-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selamlar Dhea için yardıma ihtiyacım var.
Bu Dhea tam olarak erkekler de bir işe yarar faydasını görürmüyüm ? (Kas yapımı için) Kaç hafta kaç mg kullanılır ? Pct gerektirir mi ? **Türkçe Bilgi çok az var hakkın da.Doğal olarak biraz daha fazla kas yapmak istiyorum,Dhea iş görür mü ?
Küre girmeme çok var çünkü.
-
Yazan: mawsqa
Merhabalar arkadaşlar, 18 yaşında gireli 4 ay oldu ve son 1 aydır yaklaşık günlük 50 MG DHEA alıyorum. Fakat son 2 gündür bir duygusallık artışı ve bunun yanında da aşırı bi cinsel istek artışı var. Duygusallık artışını östrojene dönüşmesinden şüpheleniyorum fakat bunun yanında inanılmaz bir cinsel istek artışı da yaşıyorum. Yani en basit filmlerde bile göz dolması gibi bi problem yaşıyorum. Sizce aldığım DHEA östrojene dönüşüyor olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım?
-