bulk ne define almam gereken kalori ve ortalama karb ve hatta kreatine de baslayip biraz vucudu diriltip o sekilde kuru bitirsem.Boyle kur icinde kaloriyle 3 kere oynamamin bi sakincasi olur mu?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


labslabs    77

sakıncası olmaz, defilasyon ve bulkta testo kullanılır, yine boldenonda hem defilasyon hemde bulkta kullanılır.

 

Önemli olan senin beslenmen dostum ister pis bulk yaparsın bu ilaçlarla ister defilasyon,vücudun tuttuğu suya çok takılma vücut kendi atar zamanla hızlı atmasını istiyorsan kiraz sapı felan işe yarar steroid olarak winsterol çok iyi iş görür,şunuda ekleyim boldenon asıl 12. haftadan sonra çalışır kas yapmak içinde su tutmak lazım gerisi senin bileceğin iştir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

10 hafta bulk ile cok iyi hacim yaptim.2 hafta biraz yag yaktim.Geriye kaldi son 3 hafta.Bu son 3 haftada clean bulk ile bitirmek istiyorum.Definede vucut diriliğini kaybetti hoşuma gitmedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

aynen clean bulk tarzı yap geç sorun olmaz bi before after atarsan seviniriz kullandığın markalarıda yazarsan çok faydalı oluyor bize ve foruma

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×