Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

supraxdt

Lawless labs deneyimleyen var mı?

Önerilen İletiler

Yasar    41
parfait16, 22 dakika önce yazdı:

Anladım dostum bizi bilgilendirmeye devam et bundan sonra ki süreçte, hatta öncesi sonrası şeklinde konu alabilirsen çok iyi olur. Mk677 için bende tereddütteyim aslında kaldırabilir miyim bilmiyorum 😅

6 mg düşük bir doz dediğim gibi redbox kullanirken 20 mg alıyordum nerdeyse 3 katıydı YK 11 de 20 mg idi bunda YK 11 yok hangisi daha ağır  bilmiyorum ama bundaki sivilce problemi o kadar fazla değil tek tük bence Godzilla deneyebilirsin aslında swiss pharma falan da denemek istiyorum metil testesteron u falan var ya 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

parfait16    18
gönderildi (düzenlendi)
Yasar, 6 dakika önce yazdı:

6 mg düşük bir doz dediğim gibi redbox kullanirken 20 mg alıyordum nerdeyse 3 katıydı YK 11 de 20 mg idi bunda YK 11 yok hangisi daha ağır  bilmiyorum ama bundaki sivilce problemi o kadar fazla değil tek tük bence Godzilla deneyebilirsin aslında swiss pharma falan da denemek istiyorum metil testesteron u falan var ya 😅

Valla dostum vücuduna karıştırmadan önce iyice araştırmanı öneririm redditte dahil çünkü sıkıntılı markalar açıkcası bazı şeyleri geri alamayabilirsin deneyeyim derken 😅 mix ürün kullanmayı düşünmüyorum pek kontrol altında tutmak zor olabilir.

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    25

Forumda bu konu açılmıştı, Avrupa markası Lawless Labs bildiğim kadarıyla. Avrupa olunca ne oluyor, Türk olunca ne oluyor sorusu dönebiliyor. Avrupa'da işlerini hakkıyla yapıyor insanlar genelde, kendilerini övmek yok, markalarını düzgün tasarlayıp, kaliteli müşteri kazanma var adamlarda, müşteri memnuniyeti var. Bakıyorsun burada adam cebine parayı soktuğu gibi kaçıyor. Bir marka vardı söylemesi ayıp burada açıkladıydım, o markayı satanlar bir süre sonra baktım profillerinden kaldırmışlar ne hikmetse, ampulleri kırıp rezil etmek gerekiyor demek ki. Neyse, mk677'de sorun yaşamazsın 20-30 mg kadar olursa, tabii her vücut her ilaca farklı tepki gösterebilir, denemeden hiç bir şey bilinmez. Ancak genel olarak sarmsların tek kullanılmaması taraftarıyım, anabolizanlarla birleştirilmesi daha iyi etki sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu ilaç olayları şey gibidir, ağrı kesici alırsın, vücutta bir süre sonra etkisi azalır, ağrılar gelmeye devam eder, bunun gibi.. Doğal olarak tabletlere yönelmeden önce maksimum verimi nasıl alırım diye düşünmeniz daha sağlıklı olacaktır. 50 sene de mk677 kullansanız bırakınca etkisi çok çabuk sönüyor ve kalıcı olmuyor, sadece kilo artışı açısından fayda sağlayabilir ama form olarak aynı etkiyi sağlamaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    35
owlimagine, 15.11.2024 - 00:02 yazdı:

valla adam bide lawleess yetkili satıcı belgesi var ne kadar doğrudur bilmem denemek lazım

Lawless Lab uSA'YA mail attım satan siteyi mail olarak attım  bu  siteye/satıcıya ürün tedarik edip etmediklerini sordum,  evet ediyoruz doğru cevabı  geldi isterseniz sizde sorabilirsiniz emin olmak için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.