Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

KaiGreene

HERȘEY HAZİR YARDİMİNİZ LAZİM HOCALARİM

Önerilen İletiler

KaiGreene    34

Hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar. İlk kürüm benimde çoğu kişinin şuan olduğu gibi. Benim kafama takılan şu ukelalik etmek istemem ama neden herkes 500 mg testo 400mg boldenon ile başlıyor bunu anlamış değilim.

 

Vücudumuza hicbir ilaç girmedi ve ilk kür verim kürü değil kendimizi deneme kürü neden 250 testo 200 bolde girmiyoruz? Hocalarim yanlış miyim acele nedir? 2. Kürde olması gerekenleri hemen kullanma telâşındayiz. Bunu yanlış görüyorum.

 

Şimdi benim sizlere sorum elimde balkan testo bvs bolde balkan dianabol var. 250 testo 200 bolde ve dianabol (ne dozda kullanacağımı bilmiyorum) Kaç hafta olmalı bu ilaçlar ? Mct esnasinda ne kullanmaliyim herhangi bir yan etkide kür ici ne kullanilmali . Pct testlerden sonra belirlenmeli görüşündeyim. Hepinize saygılar yeni üyeyim.

 

Kilo : 72 Yaș: 21 boy 1.70

Geçmişim 3.4 yıl aralıklarla..

 

ȘİMDİDEN HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


gokcen11    0

Ilk kurumun 2.haftasindayim 5oo testo 5oo bolde seklinde

Gun icerisinde 5o mg proviron 3gunde bir arimidex kullaniyorm ebn ama provironu brakmayi dusunuyorm bir yan etki yasamadmda proviron ile ilgili cok muabet dolasiyor kullan kullanma diyen var flan.

Kur icerisinde nac 6oo kullanabilirsin gunluk omega 3 kalp sagligi icin saw palmetto kullanablirsin prostat icin ama girecegin kurde cokda bunlar gerekli degil acikcasi

Mct vesaire daha iyi bilgi almak icin forumda testo bolde danabol kuru dikkat edilmesi gerekenler diye hocamiz baslik acmis okursan mct vesaire konusunda bilgi sahibi olacaksindir.

Oncelikle 25o testo senn vcuduna cok fazla bi etki saglamayacaktir sagladigida kalici olmayacaktir

Yanlis hatirlamiyor isem forumdaki tolgacan hocamin bi yazisinda okumustum 25o testo ile 5oo testo nun vcuduna veridigi hasar asagi yukari ayni fakat getirisi farklidir o yuzden 5oo yapmak bi newi mantiklidir.

Anabolizanlarin vucut agirligina gore hesabi vardi hatrladigim kadariyla ama tam bilmedigim icin yanlis yonlendirmek istemem.

Demek istedigim 25o testo bolde yapacagina only testo 5oo mg danabol 3o mg yapablirsin denemek amacli ilk kur olarak denemis olursun bu sekilde

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

İlaçların vücuduma etkisini ve ne cevap vereceğini ölçmek için boyle giriyorum abim. Ayrıca 500 ile başlarsam bence çok ağır kaçar ne kadar ayni hasarı verir bilmiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

şimdi bu test olayına katılmamakla birlikte test sonucuna göre pct yapanlarıda merak ediyorum.

anlaşılan çok yeni karar vermişsin forumda dolaşırken açtığım konuları görebilirsin :)

arimidex: AI, %80 anti östrojen, LH ve FSH salınımını uyarma özelliğine sahip.

nolvadex: clomid ve nolvadex aynı bileşik grubuna ait antiöstrojenler. ikiside östrojenin hipotalamusa olumsuz etkisine karşı koyma ve GnRH ın yüksek seviyede salınımını uyarabilme özelliği var.

proviron: antiöstrojen, jinekomasti ve su tutumunu engeller

yapısı, işleyişi, moleküllerine kadar benzerlik gösterselerde farklı çalışırlar vücutta etkin alanları farklı. yani nolvadex oluşan aromanın reseptörlere bağlanmasını engellerken, proviron aromayı engeller.

tavsiyem kendin araştır, tabiki burası bilgi forumu yaz sor. en son kendi araştırmalarınla birleştirdoğru olanı kendin bul. başarılar

saw palmetto gereksiz, nac600 fazla diye düşünüyorum. nac yerine milk thistle yeterli olacaktır karaciğer için.(ve evet bu dozlar az :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Vücuduna hic ilaç girmemiş birisi için ve yarışma düşünmeyen biri için dozlar normal gibime geliyor çünkü 500 girersem 2 3 kurde is daha fazlaya cikacak çok araştırdım abi 1 yılım bunlara gitti hala farklı bilgiler ciktikta hersey değişiyor sabit bilgi yok kimsede

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Şimdi abiler mct için Zinco , milk thistle , omega 3 6 9 , arimedix bu kadar mi? Ekleyebileceginiz başka şeyler var mi hocalarım bunların kullanimlari nedir. Bas agrittiysam özür dilerim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
Vücuduna hic ilaç girmemiş birisi için ve yarışma düşünmeyen biri için dozlar normal gibime geliyor çünkü 500 girersem 2 3 kurde is daha fazlaya cikacak çok araştırdım abi 1 yılım bunlara gitti hala farklı bilgiler ciktikta hersey değişiyor sabit bilgi yok kimsede

 

benimde ilk olacak. @gokcen11 arkadaşta ilk kürünü uyguluyor. forumda çok kişi var ilk kürünü uygulayan senin dozlarda gidenler azda olsa var. 500 400 gayet uygun. biraz araştır açılan konulara verilen cevaplara bak mutlaka birşeyler katacak bir fikir verecektir.

http://www.peptidturkiye.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2189 konuda gireceğim kür mct pct hepsini yazdım incele istersen

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

Diyorum ya araştır işte bence kullanılmalı daha başlamadım. Başlayana kadar elemeye devam ama muhtemelen o şekilde başlarım. Hergün kesin içilmesi gereken 4 tablet diğerleri haftada 2 sefer

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×