Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

KaiGreene

TESTO E. BOLDENON DİANABOL MCT YARDİM

Önerilen İletiler

KaiGreene    34

Herkese iyi forumlar kardeşlerim abilerim hocalarım..

 

Küçük bir sorum var. Yakin bir zamanda küre başlıyorum ve gelişimi size atacağım ilaçlar şöyle

 

250 testo e. 12 hafta

200 bolde 10 hafta

30 mg dianabol 5 hafta

 

Bu kürün mtcsi kur ici koruyucuları neler kullanilmali yardim eder misiniz. Suanlık ogrendiklerim ARİMEDİX,ZMA,OMEGA3 6 9, C E VE B6 VİTAMİNİ, MİLK THİSTLE neler eklenebilir kullanimi nedir?

 

İkinci olarak dozlari düşük vermemin nedeni ilk kurum olması ve vücudumu deneyecek olmam. Şimdiden herkese tesekkur ederim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


labslabs    77

uzun uzun yazdım internet gitti neyse kısa geçiyorum anlarsın

 

şimdi sen 250mg boldenon vurdun ama onun içinde 250 mg yok suplamentlerin içindeki oran tutmuyor kaldıki steroidlerin içindeki oran tutsun, 400 testo 300 bolde vur anca 250 testo 200 bolde çıkar içinden zaten boldenon 12. haftadan sonra çalışmaya başlıyor ASIL, madem küre gircen adam akıllı yap 500 testo 400 bolde 16-20 hafta arası kick start içinde ekle danabol miss gibi temiz bulk kürü

 

powerlife multi vitamin al 14 minarel 14 vitamin var içinde 70 tl 150 gün yetiyor

arimidex al 1 kutu kullanma ama yan etki görmeden baktın jino başlıyor günaşırı 1 tablet iş görür şikeyetin geçince kullanmayı bırak.ARMİDEX KÜRÜN VERİMİNİ DÜŞÜRÜR.

nac600 al karaciğeri yeniler deve dikeni al aktardan karaciğeri korur kırıkkirit otu al böbreğe iyi gelir omega-3 yağı kesin kullan başka ne alabilirsin belki multivitamin içindeki c vitamini ve çinko az gelir sana + onları alırsın eczaneden

bu foruma gir aaabolik steroid bölümünde testo bolde dianabol kürü yazıyor sabit konu üst tarafta onu oku

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×