Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

supraxdt

Lawless labs deneyimleyen var mı?

Önerilen İletiler

Yasar    41
ILLU, 07.01.2025 - 09:38 yazdı:

Hocam ürünler çalıştımı memnun kaldınızmı lawless almayı düşünüyorum bende.

Evet çalışıyor 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    89
Yasar, 24 dakika önce yazdı:

Evet çalışıyor 

@Yasar tansiyon baş ağrısı ne durumda ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ILLU    2
Yasar, 25 dakika önce yazdı:

Evet çalışıyor 

Mix ürünün sıvı formunu almayı düşünüyorum fakat cok ucuz duruyor. Bütçem var teker teker sıvı form alsam daha verimli olurmu acaba bilginiz varmı ve siz hangi ürününü kullandınız hangi formda kullandınız iyi günler dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
5am5unlu, 4 saat önce yazdı:

@Yasar tansiyon baş ağrısı ne durumda ?

Geçti hocam diderali 5 gün falan kullandım su anda sıkıntı yok ama aksama beyin Mr i cektirecegim😅 korkudan onu es gecemedim

ILLU, 4 saat önce yazdı:

Mix ürünün sıvı formunu almayı düşünüyorum fakat cok ucuz duruyor. Bütçem var teker teker sıvı form alsam daha verimli olurmu acaba bilginiz varmı ve siz hangi ürününü kullandınız hangi formda kullandınız iyi günler dilerim.

Kral mix üründe rad 140 5 mg diğerleri de 10 mg 15 mg falan o yüzden ucuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
gönderildi (düzenlendi)
Yasar, 41 dakika önce yazdı:

Geçti hocam diderali 5 gün falan kullandım su anda sıkıntı yok ama aksama beyin Mr i cektirecegim😅 korkudan onu es gecemedim

Kral mix üründe rad 140 5 mg diğerleri de 10 mg 15 mg falan o yüzden ucuz 

Tansiyonun kaç çıkıyor mesela ?

iyileşmesine sevindim

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18

Peki bu Godzilla mixinin yanına birde YK11 eklenilebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

Tansiyonun kaç çıkıyor mesela ?

iyileşmesine sevindim

Su anda spor öncesi de sonrası da 12 8 benim tansiyon sorunum yoktu sanırım ilaçlar + alkol buna yol açtı çünkü sürekli susatiyordu beni alkolü fazla kaçırdigim zaman 

parfait16, 6 dakika önce yazdı:

Peki bu Godzilla mixinin yanına birde YK11 eklenilebilir mi?

Kral ben yk 11 kullandığım zaman öyle böyle bir sivilce yapmadı bende 8 aya yakın o sivilcelerden kurtulmaya çalıştım 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 8 dakika önce yazdı:

Su anda spor öncesi de sonrası da 12 8 benim tansiyon sorunum yoktu sanırım ilaçlar + alkol buna yol açtı çünkü sürekli susatiyordu beni alkolü fazla kaçırdigim zaman 

Kral ben yk 11 kullandığım zaman öyle böyle bir sivilce yapmadı bende 8 aya yakın o sivilcelerden kurtulmaya çalıştım 

Peki Yk-11 kullanırken alkol tüketimin var mıydı? Malum karaciğer hasarını arttırabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
parfait16, 15 dakika önce yazdı:

Peki Yk-11 kullanırken alkol tüketimin var mıydı? Malum karaciğer hasarını arttırabiliyor.

Yoktu rad 140 ve yk-11 i birlikte kullanıyordum 20 mg 20 mg idi 15. Gün güç artışınij yanında vücudumun her yerinde iltihaplı akne oldu o bu sefer ki mıx içinde rad 140 var ama tek tük sivilce cikiyor çıkarsa o da 2 güne geçiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 09.01.2025 - 20:34 yazdı:

Yoktu rad 140 ve yk-11 i birlikte kullanıyordum 20 mg 20 mg idi 15. Gün güç artışınij yanında vücudumun her yerinde iltihaplı akne oldu o bu sefer ki mıx içinde rad 140 var ama tek tük sivilce cikiyor çıkarsa o da 2 güne geçiyor 

Şimdi hocam Lawless Labs Godzilla ürününü ne kadar süre hangi dozlarda kullandınız sabah mı akşam mı kaç kapsül falan konuyu toparlamak gerekirse. Formunuz nasıl oldu memnun kaldınız mı? Bende damla formu olarak kullanmayı düşünüyorum önümüzde ki aylarda. Birde akne sorununuzu nasıl çözdünüz? Teşekkürler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
gönderildi (düzenlendi)
parfait16, 3 dakika önce yazdı:

Şimdi hocam Lawless Labs Godzilla ürününü ne kadar süre hangi dozlarda kullandınız sabah mı akşam mı kaç kapsül falan konuyu toparlamak gerekirse. Formunuz nasıl oldu memnun kaldınız mı? Bende damla formu olarak kullanmayı düşünüyorum önümüzde ki aylarda. Birde akne sorununuzu nasıl çözdünüz? Teşekkürler :)

Vallaha ben yeme içmeye dikkat etmiyorum sonuçta yarışma falan yapacağım yok benim tek dikkat ettiğim günlük protein alimim onun dışında ilk başlarda az karbonhidrat ile 87 kg den 82 lere dustum sonra karbonhidrat i da arttırdım 87 lere çıktım su anda güç kuvvet terletme herşeyi çok iyi ben ağır gelmesin diye günde 1 kapsül kullanıyorum totalde 3 ay sürecek 2 ay önceki olcumume göre 28 yağ oranından 22 ye düşmüşüm ve 4 kg de kas eklemisim  güç artışı da mükemmel seviyede bana göre ama form düzgün yapmaya çalıştığım için bu aralar arttıramiyorum diğerleri gibi aşırı sivilcelenme yapmadı ereksiyon problemi de yok bir ara tansiyonumu cikartiyordu sanırım o da alkol aldığından falandı alkolü kestim simdi bir sıkıntım yok he birde 2 aylık kullanımda koruyucuları falan herşeyi her gün tam bir şekilde kullanırken kan değerleri de bozulmadı bir tek ast değeri referans dışına çıktı onda da iş gereği bazen yemek muhabbetini ayarlayamadigim için hamburger falan yiyorum ondan olabilir çünkü küçükken de yağlı yiyecekler karaciğer yağlanması falan yapıyordu bende 

tarihinde Yasar tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    16
Yasar, 9 dakika önce yazdı:

Vallaha ben yeme içmeye dikkat etmiyorum sonuçta yarışma falan yapacağım yok benim tek dikkat ettiğim günlük protein alimim onun dışında ilk başlarda az karbonhidrat ile 87 kg den 82 lere dustum sonra karbonhidrat i da arttırdım 87 lere çıktım su anda güç kuvvet terletme herşeyi çok iyi ben ağır gelmesin diye günde 1 kapsül kullanıyorum totalde 3 ay sürecek 2 ay önceki olcumume göre 28 yağ oranından 22 ye düşmüşüm ve 4 kg de kas eklemisim  güç artışı da mükemmel seviyede bana göre ama form düzgün yapmaya çalıştığım için bu aralar arttıramiyorum diğerleri gibi aşırı sivilcelenme yapmadı ereksiyon problemi de yok bir ara tansiyonumu cikartiyordu sanırım o da alkol aldığından falandı alkolü kestim simdi bir sıkıntım yok he birde 2 aylık kullanımda koruyucuları falan herşeyi her gün tam bir şekilde kullanırken kan değerleri de bozulmadı bir tek ast değeri referans dışına çıktı onda da iş gereği bazen yemek muhabbetini ayarlayamadigim için hamburger falan yiyorum ondan olabilir çünkü küçükken de yağlı yiyecekler karaciğer yağlanması falan yapıyordu bende 

Hocam yan etkiler olarak bundan başka bir şey yaşamasın mı? Testo baskılanması falan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Gorgeous, 13 dakika önce yazdı:

Hocam yan etkiler olarak bundan başka bir şey yaşamasın mı? Testo baskılanması falan 

Hayır su anda öyle bir sorun yok rad 140 zaten testesteron sanırım ilaç bittikten sonra fark edebilirim onu su anda hiçbir sorunu yok 

• Tamam 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 27 dakika önce yazdı:

Bende 92 kg dan 78 kg'ya düştüm formum çok iyi olmamakla birlikte fena sayılmaz, o zaman 1 doz olarak alındığında da etkisini gösteriyorsa bende öyle kullanmayı düşünüyorum ağır gelmemesi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
parfait16, 2 dakika önce yazdı:

Bende 92 kg dan 78 kg'ya düştüm formum çok iyi olmamakla birlikte fena sayılmaz, o zaman 1 doz olarak alındığında da etkisini gösteriyorsa bende öyle kullanmayı düşünüyorum ağır gelmemesi için

Valla sen bilirsin hocam ben daha önceki sivilce muhabbetinden dolayı korkuyorum belki bitince definasyon dener yağlardan kurtulursam daha farklı şekilde denerim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 19 dakika önce yazdı:

Valla sen bilirsin hocam ben daha önceki sivilce muhabbetinden dolayı korkuyorum belki bitince definasyon dener yağlardan kurtulursam daha farklı şekilde denerim

O zaman takipteyiz 👍🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ILLU    2
Yasar, Bir saat önce yazdı:

Sırf o sivilceden korktuğum için lawless ın Trifecta ürününü düşünüyorum, ilk kez sarms kullanacağım için 5 esterli bi kürde yapmak istemiyorum, takipteyim iyi günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
ILLU, 1 dakika önce yazdı:

Sırf o sivilceden korktuğum için lawless ın Trifecta ürününü düşünüyorum, ilk kez sarms kullanacağım için 5 esterli bi kürde yapmak istemiyorum, takipteyim iyi günler.

Şimdi sivilce muhabbetine gelecek olursak yalan söylemeyeyim yaptı biraz ama şöyle birsey çıktıktan 2 3 gün sonra geçti redbox supplementten aldığımda 8 ayda zor kurtuldum he su anda lawless ile de çıkıyor ama 2 3 güne geçiyor öyle yara gibi kalmiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ILLU    2
Yasar, 1 dakika önce yazdı:

Şimdi sivilce muhabbetine gelecek olursak yalan söylemeyeyim yaptı biraz ama şöyle birsey çıktıktan 2 3 gün sonra geçti redbox supplementten aldığımda 8 ayda zor kurtuldum he su anda lawless ile de çıkıyor ama 2 3 güne geçiyor öyle yara gibi kalmiyor

Sence hangi marka daha iyi hocam hangisinin etkisi daha fazla etki etti. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
ILLU, 7 saat önce yazdı:

Sence hangi marka daha iyi hocam hangisinin etkisi daha fazla etki etti. 

Valla bilmiyorum hocam ben aldığımda Allah'a emanet aldım bazıları çalışmıyor falan demişlerdi iki marka için de bende sıkıntı çıkmadı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 14.01.2025 - 20:04 yazdı:

Valla bilmiyorum hocam ben aldığımda Allah'a emanet aldım bazıları çalışmıyor falan demişlerdi iki marka için de bende sıkıntı çıkmadı 

Son durum nedir hocam cycle bitti mi? 3 ay kullanacaktın sanırım godzillayı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
parfait16, 5 saat önce yazdı:

Son durum nedir hocam cycle bitti mi? 3 ay kullanacaktın sanırım godzillayı.

Son durum ilaç bitti pct için beklemem gerek sanırım bir 20 gün falan onun dışında  bir kaç sivilce çıktı ve göğüs ucunda hassasiyet var henüz ereksiyon libido problemi yok zaten içinde çok az bir miktarda rad140 falan vardı mıx ürün diye omuz  sırt ve göğüste gelişimi hissediyorum büyüme var fakat ön kol hiç fark etmedi bakalım bir sorun şikayet olacak mı 15 20 gün bekleyeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 50 dakika önce yazdı:

Son durum ilaç bitti pct için beklemem gerek sanırım bir 20 gün falan onun dışında  bir kaç sivilce çıktı ve göğüs ucunda hassasiyet var henüz ereksiyon libido problemi yok zaten içinde çok az bir miktarda rad140 falan vardı mıx ürün diye omuz  sırt ve göğüste gelişimi hissediyorum büyüme var fakat ön kol hiç fark etmedi bakalım bir sorun şikayet olacak mı 15 20 gün bekleyeyim

Dozajlar iyi değil sanırım değdiğini düşünüyor musun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
parfait16, 7 saat önce yazdı:

Dozajlar iyi değil sanırım değdiğini düşünüyor musun

Valla kral rad 140 6 mg neye yeter orasını bilemem ben deniyorum vucudumu sonuçta yarışma yapmayacagim ama babamın genlerini aldığım için fiziğim çok ufak kalıyordu toparlamaya çalışıyorum iste 174 boyn85 kg yım su anda bakalım yağ oranı kaça düşmüş CMT bir ölçüm yaptırınca değer mi değmez mi belli olur ama daha net sonuç tabiki direkt olarak steroiddir birdahaki sefer ben de öyle bir kullanıma geçerim bence çünkü bu sefer ne karaciğer yağlanması ne akne problemi falan yapmadı he tek kötü tarafı 10 mg mk677 var her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum halen devam ediyor çok fena bir şekilde eklem ağrısı var 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    18
Yasar, 58 dakika önce yazdı:

Valla kral rad 140 6 mg neye yeter orasını bilemem ben deniyorum vucudumu sonuçta yarışma yapmayacagim ama babamın genlerini aldığım için fiziğim çok ufak kalıyordu toparlamaya çalışıyorum iste 174 boyn85 kg yım su anda bakalım yağ oranı kaça düşmüş CMT bir ölçüm yaptırınca değer mi değmez mi belli olur ama daha net sonuç tabiki direkt olarak steroiddir birdahaki sefer ben de öyle bir kullanıma geçerim bence çünkü bu sefer ne karaciğer yağlanması ne akne problemi falan yapmadı he tek kötü tarafı 10 mg mk677 var her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum halen devam ediyor çok fena bir şekilde eklem ağrısı var 

Anladım dostum bizi bilgilendirmeye devam et bundan sonra ki süreçte, hatta öncesi sonrası şeklinde konu alabilirsen çok iyi olur. Mk677 için bende tereddütteyim aslında kaldırabilir miyim bilmiyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.